Hardloopschoenen

Hardloopschoenen zijn vrij essentieel voor een echte fitness buff. Of het nu is voor een outdoor sessie of toch indoor, het kiezen van de juiste hardloopschoenen is een zeer belangrijke zaak. Bij Fitness24 proberen we het u makkelijker te maken door enkel het beste van het beste te bieden.

Lees verder

Hardloopschoenen
Sorteren

     

Altra The Lone Peak 2.0 Trail Hardloopschoenen dondergrijs dames Altra The Lone Peak 2.0 Trail Hardloopschoenen dondergrijs dames (00622203 )

Altra The Lone Peak 2.0 Trail Hardloopschoenen dondergrijs dames. De Lone Peak 2.0. is geïnspireerd door een van de meest extreme Bergen in de Wasatch Range. Deze schoen is gemaakt om smal, ruig en en rotsachtig terrein aan te kunnen. Zoals al onze schoenen heeft ook de Lone Peak 2.0 Zero drop en een Footshape toe box. De StoneGuard technolgy biedt bescherming tegen stenen en andere oneffenheden. De Trailclaw buitenzool geeft unieke grip, zowel omhoog als omlaag.   

€149,95

 (incl. BTW)

Indoor en outdoor schoenen

U bent van plan om meer tijd te besteden aan hardlopen? Zomaar een paar hardloopschoenen aanschaffen is dan geen optie. Er zijn factoren waar u rekening mee moet houden. Waarvoor gaat u ze gebruiken? Heeft u bepaalde (extra) steun nodig? Daarnaast is design ook niet geheel onbelangrijk. U wilt er ook tijdens het sporten goed uitzien. Op onze site vindt u hardloopschoenen voor verschillende doeleinden. Zo zijn er schoenen waar u gemakkelijk een uurtje of langer buiten (of op de loopband) kunt gaan hardlopen. Perfect voor de beginnende hardloper. Voor de echte fanatiekelingen hebben wij schoenen geschikt voor marathons van Saucony en zelfs schoenen van Zoot die perfect zijn voor triatlons.

Op Fitness24 vindt u vele hardloopschoenen. Of het nu voor een heerlijke in-/outdoor sessie is, een marathon, een triatlon of zelfs een hike, we hebben het allemaal! In ons assortiment zitten onder andere de bekende merken als Asics, Zoot en Saucony. Kijk snel wat bij u past en kies de perfecte hardloopschoenen.

Home | Loopbanden > Hardloopschoenen

Print