Sportvoeding

Sportvoeding is van essentieel belang om het lichaam zo goed mogelijk te beschermen tijdens het sporten. Op Fitness24 vindt u een breed assortiment aan sportvoeding met verschillende doeleinden.

Lees verder

Sportvoeding
Sorteren

     

Dymatize HMB 90 capsules Dymatize HMB 90 capsules (DYMAHMB)

Dymatize HMB (H.M.B.) 90 capsules (Hydroxy-Methyl-Butrat): Een veilig alternatief voor anabole steroiden! Als we ons lichaam(te) zwaar belasten (byv. zware training) worden in ons lichaam verschillende enzymen geactiveerd. Deze enzymen zijn verantwoordelijk voor het loslaten van het hormoon cortison.Cortison is het hormoon dat het spierweefsel afbreekt tot aminozuren die vervolgens door de stofwisseling in de lever in energie worden omgezet (spierafbraak). In 99% van de gevallen is dit de reden dat bodybuilders en andere sporters die zeer intensief trainen geen vooruitgang meer boeken en teruggrijpen naar anabole steroiden.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Verbeter uw prestaties

Het lichaam krijgt behoorlijk wat te verduren tijdens het sporten. Zware belasting, verzurende spieren, maar belangrijker nog: het verlies van belangrijke stoffen. Tijdens een inspanning maakt u gebruik van een aantal stoffen in het lichaam. Eiwitten, koolhydraten, glycogeen, allemaal natuurlijke stoffen. De energie die u heeft tijdens het sporten, is een product van het verbranden van deze stoffen. Meer energie staat gelijk aan een grotere hoeveelheid van verbranding van deze stoffen. Sportvoeding helpt dit peil weer op het juiste niveau te brengen en zelfs extra energie te creëren.

Voor het gebruiken van sportvoeding moet u even wat huiswerk doen. Zo is het belangrijk om te weten wanneer u bepaalde producten moet gebruiken. Belangrijker nog is de hoeveelheid. Deze voedingssupplementen zijn geconcentreerd en kunnen bij overmatig gebruik een averechts effect hebben op het lichaam. Sportvoeding is een gezond en effectief middel, mits het op de juiste manier wordt gebruikt.

Op Fitness24 bieden wij alle soorten sportvoeding. Van shakes en drinks voor extra proteïne tot powergel voor dat ene beetje energie. En dat in verschillende smaken! Wacht dus niet langer en verbeter uw prestaties met behulp van sportvoeding.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Klein fitness > Sportvoeding

Print