Tweedehands krachtstations

Als je je spiermassa wilt opbouwen of behouden, dan is een krachtstation een goede keuze. Bij ons vind je regelmatig tweedehands krachtstations in onze collectie. Deze zijn grondig gecontroleerd, opgeknapt indien nodig en worden geleverd met garantie. Op die manier kan jij altijd profiteren van een uitstekend krachtstation voor een extra aantrekkelijke prijs.

Lees verder

Tweedehands krachtstations
Veel gezocht:Life Fitness
Sorteren

     

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 gebruikt + Cadeau 27% Korting Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 gebruikt (3972/demo)

De Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 gebruikt is zowel een Functional Trainer als Smith Machine ineen. Het mooie aan de FT2 is dat hij dit mogelijk maakt zonder gebruik te maken van gewichtschijven. De FT2 maakt namelijk gebruik van de gewichtsblokken aan beide zijkanten en een geïntegreerde halterstang. Met de Finnlo Maximum FT2 kunt u voortaan in elke gewenste richting bewegen waardoor u uw lichaam zo optimaal mogelijk kunt trainen. Door deze bewegingsvrijheid is de FT2 ook zeer geliefd in diverse fysiopraktijken. De FT2 wordt door ons geleverd Inclusief verstelbare halterbank bank met beencurl en kabelset. Dit gebruikte model is in zeer nette staat. Deze is nog zo goed als nieuw. 

Gratis levering: 1-2 werkdag(en)

€5.499,-

€3.999,-

  Je bespaart €1.500,- (incl. BTW)

Technogym Krachtstation Unica evolution zilver - bordeaux gebruikt Uitverkoop Technogym Krachtstation Unica evolution zilver - bordeaux gebruikt (TGUNICAZVBO-GEBR)

De Technogym Krachtstation Unica evolution is een zeer compleet, veelzijdig en comfortabel krachtstation dat slechts 1,5m2 aan ruimte in beslag neemt. U kunt met dit krachtstation meer dan 25 kracht oefeningen uitvoeren met maximale spieractivatie. Ontwikkel uw potentieel met gerichte krachttrainingen voor uw benen, borstspieren, armen en meer. Een ideaal krachtstation in de veilige omgeving van thuis. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie. 

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€6.250,-

€4.995,-

  Je bespaart €1.255,- (incl. BTW)

Technogym krachtstation Unica Zwart - Zwart demo Evolution 13% Korting Technogym krachtstation Unica Zwart - Zwart demo Evolution (TGUNICAZWZW-demo)

Het Technogym krachtstation Unica Zwart Evolution demo is het multifunctionele apparaat waarmee meer dan 25 verschillende oefeningen uitvoerd kunnen worden. De functionaliteiten van een professioneel product, aandacht voor de details en de materialen die kenmerkend zijn voor design meubelen komen samen in de Technogym Unica. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie. Het toestel is circa 3 maanden voor demo doeleinden gebruikt.   

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd

€6.495,-

€5.595,-

  Je bespaart €900,- (incl. BTW)

Technogym krachtstation Unica Zwart gebruikt Uitverkoop Technogym krachtstation Unica Zwart gebruikt (TGUNICAZWZWGEBRUIKT)

Het Technogym krachtstation Unica is het multifunctionele apparaat waarmee meer dan 25 verschillende oefeningen uitvoerd kunnen worden. De functionaliteiten van een professioneel product, aandacht voor de details en de materialen die kenmerkend zijn voor design meubelen komen samen in de Technogym Unica. Dit model is licht gebruikt en is verder nog in top conditie. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd met 1 jaar garantie.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€5.490,-

€3.995,-

  Je bespaart €1.495,- (incl. BTW)

Technogym krachtstation Kinesis Personal Vision gebruikt Uitverkoop Technogym krachtstation Kinesis Personal Vision gebruikt (TGKINESISPLVSNgebruikt)

Het Technogym krachtstation Kinesis Personal Vision gebruikt is het eerste functionele design toestel waarmee gesport kan worden, thuis en in omgevingen die bestemd zijn voor het mentale- en fysieke welzijn van de mens. Het is een terugkeer naar de oorsprong van de beweging van de mens want de fundamentele motorische vaardigheden worden opnieuw ontdekt: coördinatie, evenwicht, kracht en flexibiliteit.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€11.750,-

€6.995,-

  Je bespaart €4.755,- (incl. BTW)

Technogym krachtstation Kinesis Personal Heritage Black gebruikt Uitverkoop Technogym krachtstation Kinesis Personal Heritage Black gebruikt (TGKINESISPLHRTblackgebruikt)

Het Technogym krachtstation Kinesis Personal Heritage Black gebruikt is het eerste functionele design toestel waarmee gesport kan worden, thuis en in omgevingen die bestemd zijn voor het mentale- en fysieke welzijn van de mens. Het is een terugkeer naar de oorsprong van de beweging van de mens want de fundamentele motorische vaardigheden worden opnieuw ontdekt: coördinatie, evenwicht, kracht en flexibiliteit. Deze gebruikte Kinesis is in zeer goede staat en wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€11.500,-

€7.995,-

  Je bespaart €3.505,- (incl. BTW)

Technogym Krachtstation Unica evolution zwart gebruikt Uitverkoop Technogym Krachtstation Unica evolution zwart gebruikt (TGUNICAZW-GEBR)

De Technogym Krachtstation Unica evolution gebruikt is een zeer compleet, veelzijdig en comfortabel krachtstation dat slechts 1,5m2 aan ruimte in beslag neemt. U kunt met dit krachtstation meer dan 25 kracht oefeningen uitvoeren met maximale spieractivatie. Ontwikkel uw potentieel met gerichte krachttrainingen voor uw benen, borstspieren, armen en meer. Een ideaal krachtstation in de veilige omgeving van thuis. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie. 

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€6.250,-

€4.995,-

  Je bespaart €1.255,- (incl. BTW)

Technogym krachtstation Kinesis One gebruikt Uitverkoop Technogym krachtstation Kinesis One gebruikt (TGKINESISONE-GBRKT)

De Technogym krachtstation Kinesis One gebruikt is een multifunctionele kabelmachine met een strak uiterlijk en twee verborgen gewichtsstapels. Het lostaande toestel geeft je de mogelijkheid om een breed scala aan natuurlijke bewegingen uit te voeren. Voer de oefeningen effectief uit in verschillende posities dankzij het slimme ontwerp. De Kinesis One biedt vele voordelen zoals kracht, balans en flexibiliteit. Dit gebruikte krachtstation is volledig nagekeken en getest en is in een zeer goede staat.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€10.500,-

€7.995,-

  Je bespaart €2.505,- (incl. BTW)

Technogym Krachtstation Unica Evolution zilver - zwart gebruikt Uitverkoop Technogym Krachtstation Unica Evolution zilver - zwart gebruikt (TGUNICAZVZW-GEBR)

Het Technogym krachtstation Unica is het multifunctionele apparaat waarmee meer dan 25 verschillende oefeningen uitvoerd kunnen worden. De functionaliteiten van een professioneel product, aandacht voor de details en de materialen die kenmerkend zijn voor design meubelen komen samen in de Technogym Unica. Let op: dit toestel is gebruikt, grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd

€6.950,-

€4.995,-

  Je bespaart €1.955,- (incl. BTW)

Technogym Krachtstation Unica Evolution Zwart demo Uitverkoop + Installatie Technogym Krachtstation Unica Evolution Zwart demo (TGUNICAEVOZW-DEMO)

De Technogym Krachtstation Unica evolution demo is een zeer compleet, veelzijdig en comfortabel krachtstation dat slechts 1,5m2 aan ruimte in beslag neemt. U kunt met dit krachtstation meer dan 25 kracht oefeningen uitvoeren met maximale spieractivatie. Ontwikkel uw potentieel met gerichte krachttrainingen voor uw benen, borstspieren, armen en meer. Een ideaal krachtstation in de veilige omgeving van thuis. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie. Het toestel is circa 3 maanden voor demo doeleinden gebruikt. 

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd

€6.250,-

€5.295,-

  Je bespaart €955,- (incl. BTW)

Inspire VKR power tower gebruikt Uitverkoop Inspire VKR power tower gebruikt (F3651-GEBR)

De Inspire VKR power tower is een zeer veelzijdig toestel, dat geschikt is voor verschillende variaties van dips & push ups, knee raise en pull ups. Deze VKR toren is gebouwd voor ultiem comfort door de commerciële grepen, extra grote staven en de holle kussens. Van boven naar beneden zorgen de commerciële materialen ervoor dat de VKR toren jaren mee kan gaan. Let op: Dit is een gebruikt toestel die volledig is nagekeken en getest en verkeert in een zeer goede staat.

Gratis levering: 1-2 werkdag(en)

€1.199,-

€799,-

  Je bespaart €400,- (incl. BTW)

Waarom kiezen voor een tweedehands / gebruikt krachtstation?

Wil je graag thuis aan krachttraining doen om spiermassa op te bouwen? Dan kan je gaan voor een nieuw krachtstation of een tweedehands krachtstation. Omdat krachtstations veel kracht en gewicht aan moeten kunnen zijn deze veelal zeer stevig ontworpen waardoor ze jaren lang zonder enige problemen meekunnen gaan.

Er zijn verschillende redenen waarom je voor een tweedehands krachtstation zou kunnen kiezen, namelijk:

  • Kostenbesparing, tweedehands krachtstations zijn vrijwel altijd goedkoper dan een nieuw toestel
  • Duurzaamheid, omdat krachtstations zeer solide gebouwd zijn kunnen ze voor een lange tijd zonder problemen mee gaan.
  • Beschikbaarheid, het kan zijn dat een bepaalde homegym niet meer nieuw geproduceerd wordt maar tweedehands nog wel te verkrijgen is.

Regelmatig hebben wij tweedehands krachtstations in onze collectie beschikbaar. Deze zijn dan ingeruild door consumenten bij de aankoop van een andere krachtapparaat of fitnesstoestel. Onze eigen gespecialiseerde monteurs testen de ingeruilde krachtstations altijd eerst grondig op de werking. Bij het testen wordt er onder andere gekeken naar de katrollen, kabels en alle andere bewegende onderdelen. Indien er iets versleten is dan wordt het vervangen. Daarnaast worden al onze tweedehands krachtstations altijd voorzien van garantie. Zo heb je altijd een goed werkend krachtstation waar je jaren lang plezier van kan hebben voor een extra voordelige prijs.

 

Waarop moet je letten bij het kopen van een tweedehands krachtstation?

Bij het uitzoeken van een tweedehands krachtstation is het belangrijk om eerst goed te bedenken welke spiergroepen je wilt trainen. Afhankelijk van het toestel kan je namelijk verschillende spiergroepen trainen. De meest complete krachtstations zijn de multigyms. Deze compacte toestellen bevatten een grote variatie aan verschillende mogelijkheden om je spieren te trainen.

Bij het selecteren van je nieuwe toestel kan je onder andere kijken naar belangrijke punten zoals:

  • De manier van gewichtsbepaling

Krachtstations komen in verschillende varianten bijvoorbeeld met gewichtsstapels of losse halterschijven. Gewichtsstapels zijn het meest gebruiksvriendelijk. Om het gewicht te verstekken gebruik je een pin om het gewicht te bepalen.

Losse halterschijven zegt het eigenlijk al, bij dit type krachtstations gebruik je losse halterschijven om het gewicht te bepalen. Deze zitten er vaak niet standaard bij.

  • De uitbreidbaarheid van het tweedehands krachtstation

Vaak zijn krachtstations uitbreidbaar met extra accessoires, zoals legpresses, pulleys en ab & back extensions. Hierdoor kun je nog meer oefeningen doen en je krachttrainingen nog beter en efficiënter maken.

  • De afmetingen van het tweedehands krachtstation

Als je graag een krachtstation wilt kopen dan is het belangrijk om vooraf eerst goed te kijken waar je het toestel eventueel zou willen laten plaatsen. Is er bijvoorbeeld genoeg ruimte links en rechts van het toestel maar ook in de hoogte moet voldoende ruimte zijn. Het zou namelijk zonde zijn als het toestel bij plaatsing toch niet blijkt te passen. Meet daarom vooraf goed de gewenste ruimte op en kijk vervolgens bij het gewenste toestel wat de afmetingen zijn.

  • Het merk en model van het krachtstation

Bepaalde merken zijn nu eenmaal beter. Daarom is het belangrijk om ook te kijken naar wat kwalitatief goede merken zijn en de bijhorende modellen. Hoogwaardige merken waar je nooit mis op kan gaan zijn onder andere: Inspire Fitness, Life FitnessTechnogym en Finnlo.

 

Voor wie is een tweedehands krachtstation geschikt?

Tweedehands krachtstations zijn voor iedereen geschikt die graag willen werken aan het verbeteren van hun spierkracht en massa. Of je nu jong, oud, beginnend of al ver gevorderd bent, je kan het gewicht en de oefeningen altijd perfect afstemmen op je persoonlijke trainingsdoelen.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag gaan voor een krachtstation maar weet je nog niet precies welke het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag verder met gericht advies en al je vragen. Je kan onze krachtstation specialisten bereiken per telefoon via +31(0)413-256800 of stuur een e-mail. Of kom langs in onze winkel in Volkel, Nederland.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Krachtapparatuur > Tweedehands krachtstations

Print

Fitness24.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?