Loopbanden Beoordelingen

Loopbanden


Lees meer over Loopbanden >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Loopbanden gemiddeld met een 9,4 in de 31 reviews hieronder :

Tunturi Loopband pure run 3.1 14TRN03010

Tunturi Loopband pure run 3.1 14TRN03010

Tunturi Loopband pure run 3.1 14TRN03010 1 10 9 Louw Hokin 2014-11-06

Fantastische loopband voor deze prijs, als ik hem ga vergelijken met andere zul je niets beters vinden. Nu ongeveer 6 weken in huis en hij doet het perfect, goede demping, ook was de levering van fitness24.nl erg deskundig en snel!!!

Bekijk hier het product Tunturi Loopband pure run 3.1 14TRN03010 >

Tunturi Loopband pure run 2.1 14TRN02010

Tunturi Loopband pure run 2.1 14TRN02010

Tunturi Loopband pure run 2.1 14TRN02010 1 10 10 Ad Portijk 2014-10-04

Leuke opklapbare loopband die goed in mijn fitness ruimte thuis past, erg tevreden over levering!

Bekijk hier het product Tunturi Loopband pure run 2.1 14TRN02010 >

Life Fitness loopband F3 track console display

Life Fitness loopband F3 track console display

Life Fitness loopband F3 track console display 1 10 9 Sibren Hillegen 2014-10-08

Gebruik gemaakt van vandaag nog fit actie, niet verwacht dat hij dezelfde dag nog in huis zou staan. Loopband loopt erg comfortabel en ziet er chique uit!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 track console display >

Life Fitness loopband F3 track console display

Life Fitness loopband F3 track console display

Life Fitness loopband F3 track console display 1 10 10 Mart-jan 2014-10-16

Eenvoudige goede bediening, fijne demping, perfecte kwaliteit, veel opties en fijne trainingsprogramma's

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 track console display >

Life Fitness loopband F3 go console display

Life Fitness loopband F3 go console display

Life Fitness loopband F3 go console display 1 10 10 B. Veldhuis 2013-10-31

WIj zijn heel erg blij met de loopband. Deskundige installatie door prettige monteurs, de loopband zelf is zeer stil en heeft een geweldige demping. Tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 go console display >

Life Fitness loopband F3 go console display

Life Fitness loopband F3 go console display

Life Fitness loopband F3 go console display 1 10 9 Mark witte 2014-09-22

Zeer tevreden met deze loopband, past perfect in de fitness ruimte!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 go console display >

Life Fitness loopband F3 go console display

Life Fitness loopband F3 go console display

Life Fitness loopband F3 go console display 1 10 9 Dries Rave 2014-11-04

Ik heb de loopband nu circa 3 weken in huis en hij voldoet perfect aan de verwachtingen! Prima loopband met fijne trainingsopties, ook was de levering erg snel en werd hij netjes op de goede plek in huis geïnstalleerd. Zoals je het verwacht!!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 go console display >

Tunturi Loopband classic run 1.0 (13TNR01000)

Tunturi Loopband classic run 1.0 (13TNR01000)

Tunturi Loopband classic run 1.0 (13TNR01000) 1 10 9 2014-10-09

Zeer tevreden met aankoop van deze loopband, super prijs voor goede kwaliteit loopband!

Bekijk hier het product Tunturi Loopband classic run 1.0 (13TNR01000) >

Kettler loopband Pacer sport HKS 07888-000

Kettler loopband Pacer sport HKS 07888-000

Kettler loopband Pacer sport HKS 07888-000 1 10 9 2014-01-21

Super service. Vakkundige medewerkers. Erg fijne loopband. Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Bekijk hier het product Kettler loopband Pacer sport HKS 07888-000 >

Kettler loopband Track Performance sport HKS 07885-300

Kettler loopband Track Performance sport HKS 07885-300

Kettler loopband Track Performance sport HKS 07885-300 1 10 9 Leendert A. 2014-10-26

In de showroom van fitness24.nl de knoop doorgehakt en voor deze loopband van kettler gekozen. Ik heb voor deze loopband gekozen omdat het display duidelijk en gemakkelijk te bedienen is. Tevens vind ik dat hij een prima demping geeft en prijs-kwalitatief is hij perfect. De levering van sanden, helemaal perfect! Ik heb in het verleden al meerdere fitness toestellen gekocht die allemaal netjes snel geleverd werden.

Bekijk hier het product Kettler loopband Track Performance sport HKS 07885-300 >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 B. van Cappelleveen 2012-10-26

Snelle levering, deskundige installatie en een geweldige loopband. Fijne demping. Wij zijn tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 B. van Cappelleveen 2012-10-26

Snelle levering, deskundige installatie en een geweldige loopband. Fijne demping. Wij zijn tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 G.J. Rovers 2013-12-12

Geweldige loopband, zeer snelle levering en kundige monteurs. Wat wil je nog meer!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 9 Jos Verberk 2014-09-22

Fijne loopband, mijn keuze is gevallen op deze loopband omdat hij zeer ruimte besparend is omdat hij makkelijk opklapbaar is. Zeer tevreden over de levering omdat deze loopband over een smalle trap naar boven moest waar de bezorgers van Sanden geen probleem over maakten!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 9 Dave Wolters 2014-09-22

Na een uitgebreide uitleg in de showroom is mijn voorkeur uitgegaan naar deze loopband, dit omdat hij erg stabiel is en een zeer goede demping heeft. De opties om met de Virtual trainer te trainen zijn een perfecte doorzetting voor me om door te blijven trainen en om meerdere malen per week op de loopband te staan. Tevens ben ik over de volledige afhandeling zeer tevreden.

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 H de Kort 2017-10-23

Dikke 5 sterren voor levering en installatie van deze loopband. Tijdens aankoop in de winkel zeer prettige omgang met klanten. Schrok trouwens ook van de hoeveelheid keuze dat er is in de showroom. Ook nog even een kijkje genomen bij de crosstrainers maar uiteindelijk toch voor deze loopband gekozen. Zeer tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Finnlo Loopband Endurance IV USB

Finnlo Loopband Endurance IV USB

Finnlo Loopband Endurance IV USB 1 10 9 Harm Pohlman 2017-01-07

Erg fijne loopband die ik nu al een aantal maanden met veel plezier gebruik. Netjes afgeleverd door vrolijke jongens!

Bekijk hier het product Finnlo Loopband Endurance IV USB >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 9 Wil van Ooijen 2014-10-09

Eerst naar een loopband opzoek geweest maar in de showroom van fitness24.nl helemaal overtuigd geraakt van dit apparaat. Gewoon super om hard te lopen zonder steeds de schokken op je knieën en geen bonkend geluid in het huis. Toen ik dit apparaat zag was ik nog niet direct overtuigd maar na wat tests wist ik 100 procent zeker dat dit de goede keuze was, echt een aanrader! apparaat was erg snel thuis, complimenten!!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 10 Mathijn van Eck 2014-10-14

Opzoek gegaan naar een loopband maar in de showroom van fitness24.nl helemaal overhaalt naar deze octane zero runner. dit komt omdat ik op deze manier helemaal geen schokken meer op me knieën krijg waar ik na langdurig lopen veel last van kreeg. heb dit apparaat nu een week in huis en ben er super tevreden over!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 9 David Beumer 2014-10-23

Ik heb deze Zero runner via de site besteld en heb het apparaat nu ongeveer 3 weken thuis, ervaar exact hetzelfde als onderstaande reacties!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST) 1 10 10 G. Hendriks 2014-09-22

Zeer fijne afhandeling en bezorging van deze loopband. Omdat ik aan lange duurtraining doe moest ik een loopband hebben die een goede demping heeft, ik kan jullie garanderen, deze loopband heeft een perfecte demping! Uitvoerig verschillende loopbanden getest in de showroom van fitness24.nl waar veel keuze was en ik goede uitleg heb gekregen over de verschillen tussen alle modellen.

Bekijk hier het product Lifefitness loopband Club Series (CST) >

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST) 1 10 9 Huug Oppers 2014-09-24

Goede kwaliteit, levering en service, aanrader!

Bekijk hier het product Lifefitness loopband Club Series (CST) >

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST) 1 10 9 W. Pluimers 2014-10-06

Ik kan niet minder dan 9 sterren aan deze loopband geven, kwaliteit en levering waren erg naar me zin

Bekijk hier het product Lifefitness loopband Club Series (CST) >

Life Fitness loopband T5 Track Console display

Life Fitness loopband T5 Track Console display

Life Fitness loopband T5 Track Console display 1 10 10 Bas 2014-10-26

Loopband staat perfect in de kelder bij enkele andere life fitness apparaten. Ben helemaal weg van Life fitness, TOP kwaliteit!!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T5 Track Console display >

Life Fitness loopband T5 Go Console display

Life Fitness loopband T5 Go Console display

Life Fitness loopband T5 Go Console display 1 10 9 Twan van Soolingen 2014-09-22

Na langdurig gezoek naar vele loopbanden is mijn keuze naar deze loopband uitgegaan. De opties op deze loopband voor een warming up en cooling down zijn perfect voor je spieren wanneer je vaak op de loopband staat. Omdat er ook een wedstrijd optie op deze loopband zit kun je hierop perfect trainen wanneer het slecht weer is. Omdat ik nu al een aantal weken op de loopband train merk ik ook dat je bij lange afstanden een perfecte demping hebt. Tevens een zeer goede levering en service door het Sanden team!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T5 Go Console display >

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display 1 10 9 Pieter van hal 2014-08-11

Zeer fijne loopband, goede service en aflevering. Een zeer blije klant!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track Console display >

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display 1 10 9 Pieter van hal 2014-09-17

Zeer fijne loopband, goede service en aflevering. Een zeer blije klant!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track Console display >

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display 1 10 8 T. Doeschot 2014-09-24

Na een uitgebreide uitleg in de showroom in volkel is mijn keuze op deze loopband gevallen, met een uitgebreid Track console display. Heb mijn hardloopschoenen mee genomen naar de winkel waar ik vele loopbanden heb getest. Omdat ik veel train (lange afstanden) is een stabiele loopband met goede demping noodzakelijk. Naar mijn mening kwam deze loopband het beste voor de dag, direct afspraak voor levering gemaakt en 2 dagen later netjes geïnstalleerd! Hartelijk dank

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track Console display >

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display 1 10 10 Joeri de Bree 2014-09-24

Na een snelle aflevering ben ik erg tevreden met deze loopband, ook mijn zoons die veel plezier hebben met de gratis geleverde ION block rocker speaker!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Go Console display >

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display 1 10 10 Joeri de Bree 2014-09-24

Na een snelle aflevering ben ik erg tevreden met deze loopband, ook mijn zoons die veel plezier hebben met de gratis geleverde ION block rocker speaker!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Go Console display >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Loopbanden > Beoordelingen

Print