Fitnessapparatuur voor sportscholen

Til het niveau van je (nieuwe) sportschool naar het hoogste niveau

Droom je ervan om de sportschool van de toekomst te bouwen? Een plek waar jouw fitnessleden helemaal los kunnen gaan, dat je ze tegen sluitingstijd naar huis moet sturen omdat ze niet willen gaan en ze op een fijne manier kunnen werken aan hun gezondheid? Dan combineren wij graag jouw visie en ideeën met onze fitnessexpertise zodat we samen van jouw sportschool een “next level gym” gaan maken.

Bij het creëren van jouw ultieme sportschool begint alles met een goed doordacht plan. Je wilt uiteraard elke kostbare vierkante meter zo goed mogelijk benutten voor een optimale winst. Ons doel is dan ook om samen met jou een sportschool te creëren die niet alleen maar meer leden aantrekt maar ook je winstgevendheid maximaliseert. Waarbij uiteraard functionaliteit en financieel voordeel perfect op elkaar afgestemd zijn. Wil je graag fitnessapparatuur kopen voor je sportschool? Maar ben je er nog niet helemaal uit welke apparatuur het beste bij je wensen en behoeften past? Dan helpen wij je graag verder bij al je vragen. Je kan onze fitnessspecialisten telefonisch via +31(0)413-256800 bereiken of stuur een e-mail. Of kom langs in onze winkel in Volkel Nederland.

De ruimte is er, de visie ook maar wat is nu een next level gym zonder de beste fitnessuitrusting? Je wilt je leden immers een onvergetelijke ervaring bieden toch? Bij ons mag je altijd het neusje van de zalm verwachten. Van de nieuwste cardio-apparatuur tot aan de beste krachtstations maar ook single stations en losse fitnessaccessoires vind je bij ons terug. Wij zorgen ervoor dat jouw clubleden toegang hebben tot de beste fitness tools voor een ervaring die blijft roepen om meer. Naast deze top apparatuur zijn ze ook nog eens duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Hoewel de fitnessapparatuur één van de belangrijkste onderdelen is voor je next level gym stopt het daar natuurlijk niet bij. De ambiance van je gym speelt ook een hele belangrijke rol het gaat er namelijk niet alleen om dat je clubleden alleen komen trainen, maar ook om te ontspannen, te socialiseren en geïnspireerd te raken. Van verlichting, het kleurenpalet, de muziek en de indeling elk detail telt mee om je leden een unieke ervaring te bieden die ze keer op keer terugroept voor meer. Het wordt een tweede thuis. Daarin kunnen wij jou tevens adviseren.

Ben jij er klaar voor om je next level gym samen met ons te realiseren? Laten we de nieuwe standaard zetten voor hoe elke gym eigenlijk zou moeten zijn. Samen tillen we jouw sportschool naar het hoogste niveau!

Hoe wij jou helpen bij het inrichten van je (nieuwe) ultieme sportschool

Het opzetten van een state-of-the-art sportschool vereist meer dan alleen visie; het vereist een doordachte aanpak en deskundige uitvoering. Hier is hoe wij jou stap voor stap kunnen begeleiden bij het realiseren van jouw droomgym:

het-intake-gesprek.jpg

1. Intakegesprek

Jouw reis naar een succesvolle gym begint altijd met een persoonlijk gesprek. We luisteren naar je ideeën, doelen en visies. Dit is het fundament waarop we gaan bouwen. We bespreken jouw verwachtingen, doelgroep, en financiële mogelijkheden om een duidelijk beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt.

advies-op-maat.jpg

2. Advies op maat

Gebaseerd op het intakegesprek, bieden we je een op maat gemaakt advies. We bekijken onder andere de beschikbare ruimte, de doelgroep die komt en welke keuzes er gemaakt moeten worden betreffende de inrichting m.b.t. de fitnessapparatuur en toebehoren. Met meer dan 21 jaar ervaring kunnen we je altijd een goed en gericht advies geven. Ons doel is om een blauwdruk te leveren die niet alleen aansluit bij jouw visie, maar ook realistisch en haalbaar is.

de-ontwerpfase.jpg

3. Ontwerpfase

Met jouw input als uitgangspunt, beginnen wij met het creëren van een gedetailleerd ontwerp (tekening) van jouw sportschool. Hierbij wordt rekening gehouden met alles van ruimtelijke indeling tot de keuze van apparatuur en interieurontwerp. We zorgen ervoor dat elk aspect van het ontwerp bijdraagt aan een optimale resultaat, gebruikerservaring en efficiëntie.

realisatie-en-inrichting.jpg

4. Realisatie en inrichting

Zodra je het ontwerp goedgekeurd hebt, begint de fase van realisatie en inrichting. Ons team van professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, van bouw tot en met de installatie van apparatuur.

Naast het ontwerpen, realiseren, leveren en installeren van de nieuwe fitnessapparatuur voor je sportschool is er nog meer service die je van ons mag verwachten zoals, de mogelijkheid tot tweedehands fitnessapparatuur, het beste fitnessinstallatie team, een goede garantie en aftersales, maar ook de mogelijkheid tot onderhoud van je fitnessapparatuur.

revisie-van-tweedehands-fitnessapparatuur.jpg

Bespaar met tweedehands fitnessapparatuur voor je sportschool

Wist je dat wij naast nieuwe fitnessapparatuur ook tweedehands fitnessapparatuur hebben? Het is een kostenefficiënte keuze waarmee je aardig wat geld kan besparen. Ons aanbod aan tweedehands fitnessapparatuur bied je een prijsvoordeel welk kan oplopen tot 80% ten opzichte van onze nieuwe fitnesstoestellen. Dat is toch weer lekker meegenomen!

De collectie tweedehands fitnessapparatuur bestaat alleen uit middenklasse tot en met hoogwaardige toestellen voor professionele doeleinde. Je kan fitnessapparatuur verwachten van onder andere Technogym, Life Fitness, Matrix, Ergo-fit, First Degree en nog vele andere top merken. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid zelfs na langer gebruik.

Wat je altijd bij onze tweedehands fitnessapparatuur mag verwachten is dat ze een grondige revisie ondergaan zijn. Dit garandeert dat je betrouwbare en technisch hoogstaande fitnessapparatuur ontvangt. Bovendien wordt elke aankoop van gebruikte fitnessapparatuur bij ons geleverd met garantie, zodat je met vertrouwen kan investeren in je sportschool inrichting.

bezorging-van-loopband-bij-bedrijf.jpg

Geheel ontzorgd door ons eigen bezorg en installatie team

Je nieuwe sportschool wil je natuurlijk zo snel mogelijk ingericht en operationeel hebben. Geen zorgen dat regelen wij voor je. Ons fitness installatieteam zorgt voor de levering én de installatie van de door jou bestelde fitnessapparatuur. Of het nu de begane grond, een kelderruimte of een specifieke etage betreft, wij regelen het.

Voor leveringen met complexe logistieke uitdagingen maken we vooraf een gedetailleerde inschatting om een vlekkeloze en efficiënte bezorging te garanderen. We stemmen altijd in overleg met jou een geschikte datum af voor zowel levering als installatie, zodat alles soepel en naar wens verloopt. Naast de complete levering zorgen wij er ook voor dat alle verpakkingsmaterialen afgevoerd worden zodat jij je samen met jouw team volledig kan richten op de opening van je sportschool.

Garantie en aftersales

Bij intensief en continue gebruik van de fitnessapparatuur door je clubleden gaat er op den duur slijtage optreden. Indien er binnen de garantieperiode een probleem of defect optreed aan een van je fitnessapparaten dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag met een geschikte oplossing zodat jouw clubleden zonder een al te lange onderbreking kunnen blijven sporten.

Het is ook mogelijk om het onderhoud van je fitnessapparatuur door ons te laten doen en in sommige gevallen ook reparatie buiten de garantieperiode. Hiervoor kan je het beste contact met ons opnemen Wens je jouw inrichting te verhuizen naar een andere locatie, dan helpen we je graag verder.

Onderhoud en reparatie van je fitnessapparatuur

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je fitnessapparatuur altijd optimaal werkt. Om deze reden beschikken wij over een eigen gespecialiseerd team van monteurs die altijd klaar staan om je zo snel mogelijk te kunnen helpen bij een defect toestel. Of het nu gaat om routinematig onderhoud of een onverwachte reparatie onze experts hebben de juiste kennis en ervaring je de problemen snel en efficiënt te verhelpen. Veelal kunnen onze monteurs het probleem ter plekke zelfs oplossen. Zo minimaliseren we de downtime en zorgen we ervoor dat het betreffende fitnesstoestel zo snel mogelijk weer volledig operationeel is.

installeren-fysio-fitnesapparatuur.jpg
onderhouden-van-fitnessapparatuur.jpg

Lease mogelijkheid voor je sportschool

Wist je dat je naast het direct aanschaffen van fitnessapparatuur ook kan kiezen voor onze flexibele leaseopties? Leasen biedt namelijk diverse voordelen, waardoor je direct kunt genieten van topkwaliteit apparatuur zonder direct een grote initiële investering hoeft te doen.
De voordelen van het leasen van fitnessapparatuur bij ons omvatten:

 • Vaste maandelijkse investering
  Met een leaseovereenkomst betaal je een vast bedrag per maand. Dit bedrag is all-inclusive, wat betekent dat je niet onverwacht geconfronteerd wordt met reparatie- of onderhoudskosten. Zo kun je jouw financiën beter plannen en beheren.
 • Direct toegang tot de beste fitnessapparatuur
  Zonder de noodzaak van een grote voorafgaande investering kan je direct beschikken over de nieuwste en beste fitnessapparatuur. Dit stelt je in staat om je sportschool te voorzien van moderne faciliteiten en je concurrentiepositie te versterken.

Wij bieden zowel financial lease als operational lease aan, afhankelijk van wat het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Met financial lease word je uiteindelijk eigenaar van de apparatuur, terwijl bij operational lease je geniet van het gebruik zonder de zorgen van eigendom.

Heb je interesse in onze lease mogelijkheden of wil je meer weten over wat het beste past bij jouw sportschool? Neem dan gerust contact op met een van onze fitnessspecialisten. Zij staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en om samen de meest geschikte leaseoptie voor jouw situatie te verkennen.

Waarom kiezen sportscholen voor fitnessapparatuur van Fitness24.nl?

Fitness24.nl helpt al sinds 2001 zowel grote als kleinere sportscholen met het inrichten van de fitnessruimtes. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij samen met jou de ideale fitnessruimte ontwerpen, visualiseren en inrichten. Het goed inrichten van de fitnessruimte vergt namelijk expertise en een deskundig advies, geheel afgestemd op de behoeften van jouw clubleden en wensen.

 • Meer dan 21 jaar ervaring in het inrichten van sportscholen.
 • Specialistisch advies op maat, voor elk budget en voor zowel grote als kleinere ruimtes.
 • Deskundige installatie door onze eigen monteurs in Nederland en België, ook op verdiepingen en in de kelder.
 • Grote showroom in Volkel van ruim 1500 m2 vol met semiprofessionele tot aan professionele apparatuur.
 • Onderhoud (periodiek) aan fitnessapparatuur door onze eigen monteurs.
 • Officieel dealer van 50 top fitnessmerken.
 • Naast nieuwe fitnessapparatuur ook tweedehands. Volledig gereviseerd met garantie.
 • Meer dan 1000 reviews met een gemiddelde van een 4.7 / 5.

Grootste showroom van de Benelux

Wil je een kijkje komen nemen en de fitnessapparatuur komen uitproberen dan is dat mogelijk bij ons op locatie in Volkel, Noord-Brabant. In onze showroom staat een royaal aanbod aan cardio- en krachtapparatuur, zowel semiprofessioneel tot aan de meest high-end apparatuur voor de professionele gebruiker. Tip; wil je graag langskomen? Neem dan je collega fitnesstrainers mee. Je bent van harte welkom in onze showroom om de toestellen te bekijken en testen en daarbij advies en uitleg te krijgen van onze fitness specialisten.

fitness24-showroom-winkel-volkel-loopbanden-2.jpg
fitness24-showroom-winkel-volkel-crosstrainers.jpg
fitness24-showroom-winkel-volkel-spinningfietsen-rechts.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je graag fitnessapparatuur kopen voor je sportschool? Maar ben je er nog niet helemaal uit wat het beste bij jouw wensen en behoeften past? Dan helpen wij je graag verder bij al je vragen om tot de perfecte keuze te kunnen komen. Je kan onze fitness specialisten bereiken via +31(0)413-256800 of stuur een e-mail. Je kan ook een bezoekje brengen aan onze winkel in Volkel Nederland.

tim.jpg

Wil je ook graag je sportschool professioneel laten inrichten met de beste fitnessapparatuur? Of wil je weten hoe wij verder te werk gaan? Vul dan onderstaande velden in en wij nemen direct contact met je op.

* Vul aub de verplichte velden in

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Fitnessapparatuur voor sportscholen

Print

Fitness24.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?