Klein fitness Beoordelingen

Klein fitness


Lees meer over Klein fitness >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Klein fitness gemiddeld met een 8,8 in de 110 reviews hieronder :

Muscle Power Foamroller Heavy Duty MP1202

Muscle Power Foamroller Heavy Duty MP1202

Muscle Power Foamroller Heavy Duty MP1202 1 10 9 J. Lustum 2015-01-17

Heerlijk zo'n foam roller. Zeer blij

Bekijk hier het product Muscle Power Foamroller Heavy Duty MP1202 >

Triggerpoint the grid mini foam roller

Triggerpoint the grid mini foam roller

Triggerpoint the grid mini foam roller 1 10 9 Naomi 2015-03-21

Compact, makkelijk mee te nemen

Bekijk hier het product Triggerpoint the grid mini foam roller >

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller 1 10 10 Linda de wit 2014-11-24

Deze fijne foamroller besteld omdat andere in omgeving het een echte aanrader vonden, voor 16:00 besteld en volgende dag in huis. Go on!!

Bekijk hier het product Triggerpoint the grid foam roller >

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller 1 10 10 Gust Nannes 2014-11-26

Zie de foamroller erg veel in de sportschool (yoga) en heb hem daarom ook aangekocht om er thuis oefeningen mee te doen. Goede prijs en snel thuis!

Bekijk hier het product Triggerpoint the grid foam roller >

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller 1 10 9 Niene Reefman 2014-12-01

Fijne foamroller, had al vaker van 'the grid' gehoord maar nog nooit geprobeerd. Prima geschikt om je spieren lekker te masseren en heeft vele verschillende trainingsopties. Gekocht als leuk sinterklaas cadeau!!

Bekijk hier het product Triggerpoint the grid foam roller >

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller 1 10 9 Bregje 2014-12-13

Roller volgende dag in huis, vorige bestelling was ook erg snel. ben erg blij met mijn aankoop

Bekijk hier het product Triggerpoint the grid foam roller >

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller

Triggerpoint the grid foam roller 1 10 9 K. Visser 2015-03-17

Vrijdag besteld, maandag in huis. Super

Bekijk hier het product Triggerpoint the grid foam roller >

Kettler Yoga Mat 07351-100

Kettler Yoga Mat 07351-100

Kettler Yoga Mat 07351-100 1 10 9 Maayke 2014-10-16

Aanrader deze yoga mat, voelt erg fijn aan

Bekijk hier het product Kettler Yoga Mat 07351-100 >

Gaiam Yogablok paars (G05-52214)

Gaiam Yogablok paars (G05-52214)

Gaiam Yogablok paars (G05-52214) 1 10 10 DE CORTE GISELE 2016-10-03

Toelichting *

Bekijk hier het product Gaiam Yogablok paars (G05-52214) >

XCO Fysio set

XCO Fysio set

XCO Fysio set 1 10 10 Maria 2014-03-25

Geweldig snelle service. Hiervoor bedankt. De XCO fysioset is geweldig. Ik kende XCO al een tijdje, maar door de voetbevestigingsset kun je ook geweldige beenoefeningen doen. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.

Bekijk hier het product XCO Fysio set >

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330)

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330)

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) 1 10 8 2014-05-28

De TRX suspension trainen is zoals beloofd : veelzijdig, je kan er heel wat oefeningen mee doen in korte tijd en eigenlijk overal mee te nemen. Hij neemt ook weinig plaats in. Belangrijk is wel dat je goed op je houding let tijdens de oefeningen zoals de instructie video enz u dan ook vertellen. Het is een aanrader voor wie niet altijd de tijd heeft om naar de fitness te gaan maar tussendoor een uurtje tijd heeft, op een uurtje heb je namelijk veel gedaan met de TRX terwijl je anders die tijd al nodig hebt om naar de fitness te gaan. Ik fiets veel en heb noodgedwongen door mijn werk moeten kiezen tussen fietsen of fitnessen nu het zomer is ga ik natuurlijk liever fietsen en met de TRX kan ik alsnog aan krachttraining doen. De TRX is ook heel stevig gebouwd en gemakkelijk te verstellen in enkele seconden heb je de juiste lengte ingesteld. Kortom een aanrader, blij dat ik hem in huis heb ;-)

Bekijk hier het product TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) >

TRX Suspension trainer home (TF00314)

TRX Suspension trainer home (TF00314)

TRX Suspension trainer home (TF00314) 1 10 10 2015-04-09

Dit product doet alles wat het belooft: je krijgt een total body workout waarmee je je weerstand en je spierkracht vergroot. De TRX is een ideale vervanging voor een zaal vol toestellen. Je voelt meteen hoe je lichaam zich inspant, je spieren verrichten veel arbeid en je harstslag gaat snel de hoogte in. Dit zorgt vooral voor de naverbranding achteraf. Je kunt zelf de intensiteit bepalen door de hoek te vergroten of verkleinen. De vele bewegingen worden perfect gedemonstreerd in allerlei voorbeeldfilmpjes. Kortom, dit fitnesstoestel moet je in huis hebben!

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer home (TF00314) >

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331 1 10 10 C.N. Benistant 2016-01-05

Zeer tevreden over de Klantenservice. Klantvriendelijk en betrouwbaar. Mijn gemeende complimenten.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331 >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) 1 10 10 martin smits 2013-02-19

snelle levering netjes verpakt. duidelijke omschrijving en goede begeleidende uitleg van het bedrijf. Ik zou zeker weer iets kopen bij fitness24

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) 1 10 10 ECQ 2013-06-03

Snelle levering, goed verpakt, goede uitleg over het gebruik ervan. ZEER klant vriendelijk! ben tevreden! zou ook zeker weer iets kopen bij fitness24.

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu blauw (zware weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand) 1 10 8 Mirjam 2013-01-15

Goede levering. Geeft een ander dimensie aan je training!

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu rood (medium weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) 1 10 10 martin smits 2013-02-19

snelle levering netjes verpakt. duidelijke omschrijving en goede begeleidende uitleg van het bedrijf. Ik zou zeker weer iets kopen bij fitness24

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) >

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand)

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) 1 10 10 ECQ 2013-06-03

Combi Pakket besteld met daarin deze Stroops Slastix (zwaar). Goed verpakt, en snelle levering. Deze de perfecte weerstand voor me. Binnenkort misschien weer een aanschaffen? :D

Bekijk hier het product Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu geel (lichte weerstand) >

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro 1 10 9 Marcel Franken 2012-09-21

Als personal trainer maak ik gebruik van verschillende trainingsvormen. De TRX Suspension Trainer is een handige aanvulling, om waar dan ook te kunnen trainen. Van beginner tot vergevorderde klant, iedereen kan hiermee aan de slag. Door het handige kleine formaat gemakkelijk mee te nemen. Super product.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer pro >

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro 1 10 10 Gert van Buuren 2013-03-20

Ik ken de TRX nog vanuit de marine. Je kunt er veel oefeningen mee doen. Ideaal als je weinig ruimte hebt.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer pro >

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro 1 10 10 Lewis Marcus 2013-04-02

De TRX is een complete workout dat veel van je lichaam vraagt maar je tegelijkertijd ook het snelste resultaat geeft. Er zijn ontelbare oefeningen te bedenken, ieder met zijn eigen focus op het lichaam. Vele malen beter dan het werken met grote fitness apparaten waarbij spiergroepen worden geïsoleerd. Naarmate je ouder wordt worden grote bundel spieren zacht en gaat alles op ten dure hangen. Met de TRX blijf je langer fit en in vorm. Ik geef daarom voorkeur aan de TRX.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer pro >

Kettler Mini Stepper (07872-600)

Kettler Mini Stepper (07872-600)

Kettler Mini Stepper (07872-600) 1 10 10 R.Mooi 2013-06-19

We zijn zeer tevreden over het gekochte product

Bekijk hier het product Kettler Mini Stepper (07872-600) >

Kettler Sidestepper 07874-950

Kettler Sidestepper 07874-950

Kettler Sidestepper 07874-950 1 10 7 2014-11-19

Enkele negatieve punten: 1- wanneer ik een site doormailde met een goedkopere prijs is er geen gevolg aan gegeven 2- wanneer ik vroeg aan fitness24 om op een namiddag te leveren, konden ze dat niet garanderen daar de levering uit hun handen was zodra het toestel de firma verlaten had.

Bekijk hier het product Kettler Sidestepper 07874-950 >

Bremshey aerobic power step 14TUSCL325

Bremshey aerobic power step 14TUSCL325

Bremshey aerobic power step 14TUSCL325 1 10 10 2013-05-05

Mooie stabiele power step. Jammer alleen dat de verhogings blokken niet vastgeklikt kunnen worden zodat je alle stukken los moet verplaatsen. Ik ben er verder heel tevreden over. Ik vind hem super handig voor mijn bodypump sessies.

Bekijk hier het product Bremshey aerobic power step 14TUSCL325 >

Reebok Step Core

Reebok Step Core

Reebok Step Core 1 10 8 van de Haterd 2012-05-24

Degelijke kwaliteit, na 2 maanden in bezit te hebben nog geen slijtplekje te zien!

Bekijk hier het product Reebok Step Core >

Bremshey Aerobic Step (69 cm breed) 14TUSCL315

Bremshey Aerobic Step (69 cm breed) 14TUSCL315

Bremshey Aerobic Step (69 cm breed) 14TUSCL315 1 10 8 Henk de Jong 2013-05-21

Na verhuizing naar een gelijkvloerse 55 plus flat, is dit een ideale vervanging voor het traplopen in onze vorige woning !

Bekijk hier het product Bremshey Aerobic Step (69 cm breed) 14TUSCL315 >

Muscle Power Power Bag 25 kilogram blauw MP1030

Muscle Power Power Bag 25 kilogram blauw MP1030

Muscle Power Power Bag 25 kilogram blauw MP1030 1 10 9 Willy 2015-01-17

Mijn uithoudingsvermogen wordt goed op de proef gesteld met deze powerbag. Prima levering van sandenshop!

Bekijk hier het product Muscle Power Power Bag 25 kilogram blauw MP1030 >

Kettler Zandzak 07371-900

Kettler Zandzak 07371-900

Kettler Zandzak 07371-900 1 10 10 pieter Emmeloord 2015-02-04

Netjes geleverd stevig en goed product

Bekijk hier het product Kettler Zandzak 07371-900 >

Aquabags Bullet maat L vulbaar tot 35 kilogram (560120)

Aquabags Bullet maat L vulbaar tot 35 kilogram (560120)

Aquabags Bullet maat L vulbaar tot 35 kilogram (560120) 1 10 8 Joris Van Broeck 2013-07-12

Ik kan deze aquabag zeker aan iedereen aan raden! Het is zeer gemakkelijk in gebruik en het positieve is dat je constant het gewicht zelf kan regelen.

Bekijk hier het product Aquabags Bullet maat L vulbaar tot 35 kilogram (560120) >

Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110)

Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110)

Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110) 1 10 10 2014-07-24

zeer goed voorwerp om stabilisatie te trainen

Bekijk hier het product Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110) >

Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110)

Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110)

Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110) 1 10 10 FYSIK Professionals in Beweging (fysiotherapie) 2014-11-11

De aqua bag wordt iedere dag wel door enkele patiënten gebruikt. Het is heel hanteerbaar en makkelijk met water de moeilijkheidsgraad aan te passen.

Bekijk hier het product Aquabags Bullet maat S/M vulbaar tot 25 kilogram (560110) >

Gymstick Fitnessbag 10 kilogram (incl. DVD) 361210

Gymstick Fitnessbag 10 kilogram (incl. DVD) 361210

Gymstick Fitnessbag 10 kilogram (incl. DVD) 361210 1 10 7 2013-10-29

Ben erg blij met de fitnessbag. Stelt mij in staat om thuis, buiten of op de sportschool extra oefeningen te doen. Fijn ook dat er een poster bij zit met oefeningen.

Bekijk hier het product Gymstick Fitnessbag 10 kilogram (incl. DVD) 361210 >

Kettler Deurrekstok met koorden 07371-520

Kettler Deurrekstok met koorden 07371-520

Kettler Deurrekstok met koorden 07371-520 1 10 9 F. Derksen 2015-11-04

De handvatten hebben een fijne grip. Het voordeel van deze stok vind ik dat je er ontzettend veel mee kan doen. Op youtube heb ik veel oefeningen kunnen vinden.

Bekijk hier het product Kettler Deurrekstok met koorden 07371-520 >

SKLZ balance mat 47 x 42 cm

SKLZ balance mat 47 x 42 cm

SKLZ balance mat 47 x 42 cm 1 10 7 A.M. Derksen 2015-01-06

er was een vertraagde levering; de communicatie was niet zo goed verlopen, maar uiteindelijk is het contact prettig verlopen en de mat is toch snel geleverd.

Bekijk hier het product SKLZ balance mat 47 x 42 cm >

Thera-band fitness mat 190 x 100 x 1,5 cm 292535

Thera-band fitness mat 190 x 100 x 1,5 cm 292535

Thera-band fitness mat 190 x 100 x 1,5 cm 292535 1 10 8 Bmetric Fysiotherapie 2015-01-08



Bekijk hier het product Thera-band fitness mat 190 x 100 x 1,5 cm 292535 >

Bremshey fitnessmat Pro 14TUSFU265 black 140 x 60 x 1.8 cm

Bremshey fitnessmat Pro 14TUSFU265 black 140 x 60 x 1.8 cm

Bremshey fitnessmat Pro 14TUSFU265 black 140 x 60 x 1.8 cm 1 10 8 2013-11-15

Zeer degelijke mat. Is stevig, en behoudt zijn vorm. Geeft een perfecte demping waar nodig. De mat is onderhoudsvriendelijk, en makkelijk af te wassen. Vond de prijs bij de bestelling nogal hoog, maar nu vind ik de mat zeker deze prijs waard.

Bekijk hier het product Bremshey fitnessmat Pro 14TUSFU265 black 140 x 60 x 1.8 cm >

Life Fitness onderleg mat (anti-slip)

Life Fitness onderleg mat (anti-slip)

Life Fitness onderleg mat (anti-slip) 1 10 10 Daisy Gouwy 2014-08-14

Goeie mat om onder de crosstrainer te leggen. Ik dacht eerst dat ze te groot ging zijn voor de Life Fitness crosstrainer X1Go, maar nu alles er is, lijkt deze mij perfect. Mijn man is een grote zweter tijdens zijn training en de mat zorgt er voor dat de houten vloer niet beschadigd wordt. En de levering van de mat was netjes op het afgesproken tijdstip, waarvoor dank.

Bekijk hier het product Life Fitness onderleg mat (anti-slip) >

Reebok Floor Guards Black

Reebok Floor Guards Black

Reebok Floor Guards Black 1 10 10 Eric Fager 2013-11-24

The mats work really well. I use them for my weights and pull up / dip station. They don't side around and they are sturdy.

Bekijk hier het product Reebok Floor Guards Black >

Kettler Gymnastiekbal Basic 75 cm 07350-134

Kettler Gymnastiekbal Basic 75 cm 07350-134

Kettler Gymnastiekbal Basic 75 cm 07350-134 1 10 8 Eric 2015-01-20

Top product om oefeningen mee te doen. We worden fit!!

Bekijk hier het product Kettler Gymnastiekbal Basic 75 cm 07350-134 >

Tunturi Gymbal 65 cm zwart

Tunturi Gymbal 65 cm zwart

Tunturi Gymbal 65 cm zwart 1 10 9 Michel 2015-01-17

Gymbal van uitstekende kwaliteit. Mijn vrouw is er blij mee!

Bekijk hier het product Tunturi Gymbal 65 cm zwart >

Adidas Medicine Ball Set 1, 3 en 5 KG

Adidas Medicine Ball Set 1, 3 en 5 KG

Adidas Medicine Ball Set 1, 3 en 5 KG 1 10 9 2014-07-24

Super degelijk materiaal!

Bekijk hier het product Adidas Medicine Ball Set 1, 3 en 5 KG >

Life Fitness BodyShape KIT

Life Fitness BodyShape KIT

Life Fitness BodyShape KIT 1 10 9 Monique 2014-11-17

Het pakket was niet meer aanwezig. Dus heb andere spullen aangeboden gekregen. Dit beviel mij prima!

Bekijk hier het product Life Fitness BodyShape KIT >

Reebok color line fitness glove magenta

Reebok color line fitness glove magenta

Reebok color line fitness glove magenta 1 10 2 J.jansen 2016-07-19

De kleur van de handschoenen komt niet overeen met de werkelijke kleur.

Bekijk hier het product Reebok color line fitness glove magenta >

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci 1 10 9 Marlieke Breukers 2014-10-08

Fijn dat er ook een compleet accessoires pakket is voor mijn Q37, leuke voordeelaanbieding en direct alle accessoires in huis voor vele trainingsmogelijkheden.

Bekijk hier het product Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci >

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci 1 10 8 Aniek 2014-10-28

Fantastisch training pakket wat goed werkt met trainingen via ipad. Ben erg blij dat je nu op de crosstrainer je gehele lichaam kunt trainen met een goede afwisseling.

Bekijk hier het product Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci >

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci 1 10 9 Peet Kumpe 2015-03-09

Perfect tranings kit voor bij octane, werkt goed met trainingsprogramma!!

Bekijk hier het product Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci >

Reebok Resistance Tube set

Reebok Resistance Tube set

Reebok Resistance Tube set 1 10 2 M. Toonen 2014-01-16

Het product is niet van voldoende kwaliteit om het dagelijks te gebruiken.

Bekijk hier het product Reebok Resistance Tube set >

DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG

DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG

DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG 1 10 4 Johan 2015-01-18

Ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding niet gunstig. Heb ze dan ook teruggestuurd.

Bekijk hier het product DKN Dumbbellset Hexa 2 x 30 KG >

Tunturi Neopreen Dumbbells 2 kg

Tunturi Neopreen Dumbbells 2 kg

Tunturi Neopreen Dumbbells 2 kg 1 10 4 Bert 2015-01-18

Kwaliteit van deze dumbbels laat ten wensen over.

Bekijk hier het product Tunturi Neopreen Dumbbells 2 kg >

Kettler Functional Training Body & Shape set met App 07381-300

Kettler Functional Training Body & Shape set met App 07381-300

Kettler Functional Training Body & Shape set met App 07381-300 1 10 9 Frank Groothuizen 2015-10-20

Deze set cadeau gegeven aan mijn vrouw. Ze is enthousiast. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Groet, Frank

Bekijk hier het product Kettler Functional Training Body & Shape set met App 07381-300 >

Gymboss Interval Timer

Gymboss Interval Timer

Gymboss Interval Timer 1 10 10 Albert 2016-08-31

Een perfect apparaat waar ik alle kanten mee op kan, en door het duidelijke geluidssignaal mijn ogen op de getrainden kan houden.

Bekijk hier het product Gymboss Interval Timer >

Muscle Power Gewichtsvest 10 kg PRO MP1215

Muscle Power Gewichtsvest 10 kg PRO MP1215

Muscle Power Gewichtsvest 10 kg PRO MP1215 1 10 9 P. Deurman 2015-01-17

Lekker zwaar trainen met dit vest. Binnen twee dagen in huis!

Bekijk hier het product Muscle Power Gewichtsvest 10 kg PRO MP1215 >

Hyper Wear SandBell rood 40 lbs (18.1 kg)

Hyper Wear SandBell rood 40 lbs (18.1 kg)

Hyper Wear SandBell rood 40 lbs (18.1 kg) 1 10 10 M.J. Rovers 2014-01-28

Fantastisch materiaal, traint geweldig! Snelle levering!

Bekijk hier het product Hyper Wear SandBell rood 40 lbs (18.1 kg) >

XCO Trainer

XCO Trainer

XCO Trainer 1 10 8 2015-02-28

Supersnelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden!

Bekijk hier het product XCO Trainer >

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 1 10 8 Gerbrand 2012-12-11

Ik heb een bosu-balans trainer besteld i.v.m. rugklachten, heb veel profijt van dit toestel. om zo maar even tussendoor wat oefeningen te doen. gr Gerbrand.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 >

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 1 10 10 Jelle S. 2015-02-21

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040 >

Bosu ballast ball 350210

Bosu ballast ball 350210

Bosu ballast ball 350210 1 10 10 G. Broersma 2013-03-21

Ik gebruik hem als personal trainer voor mijn cliënten. Je kunt veel verschillende oefeningen doen, waardoor je meerdere spiergroepen kunt trainen.

Bekijk hier het product Bosu ballast ball 350210 >

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050 1 10 8 2015-01-29



Bekijk hier het product Bosu balance trainer home pink edition 350050 >

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050 1 10 9 E. Jansen 2015-03-21

Ik ben super blij met de balance trainer. Leuke kleur

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home pink edition 350050 >

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050

Bosu balance trainer home pink edition 350050 1 10 9 2015-04-01

Een geweldig item om je training interessanter mee te maken. Er zijn veel goede oefeningen op te doen en dat jullie hem in het roze verkopen is nog leuker. De enige aanmerking die ik heb, is dat het pompje wat erbij zit een rotding is. Maar met een beetje geduld gooi je die na het opblazen weer lekker aan de kant.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home pink edition 350050 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Rudolf Tijssen 2012-10-23

Vlotte koop. Artikel geheel naar wens. Aangeschaft i.v.m. revalidatie na beroerte.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 2012-10-24

De bosu bal is een heel fijn hulpmiddel voor het verbeteren van je balans. Ik doe er allerlei oefeningen op. De levering door fitness24 was perfect: vandaag besteld, morgen in huis.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Syl 2012-10-24

Ik heb de Bosu bal gekocht voor mijn zoon. Snelle bezorging, prima artikel. Hij is er heeeel blij mee en traint ook erg enthousiast.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 2012-11-28

ik heb de Bosu bal gekocht naar aanleiding van revalidatie na rugoperatie, omdat ik er bij de kinesist altijd op moest oefenen; ik ben er zeer tevreden over: ideale manier om buikspieren te trainen, zelfs voor de tv!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 6 Astrid 2012-12-11

Perfect geleverd, mooie balans trainer, en perfect voor het ski seizoen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 2012-12-13

Helaas geen nederlandse handleiding.Levering perfect en zeer snel

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Dinie van Loon 2013-01-15

Zeer tevreden over de correcte levering. Was al bekend met De BOSU BALANCE TRAINER via mijn medische training. Ben nu ook in staat om thuis mijn oefeningen te doen. Zeker een aanrader!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 Mirjam 2013-01-15

Prijs was hier de beste voor een compleet bosu pakket! Snelle levering en goede service. Bosu zelf is geweldig en ik merk nu al dat mijn core versterkt is!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 2013-01-29

Ik heb een Bosu Balance Trainer (Home Ed.) aangeschaft, waarmee ik bij de fysiotherapeut kennis heb gemaakt. Het is een prima trainingsartikel, eigenlijk voor het hele gezin, om de stabiliteit en balans van spieren te trainen. De prijs was vergeleken bij andere webshops het laagst en de levering supersnel. Wij zijn zeer tevreden!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 A. de Bruijn 2013-02-05

Makkelijke en overzichtelijke website, goede bereikbaarheid voor vragen omtrent product en levering.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 2013-02-12

Prima levering, binnen 1 dag

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 Lucienne 2013-04-09

Ik heb een Bosu bal aangeschaft op aanraden van een vriendin, het is voor mij een van de beste aankopen, met betrekking tot sport, die ik ooit gedaan heb Hij werkt perfect, en er zit een uitstekende gebruiksaanwijzing bij

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 L. Wemelsfelder 2013-04-23

Alles goed geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het met de status van je bestelling gaat, ik zou willen dat het overal zo ging!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 7 Roderick Voordouw 2013-04-24

De Bosu Balance Trainer is een effectief en veilig hulpmiddel om mensen met uiteenlopende klachten te helpen. (Zie ook: http://www.fitness-science.nl/index.php/artikelen/core-stability-training-en-orthopedisch-fitness/87-de-zin-en-onzin-van-core-stability-training ) naast een effectief middel om stabiliteit te verbeteren en rug- of knieklachten te verhelpen, vinden mijn clienten het ook een leuk en fijn trainingshulpmiddel. Ik kan het als personal trainer en bewegingswetenschapper dan ook van harte aanbevelen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 2013-05-20

Ivm stabiliteitsoefeningen fysiotherapie balance trainer home editie aangeschaft. Mooi product, veelzijdig. Snelle levering. klantvriendelijke benadering. Ik ben tevreden.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 Vicky Monsieurs 2013-05-29

Supersnelle service! Heerlijk om thuis te revalideren (achillespeesontsteking) en gewoon tijdens mijn favoriete televisieprogramma's oefeningen te doen!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Davy Deurloo 2013-06-03

Supersnelle levering en goedkoper dan de andere aanbieders. Heb hem aangeschaft om de stabiliteit van mijn enkel up te graden en het is super!!! Als ik weer wat nodig heb is dit de leverancier waar ik het eerste kijk.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 Joris Van Broeck 2013-07-12

Ik heb deze bosuball gekocht om te gebruiken bij klanten. Met deze bal kan je echt zo veel oefeningen doen. Je kan vooral kracht en balans oefeningen doen. Ik kan deze bal bij elke klant gebruiken, zelf voor oude klanten die weinig kracht hebben is deze perfect! Een 10tje dus :)

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 Bas 2013-09-10

Om 14.00 uur besteld en de volgende dag al bezorgd (13.00uur). Deze set is compleet door de toevoeging van de dvd, zodat je de oefeningen gelijk in de praktijk kan brengen. Top setje!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 martin 2013-11-24

Op tijd geleverd. Tevreden over dit product.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 10 2013-12-11

Zeer snelle levering, netjes en compleet. Het bijgeleverde pompje is slecht, valt steeds uit elkaar. De DVD is heel leuk en met duidelijke instructies. Beste prijs die ik kon vinden :)

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 9 Steven 2014-08-18

Snelle en vlotte levering van deze BOSU. Ik kende het al via het fitnesscentrum waar ik kwam, dus kende enkele oefeningen die leuk en goed zijn met de BOSU, maar de DVD die erbij is, is toch nog een leuke meerwaarde, enkele nieuwigheden, en leuke oefeningen die de intensiteit verhogen. De BOSU helpt je zeker om in het algemeen je "core stability" onder handen te nemen. Voor mensen met een zittend beroep na een werkdag een welgekomen afwisseling!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 6 2014-11-18

prima levering, maar iid een slechte pomp en er zat geen dopje bij om het ventiel af te sluiten. Gelukkig had ik enkele dopjes over van mijn balans ballen die paste. Bosu bal zelf is wat steviger dan degene die ik enkele jaren eerder had gekocht. prima product

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 2014-11-23

Met de Bosu balance trainer kan je heel veel verschillende oefeningen doen. Handig is dat er ook een DVD is bijgeleverd met voorbeeld oefeningen. Het pompje is alleen niet zo fijn, het lukt je niet om de Bosu er in je eentje mee op te pompen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 2014-11-27

Snelle en correcte levering van degelijk materiaal.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020

Bosu balance trainer home edition 350020 1 10 8 N. Boon 2015-02-23

Superklantvriendelijke afhandeling van mijn bestelling en snelle verzending! Bosubal voldoet geheel aan de verwachtingen. Enige minpunt is de bijgeleverde pomp: van het gebruik daarvan zou je al RSI oplopen: waardeloos ding. Gelukkig met de eigen pomp (en hulp van een 2e persoon) gauw opgepompt!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer home edition 350020 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 fysiotherapie-leusden.nl 2012-09-18

Erg goede afhandeling. Vandaag besteld,morgen binnen.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 martin smits 2013-02-19

snelle levering netjes verpakt. duidelijke omschrijving en goede begeleidende uitleg van het bedrijf. Ik zou zeker weer iets kopen bij fitness24

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 A. Graafsma 2013-03-20

Zeer tevreden over de Bosu Pro Balance Trainer met de Stroops. De hele familie maakt er gebruik van.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 Erik 2013-03-30

Prima. Even gezocht en dit is echt de goedkoopste. Zelfde bal als bij de fysio. 's Avonds besteld volgende dag 's middags binnen. Top!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2013-05-24

Zeer klantvriendelijk. Voordat ik de Combi-paket had besteld even wat kleine dingetjes geinformeerd, en ze reageerde er ook snel op, TOP! Ben nog nooit zo tevrede geweest over een webshop! Gister 16.30u besteld vandaag 10.45u in huis! Een Dikke 10!!!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2013-06-03

Klantvriendelijk, goede advies gekregen 10!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 Olga van Bragt 2013-10-19

Super snelle levering en super materiaal, wij zijn dik tevreden. Ga zo door

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 gezondehouding.nl 2013-10-29

Absoluut de goedkoopste, en erg snel geleverd. Alleen jammer dat er geen Nederlandstalige handleiding is meegeleverd.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 8 Sandra Moons 2014-01-12

Zeer tevreden over de Bosu, en de goedkoopste die ik kon vinden. Wel een dag of 10 moeten wachten op de levering, al denk ik dat dat met de feestdagen te maken had. Mailtje gestuurd, omdat ik vond dat het zo lang duurde, en 3 werkdagen later was hij er. Netjes verpakt geleverd, alleen jammer dat de handleiding enkel in het Engels is. [Fitness24.nl, Monique van de Braak: de aanvoer van Bosu produkten is in de kerst problematisch geweest, maar alles is weer voldoende voorradig.]

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 7 hans van leeuwen 2014-02-25

bezorging was correct en op tijd. De pro staat voor professioneel, dat is de balance trainer inderdaad maar de bijgeleverde opblaas mechanisme is dat zeker niet.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 alexander 2014-07-24

Ideaal om indoor en outdoor te gebruiken! zeer stevig!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 Health-Switch.nl 2014-10-29

Snelle levering, binnen 2dagen - wat 1 dag had kunnen zijn maar wegens een fout van GLS een dag verlaat. Top verpakt in een goed uitziende officiële Bosu doos. Envelop goed op de doos geplakt met de factuur, bedankje voor aankoop en boekje met andere producten. Niks op aan te merken. Fijn dat ik nu mijn klanten met de Bosu kan laten trainen. Ook nog eens de laagste in prijs!!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 7 2014-11-16

Helaas liet de levering wat op zich wachten ! donderdag besteld dinsdag in huis. Maar de bosu balance is inmiddels vol in gebruik met de bijbehorende spierpijn :)

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 marcel 2015-01-20

snelle levering ondanks de feestdagen. ook de afhandeling i.v.m. kapot pompje is helemaal top

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 Peter 2015-01-20

Helemaal tevreden met mijn Bosuball en de service!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 frank van paaschen 2015-01-21

Een werkelijk optimale en nette afhandeling van mijn bestelling en kan hier dan ook niet anders dan een vette tien voor geven.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2015-01-24

Bestelling online ging vlot, (evenals betaling). werd constant op de hoogte gehouden waar mijn bestelde Bosu ondertussen was. Paar dagen nadien kreeg ik deze in perfecte staat thuis bezorgd! super gewoon!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 8 Bart Delobel 2015-01-28

Ik werk als personal coach met de Bosu balance trainer. Het laat je toe om heel eenvoudige tot heel zware trainingen te doen en is veel handiger (en daarom ook motiverender) dan een volledige ronde gym ball. De Bosu bal is perfect om privétrainingen te geven en is geschikt voor al mijn klanten, van sedentaire 60'er die wat fit probeert te geraken tot topsporters.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 8 Bart Delobel 2015-01-28

Perfect trainingsgadget voor elke sporter.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2015-03-12

Superhandig product, veel mogelijkheden van licht tot zwaar trainen. Daarnaast is de bestelling heel goed geregeld, er waren wat obstacles met de verzending naar het buitenland, maar dit is perfect en tijdig opgelost!

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 9 daniel 2015-03-21

zeer goed voorwerp om stabilisatie te trainen

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010

Bosu balance trainer PRO edition 350010 1 10 10 2015-05-05

Goed product dat erg functioneel is. Voldoet aan verwachtingen Goede prijs, top levering.

Bekijk hier het product Bosu balance trainer PRO edition 350010 >

Bosu Pro Balance Trainer Balansbal

Bosu Pro Balance Trainer Balansbal

Bosu Pro Balance Trainer Balansbal 1 10 9 Aad Jansen 2015-03-17

Wat is dit lekker trainen zeggen. Mijn prestaties gaan aanzienlijk vooruit! Prima levering.

Bekijk hier het product Bosu Pro Balance Trainer Balansbal >

Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg)

Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg)

Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg) 1 10 10 2015-05-05

Goed product dat erg functioneel is. Voldoet aan verwachtingen Goede prijs, top levering.

Bekijk hier het product Bosu gewichtsbal Weight ball 4 LBS (2 kg) >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Klein fitness > Beoordelingen

Print