Fietstrainer

Biketrainers zijn ideaal wanneer het weer even niet meezit, maar u toch zin heeft een ritje te maken. Met deze bijzonder kleine apparaten kunt u fietsen, zonder daadwerkelijk te bewegen. Op deze manier heeft u de gewenste work out zonder ook maar een kilometer te hebben afgelegd!

Lees verder

Fietstrainers
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Biketrainers voor wielrenners

Deze fitnessapparaten zijn zeer populair onder professionele wielrenners. Voor een atleet is de warming up zeer belangrijk. Even de benen warm krijgen door in te komen op de biketrainer is dan ook de perfecte oefening.

Hoe een biketrainer nu precies werkt? Net als elk apparaat heeft het een frame. Met een klem bevestigt u het achterste wiel van een (eigen) fiets aan het frame, waardoor de fiets rechtop blijft staan. Bij het trappen voelt u een zekere weerstand op het achterwiel. Dit regelt een klein apparaatje. Net als elke andere trainer zijn er verschillende soorten biketrainers. Zo zijn er trainers die werken op windweerstand en magnetische wrijving.

Het voordeel van een biketrainer in huis? U kunt doen wat u wilt! Tijdens een uurtje fietsen kan de televisie gewoon aanblijven, zonder dat u ook maar enige moeite hoeft te doen om de concentratie te behouden. Het nadeel van het revolutionaire kleine apparaat is toch wel echt het gebrek aan de mooie omgeving. Een rit in de natuur is natuurlijk het mooiste aan de wielersport.

Op Fitness24 koopt u biketrainers van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Neem een kijkje bij de biketrainers van LeMond Revolution. U kunt trainen net als de professionele fietsers van het Garmin Cervelo team. Fiets sneller met een biketrainer!

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Hometrainers > Fietstrainers

Print