Watergeremde roeitrainers

Wil je je conditie verbeteren en sterker worden? Kies dan voor een watergeremde roeitrainer voor een fullbody workout. Met de unieke waterweerstandmechanisme geniet je altijd van een realistische roei-ervaring net alsof je op écht water roeit. Daarnaast zorgen ze door hun elegante en natuurlijke ontwerp een prachtige aanvulling op elk interieur.

Lees verder

Watergeremd
Sorteren

     

123

First Degree professionele roeitrainer Apollo pro 2 plus V + Cadeau 3% Korting First Degree professionele roeitrainer Apollo pro 2 plus V (22FAPPV000)

De First Degree professionele roeitrainer Apollo pro 2 plus V beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. Deze professionele Apollo waterroeier is gemaakt van dikker en zwaarder hout, wat resulteert in een stevigere constructie voor intensief gebruik. Technisch heeft deze roeier ook een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Plus V modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.  

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€1.649,-

€1.599,-

  Je bespaart €50,- (incl. BTW)

First Degree professionele roeitrainer Apollo pro 2 plus XL + Cadeau First Degree professionele roeitrainer Apollo pro 2 plus XL (22FAPPX000)

De First Degree professionele roeitrainer Apollo pro 2 plus XL beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. Deze professionele Apollo waterroeier is gemaakt van dikker en zwaarder hout, wat resulteert in een stevigere constructie voor intensief gebruik. Technisch heeft deze roeier ook een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Plus XL modellen bouwen 65% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.  

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€1.699,-

 (incl. BTW)

Waterrower Roeitrainer Performance Ergometer walnoothout 4% Korting Waterrower Roeitrainer Performance Ergometer walnoothout (OOFWR333NL)

Wil je graag fitter en sterker worden? Dan is de WaterRower Performance Ergometer roeitrainer ideaal. Roeien is namelijk de meest complete vorm van fitness. Al je spieren worden tegelijkertijd aan het werk gezet. De roeitrainers van WaterRower zijn zeer geschikt als je houdt van stevige roeitrainingen die zeer natuurgetrouw zijn. Dit komt mede door het unieke waterweerstandssysteem, waardoor het lijkt alsof je je écht op het water bevindt. Naast dat de WaterRower een geweldige roeitrainer is is het tevens, door zijn elegante en natuurlijke look, een prachtige toevoeging voor in je interieur. Of je nu een modern, landelijk of klassiek interieur hebt, de Walnoot WaterRower zal altijd een mooie aanvulling zijn op je interieur.

Gratis levering: 2-5 werkdagen

€2.199,-

€2.099,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

First Degree professionele roeitrainer Viking pro plus V + Cadeau 4% Korting First Degree professionele roeitrainer Viking pro plus V (22FVKPV0ST)

De First Degree professionele roeitrainer Viking pro plus V is gemaakt van duurzaam, met de hand afgewerkt en dubbel gelakt Amerikaans essenhout, voor een leven lang plezier. Deze professionele Viking waterroeier is gemaakt van dikker en zwaarder hout, wat resulteert in een stevigere constructie voor intensief gebruik. Technisch heeft deze roeier ook een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Plus V modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.  

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€2.099,-

€1.999,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Hammer WaterEffect 3D roeitrainer 11% Korting Hammer WaterEffect 3D roeitrainer (H4543)

Met de Hammer WaterEffect 3D roeitrainer heeft u de mogelijkheid om te trainen met echte roeispanen voor een realistische roeibeweging. In tegenstelling tot reguliere roeitrainers, heeft u met de 3D armen een beweging van bijna 180 graden. Hierdoor activeert u meer spieren tijdens de bewegingen. U kunt met een arm of beide armen tegelijk trainen, net alsof u in een boot zit met meerdere mensen en door de waterkracht neemt de weerstand toe zodra u steviger gaat roeien. Daarnaast kunt u de inhoud van de tank in 6 stappen in te stellen, zodat u altijd in het optimale bereik roeit. Train de diagonale core spieren en schakel van kant naar kant voor afwisseling en gelijkmatige ontwikkeling van je spieren. Met de meegeleverde accessoires zoals een SZ stang en een losse hendel met twee extra gewichtjes van 1kg is er veel variatie mogelijk zodat je altijd gemotiveerd kan blijven trainen. De hoogwaardige watertank van robuust polycarbonaat zorgt voor het rustgevende geluid van het water.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€1.699,-

€1.499,-

  Je bespaart €200,- (incl. BTW)

First Degree professionele roeitrainer Mega pro plus XL + Cadeau First Degree professionele roeitrainer Mega pro plus XL (22FMGPX000)

De First Degree professionele roeitrainer Mega pro plus XL is ontwikkeld met een aluminium/staal frame wat zorgt voor een zeer krachtige en duurzame constructie. Deze professionele Mega waterroeier is gemaakt voor intensief gebruik en beschikt dan ook over een stevige constructie. Technisch heeft deze roeier een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Plus XL modellen bouwen 65% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.\  

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.299,-

 (incl. BTW)

Flow Fitness W9i roeitrainer eiken Flow Fitness W9i roeitrainer eiken (FFP22601)

Met de Flow Fitness W9i roeitrainer wordt de roeitraining een compleet nieuwe ervaring, dankzij het dubbele weerstandsysteem. Naast waterweerstand maakt de roeitrainer ook gebruik van wrijvingsweerstand. Deze weerstand wordt automatisch toegevoegd, kan worden aangepast met de knoppen op het handvat en sluit altijd aan op je niveau De eikenhouten waterroeier met stalen frame en transportwieltjes biedt alles wat je nodig hebt om zo effectief mogelijk te trainen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.199,-

 (incl. BTW)

First Degree professionele roeitrainer Viking pro XL + Cadeau 4% Korting First Degree professionele roeitrainer Viking pro XL (22FVKPX000)

De First Degree professionele roeitrainer Viking pro XL heeft een extra grote, gepatenteerde dubbele tank die de drijvende kracht is achter deze krachtige roeitrainer. Deze tank biedt een kolossale 65% grotere weerstand dan de standaard FDF horziontale modellen. De ongeëvenaarde Fluid Force technologie zorgt ervoor dat er geen dode hoeken zijn tijdens de hele slag, waardoor gebruikers een krachtigere training kunnen uitvoeren en het gevoel hebben dat ze door open water worden aangedreven. De gekozen tankweerstand wordt met de bluetooth auto-adjust technologie instinctief gecorrespondeert met het display van de console. Door middel van de te koppelen FDF's sociale app kunt u persoonlijke of clubbests op te nemen, op te slaan of te monitoren. De Viking Pro XL is meer dan geschikt voor de elite atletische markt, maar is ook uitermate geschikt voor personen van elk fitnessniveau vanwege het ergonomische ontwerp en gebruiksvriendelijke karakter.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€2.149,-

€2.049,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Hammer RowFlow 5.0 NorsK roeitrainer Hammer RowFlow 5.0 NorsK roeitrainer (H12000)

De warme houten uitstraling van de Hammer RowFlow 5.0 Norsk Roeitrainer past naadloos in elke woonruimte en motiveert je om regelmatig te trainen. Geniet van een perfecte training terwijl je aangedreven wordt door de nieuwste technologie terwijl je een bewuste keuze maakt voor het milieu. U kunt gebruik maken van diverse apps zoals Zwift, Kinomap of Hammer Workouts. Door het gebruik van water roei je op een natuurlijke manier.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.099,-

 (incl. BTW)

Spirit Fitness roeitrainer CRW900 Spirit Fitness roeitrainer CRW900 (CRW900)

De Spirit Fitness roeitrainer CRW900 maakt gebruik van een waterweerstandsysteem waardoor je training aanvoelt alsof je je echt op het water bevind. Met de handige instelknop kiest u gemakkelijk één van de 10 weerstandsniveaus. Roeien op de Spirit Fitness CRW900 voelt aan als roeien op een glad wateroppervlak omdat het watervliegwiel in de tank fungeert als een roeipeddel. De watermassa stijgt en valt natuurlijk net als bij echt roeien, als u sneller peddelt, ervaart u meer weerstand. Als u langzamer peddelt, zal de weerstand afnemen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.995,-

 (incl. BTW)

Wat is een watergeremde roeitrainer?

Wil je graag een roei ervaring die zo dicht mogelijk in de buurt komt van roeien op echt water? Dan komende de watergeremde roeitrainers het meest in de buurt van een échte roei ervaring op het water. Soms worden de watergeremde roeiers ook water roeiers genoemd. Dit zijn roeimachines die werken met een waterweerstand. Deze roeiers hebben een tank gevuld met water en in deze tank zitten zogenoemde schoepen die ervoor zorgen dat het water weerstand opwerkt als je de hendel naar je toe trekt. Zie het als een soort paddel. Dus hoe harder je roeit hoe meer weerstand je ervaart.

 

Waarom kiezen voor training middels een watergeremde roeitrainer?

Als je graag je conditie en spierkracht wilt verbeteren dan is een watergeremde roeier ideaal. De watergeremde roeitrainers bieden je namelijk de meest natuurgetrouwe roei ervaring, alsof je écht op het water roeit. Daarnaast bieden deze roeiers je een full body workout dat wil zeggen dat je vrijwel alle spieren in je lichaam aan het werk zet.

 

Waarop moet je letten bij het kopen van een watergeremde roeier?

Er zijn een groot aantal verschillende roeitrainers te verkrijgen. Daarbij is het belangrijk om goed te kijken naar hoe je de roeitrainer wilt gebruiken. Roei je een enkele keer per week dan zal een goedkopere roeitrainer met minder opties wellicht al voldoen aan je wensen en behoeften. Wil je intensief en serieus aan de slag? Dan kun je beter gaan voor een roeitrainer met uitgebreidere mogelijkheden zoals een fijne en comfortabelere zitting, de bouwkwaliteit, display en bijhorende functionaliteiten en het geluidsniveau om je workouts zo optimaal mogelijk te kunnen doen.

Om tot een goede keuze te kunnen komen kan je onderstaande punten meenemen in je keuze:

  • De stabiliteit: Stabiliteit is cruciaal voor een veilige en effectieve training. Een instabiele roeimachine kan gaan wankelen of schuiven tijdens het roeien, wat het roeien moeilijker en oncomfortabel maakt. Een stabiele roeimachine biedt een solide basis voor krachtige roeibewegingen en verhoogt het comfort en de controle tijdens de training.
  • Maximale lichaamslengte: Het rekening houden met de maximale lichaamslengte zorgt ervoor dat de roeitrainer geschikt is voor jouw lengte. Als de roeitrainer te kort is voor je lichaam, kan je namelijk geen effectieve roeislag maken. De juiste maat zorgt voor een natuurlijke en effectieve roeibeweging en draagt bij aan het bereiken van jouw fitnessdoelen.
  • Weerstandsverstelling op de tank: Een van de belangrijkste kenmerken van een waterroerier is de mogelijkheid om de weerstand aan te passen. Wil je met verschillende weerstanden kunnen trainen dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij je zoektocht. Door de weerstandsverstelling op de tank kan je de intensiteit van de workout naar wens aanpassen. Dit stelt je in staat om verschillende roei-ervaringen te simuleren, van een rustige roeitocht tot het roeien tegen sterke stromingen, wat zowel de uitdaging als de effectiviteit van de training verhoogt.
  • Opklapmechanisme en transportwieltjes: Een opklapmechanisme en transportwieltjes vergemakkelijken de opslag en verplaatsing van je roeitrainer. Als je beperkte ruimte hebt, kun je de machine na gebruik eenvoudig opklappen en opbergen. De transportwieltjes maken het verplaatsen van de machine eenvoudig, zonder dat je deze hoeft te tillen. Dit draagt bij aan het algehele gebruiksgemak en maakt de machine ook geschikt voor beperkte ruimtes.
  • Instaphoogte: De instaphoogte verwijst naar de hoogte van de zitting van de grond. Voor mensen die mogelijk mobiliteitsproblemen hebben of voor ouderen, kan een te lage instaphoogte het moeilijk maken om op en van de machine te stappen. Een geschikte instaphoogte zorgt voor gemakkelijke toegang tot de roeitrainer en zorgt voor meer comfort en veiligheid tijdens het gebruik.
  • Aanwezige opties en functionaliteiten: Afhankelijk van de roeitrainer kan deze uitgerust zijn met een geavanceerde console waar je jouw trainingsdata kan bijhouden. Soms is er ook een bluetooth optie aanwezig waarmee je jouw smartphone, tablet of smart-tv kan koppelen. Daarnaast beschikken diverse roeiers over voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s wat ideaal is als je regelmatig je training wilt aanpassen.
  • Onderhoud: Het onderhouden van een roeitrainer, met name een watergeremde roeitrainer, is van cruciaal belang voor de levensduur en prestaties van de roeier. Het toevoegen van chloortabletten eens per 3 á 4 maanden kan helpen om het water schoon te houden en algen of bacteriegroei te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat het water helder blijft en het mechanisme soepel blijft werken.
  • Uitstraling en materialen: Bij de keuze van je nieuwe roeitrainer spelen esthetiek en duurzaamheid ook een rol. Er zijn roeiers met een verfijnde houten afwerking die een klassieke en natuurlijke uitstraling geven aan elke ruimte. Daarentegen bieden roeiers gemaakt van materialen zoals aluminium of staal een moderne look en zijn vaak robuuster en bestand tegen intensief gebruik.

Enkele topmerken onder de watergeremde roeiers zijn: WaterRower, First DegreeFinnlo en Kettler.


Voor wie is een watergeremde roeimachine geschikt?

Het leuke van een watergeremde roeitrainer is dat deze voor iedereen die aan zijn conditie wilt werken geschikt is. Of je nu wilt werken aan je algehele gezondheid, wilt afvallen, ouder bent, moet revalideren of een professional bent. Met onze ruime keuze is, vind je ongetwijfeld de watergeremde roeitrainer die naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Op deze manier kun je altijd effectief werken aan het versterken van je kracht en het verbeteren van je gezondheid.

 

Hand- en zit roeitrainers

Naast de “gewone” roeitrainers zijn er ook speciale hand- en zit roeitrainers. Daar je met een gewone roeitrainer je volledige lichaam traint train je met een hand en zit roeier vooral je bovenlichaam zoals je armen, schouders en bovenrug. Je kan het een beetje vergelijken met zeilen hijsen op een zeilschip. Ze zijn ideaal voor mensen die de spieren van hun bovenlichaam willen versterken zonder hun benen erbij te betrekken. Het kan ook handig zijn voor revalidatie na een blessure of voor specifieke sporttraining waarbij de nadruk ligt op de bovenlichaamsspieren.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Ben je nog niet helemaal zeker over welke watergeremde roeitrainer het beste bij jou past? En ben je daarbij op zoek naar aanvullend advies of informatie? Dan helpen onze fitness specialisten je graag verder met het gerichte advies of de informatie die jij nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Je kan contact opnemen met onze fitness specialisten via +31(0)413-256800stuur een e-mail of kom langs in onze showroom in Volkel, Nederland.

9.2
8/10 NOHrD WaterGrinder handroeier eikenhout - oak

Goede informatie verkregen via vriendelijke meneer aan de telefoon

9/10 Life Fitness roeitrainer Row HX

Voor Life Fitness gekozen wegens eerder goede ervaringen. De roeier draait goed. Het fr...

10/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Apollo Hybrid Rower

na goed advies van de verkoper en zelf uitproberen terplekke in de winkel heb ik gekoze...

9/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Apollo Hybrid Rower

ik heb deze roeitrainer nu ongeveer 1,5 maand in huis en vind hem erg fijn! Wat ik nu m...

9/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Apollo Hybrid Rower

Met bovenstaande reacties eens, gr fam Moulijn

9/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Apollo Hybrid Rower

Bovenstaande reacties vertellen exact mijn mening, ik ben niet in de showroom wezen kij...

8/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Apollo Hybrid Rower

Ik maak dagelijks gebruik van de waterroeier. Door de mooie vormgeving, de geringe opbe...

9/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Apollo Hybrid Rower

Via site besteld, snel geleverd met deskundige uitleg. Goede prijs en netheid van perso...

9/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Vortex Serie VX 2

Fijne solide roeier, vind het erg fijn dat de zitting hoog is wat het op en afstappen v...

10/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower Vortex Serie VX 3

Wij zijn erg tevreden met de gehele aankoop van begin aankoop tot bezorging. Veruit de ...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Roeitrainers > Watergeremd

Print

Fitness24.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?