Reviewbeleid

Wij bieden je graag de mogelijkheid tot het schrijven van een review over je aangekochte product(en) en ons bedrijf. Deze reviews zijn bedoeld om andere bezoekers en klanten te laten weten hoe jij het product en/of ons bedrijf ervaren hebt.

 

Wie kan er een review over producten schijven op onze website?

Iedereen die bij ons een aankoop gedaan heeft en een account heeft op de website mag van ons een review achter laten.

 

Krijg ik na aankoop van een product een verzoek om het aangekochte product te beoordelen?

Nadat je bij ons een aankoop gedaan hebt krijg je van ons per e-mail het verzoek om een reviews te plaatsen. Het is niet verplicht om een review achter te laten, het wordt wel altijd gewaardeerd.

 

Hoe werkt het beoordelingssysteem voor producten?

Nadat je een aankoop bij ons gedaan hebt ontvang je 5 dagen na je aankoop van ons automatisch een e-mail met de vraag om ons te laten weten hoe je alles ervaren hebt.

Via die e-mail kan je ons laten weten hoe goed (of slecht) je ervaring is geweest. Je hebt ook de mogelijkheid om een stukje tekst te schrijven en indien gewenst een titel aan je review mee te geven.

 

Hoe worden de getoonde scores berekend?

De sterren bij een product geven de gemiddelde score aan die gegeven is door jullie. Er worden daarbij geen complexe berekeningen gebruikt en alle reviews tellen even zwaar. Alle cijfers die één product gekregen heeft worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totaal aantal verkregen reviews. Dit uit zich dan in een gemiddelde score. De sterren worden afgerond op een halve ster.

 

Hoe lang duurt het voordat je product review zichtbaar is op de website?

Alle reviews (of deze nu positief of negatief zijn) worden eerst door een medewerker van Fitness24.nl gelezen. Het kan voorkomen dat een review bijna direct online staat maar het kan ook voorkomen dat deze pas na enkele dagen zichtbaar is.

 

Hoe wordt de rangschikking van de reviews bepaald?

Bij de producten worden de reviews van nieuw naar oud getoond. Het aanpassen / filteren van deze reviews is niet mogelijk.

Bekijk je reviews op Trustpilot dan is het mogelijk om de reviews te filteren op score en op taal. Standaard staan de reviews op Trustpilot van nieuw naar oud.

 

Hoe worden negatieve reviews behandeld?

Als we een negatieve review krijgen is dat natuurlijk altijd jammer, wat dat betekend dat wij je helaas niet conform verwachting hebben kunnen helpen. Negatieve reviews worden door ons behandeld op dezelfde manier als positieve reviews.

Bij een negatieve review nemen wij altijd even contact met je op. Dit kan telefonisch zijn of per e-mail. We kijken namelijk samen met jouw naar hoe we het probleem kunnen oplossen.


Reviews voor Fitness24.nl

Er zijn twee soorten reviews die je bij ons achter kan laten, namelijk de product reviews en de bedrijfsreview.

 

Krijg je na een aankoop een uitnodiging om Fitness24.nl te beoordelen?

Ja elke klant die bij ons een aankoop heeft gedaan krijgt van ons een uitnodiging om een review te schrijven. Je krijgt van ons één keer een herinnering mocht je de eerste e-mail wellicht gemist hebben.

 

Via welk platform verstuurt Fitness24.nl de review uitnodigingen?

Voor het schrijven van een productreview maken wij gebruik van ons eigen interne reviewsysteem. En voor het schrijven van een review die betrekking heeft op het bedrijf maken wij gebruik van Trustpilot.

 

Kan je als klant ook doorverwezen worden naar een ander platform?

Ja dat is mogelijk, het kan ook voorkomen dat wij klanten door sturen naar onze Google My Business pagina om daar een review achter te laten.

 

Kan je een negatieve review op Fitness24.nl plaatsen?

Het is mogelijk om een negatieve review achter te laten over een product of ons. We hopen dat je eerst contact opneemt met ons omdat we je graag verder helpen bij je probleem of klacht zodat we deze voor je kunnen oplossen. Daarnaast kunnen we je ook sneller van dienst zijn als je direct contact met ons opneemt.

 

Op welke punten wordt een review gecontroleerd door Fitness24.nl?

We vinden het belangrijk dat er alleen échte gebruikersreviews getoond worden. Daarom versturen wij alleen review verzoeken naar mensen die ook daadwerkelijk iets bij ons gekocht hebben.

Bepaalde reviews kunnen we afkeuren als deze niet voldoet aan de voorwaarden, namelijk:
1) Er staat contact informatie in de review. Denk hierbij aan informatie zoals telefoonnummers, adressen, websites en e-mailadressen.
2) Verwijzingen naar websites of delen daarvan en/of YouTube kanalen.
3) Commerciële acties, kortingen, campagnes of andere prijsverschillen.
4) Als er kwetsende of ongepaste taal in de review staat, zoals scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of verbasteringen.
5) De voedertaal van de review niet is geschreven in een van de volgende talen: Nederlands, Engels of Duits.
6) Als de review meningen of uitspraken bevat die geen betrekking hebben op het aangekochte product.
7) Er foto’s zijn geüpload die niet relevant zijn voor het betreffende product.

 

Wanneer kan Fitness24.nl een review wijzigen of verwijderen?

Wij zullen en kunnen niet zomaar reviews verwijderen. Dit gebeurt alleen in hele specifieke en uitzonderlijke situaties. Wil je als klant bijvoorbeeld je naam niet meer zichtbaar hebben op onze website dan kunnen wij de review voor je verwijderen.

 

Wordt er bijgehouden welke reviews verwijderd zijn?

We houden niet bij welke reviews we verwijderen. Indien we een review verwijderen dan is deze ook permanent verwijderd en niet meer terug te halen.

 

Op welke manier voorkomt Fitness24.nl misbruik van de mogelijkheid tot het verwijderen van een review?

De reviews op onze website zijn alleen echte reviews, dit vinden wij belangrijk en hechten hier ook veel waarde aan. Geplaatste reviews kunnen niet zomaar aangepast of verwijderd worden. Het aanpassen of verwijderen van een review is alleen mogelijk wanneer je als klant contact opneemt met onze klantenservice. Het is daarbij niet mogelijk om verzoeken in te dienen om reviews te verwijderen die niet door jou geschreven zijn. Je kan dus alleen je eigen review laten verwijderen of aanpassen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Reviews > Reviewbeleid

Print