Niet opklapbaar Beoordelingen

Niet opklapbaar


Lees meer over Niet opklapbaar >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Niet opklapbaar gemiddeld met een 9,2 in de 9 reviews hieronder :

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 9 Wil van Ooijen 2014-10-09

Eerst naar een loopband opzoek geweest maar in de showroom van fitness24.nl helemaal overtuigd geraakt van dit apparaat. Gewoon super om hard te lopen zonder steeds de schokken op je knieën en geen bonkend geluid in het huis. Toen ik dit apparaat zag was ik nog niet direct overtuigd maar na wat tests wist ik 100 procent zeker dat dit de goede keuze was, echt een aanrader! apparaat was erg snel thuis, complimenten!!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 10 Mathijn van Eck 2014-10-14

Opzoek gegaan naar een loopband maar in de showroom van fitness24.nl helemaal overhaalt naar deze octane zero runner. dit komt omdat ik op deze manier helemaal geen schokken meer op me knieën krijg waar ik na langdurig lopen veel last van kreeg. heb dit apparaat nu een week in huis en ben er super tevreden over!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 9 David Beumer 2014-10-23

Ik heb deze Zero runner via de site besteld en heb het apparaat nu ongeveer 3 weken thuis, ervaar exact hetzelfde als onderstaande reacties!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Life Fitness loopband T5 Go Console display

Life Fitness loopband T5 Go Console display

Life Fitness loopband T5 Go Console display 1 10 9 Twan van Soolingen 2014-09-22

Na langdurig gezoek naar vele loopbanden is mijn keuze naar deze loopband uitgegaan. De opties op deze loopband voor een warming up en cooling down zijn perfect voor je spieren wanneer je vaak op de loopband staat. Omdat er ook een wedstrijd optie op deze loopband zit kun je hierop perfect trainen wanneer het slecht weer is. Omdat ik nu al een aantal weken op de loopband train merk ik ook dat je bij lange afstanden een perfecte demping hebt. Tevens een zeer goede levering en service door het Sanden team!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T5 Go Console display >

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display 1 10 9 Pieter van hal 2014-08-11

Zeer fijne loopband, goede service en aflevering. Een zeer blije klant!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track+ Console display >

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display 1 10 9 Pieter van hal 2014-09-17

Zeer fijne loopband, goede service en aflevering. Een zeer blije klant!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track+ Console display >

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Life Fitness loopband T3 Track+ Console display 1 10 8 T. Doeschot 2014-09-24

Na een uitgebreide uitleg in de showroom in volkel is mijn keuze op deze loopband gevallen, met een uitgebreid Track console display. Heb mijn hardloopschoenen mee genomen naar de winkel waar ik vele loopbanden heb getest. Omdat ik veel train (lange afstanden) is een stabiele loopband met goede demping noodzakelijk. Naar mijn mening kwam deze loopband het beste voor de dag, direct afspraak voor levering gemaakt en 2 dagen later netjes geïnstalleerd! Hartelijk dank

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track+ Console display >

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display 1 10 10 Joeri de Bree 2014-09-24

Na een snelle aflevering ben ik erg tevreden met deze loopband, ook mijn zoons die veel plezier hebben met de gratis geleverde ION block rocker speaker!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Go Console display >

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display 1 10 10 Joeri de Bree 2014-09-24

Na een snelle aflevering ben ik erg tevreden met deze loopband, ook mijn zoons die veel plezier hebben met de gratis geleverde ION block rocker speaker!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Go Console display >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Loopbanden > Niet opklapbaar > Beoordelingen

Print