Krachtapparatuur Beoordelingen

Krachtapparatuur


Lees meer over Krachtapparatuur >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Krachtapparatuur gemiddeld met een 8,9 in de 72 reviews hieronder :

Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC)

Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC)

Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC) 1 10 10 2013-03-18

Mooi apparaat tegen een mooie prijs. Ook de handschoenen zitten zeer fijn.

Bekijk hier het product Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC) >

Bremshey Power tower

Bremshey Power tower

Bremshey Power tower 1 10 7 Jetze 2012-10-08

Bremshey Power Tower 08BRSMU010 besteld voor een goede prijs. Netjes en binnen afzienbare tijd afgeleverd. Product was compleet en had geen beschadigingen. Kwaliteit van het product is hoog. De door Bremshey vermoedelijk bijgelverde instructies voor het inelkaarzetten zijn weliswaar volledig, maar ook erg beknopt; je moet goed lezen en kijken of je wel de juisten bouten en moeten te pakken hebt. Tevens was het prettig geweest als ik voor bezorging in de avond had kunnen kiezen, zeker omdat het product niet bij de buren kon worden afgeleverd. Tenslotte kan de informatievoorziening vanuit Fitness24 beter. Als ik niet zelf geinformeerd had, had ik niet geweten hoever mijn bestelling was voordat deze afgeleverd werd.

Bekijk hier het product Bremshey Power tower >

Bremshey Power tower

Bremshey Power tower

Bremshey Power tower 1 10 10 J.S. de Bruin 2013-02-04

Zeer tevreden, besteld, direct bevestigd door Fitness24, na halve dag nogmaals door tnt bevestigd en aansluitend dag na bestelling geleverd. Compleet met alle benodigdheden in elkaar gezet. Uitsekende service, eigenlijk zoals het hoort te zijn.

Bekijk hier het product Bremshey Power tower >

Bremshey Power tower

Bremshey Power tower

Bremshey Power tower 1 10 10 Eric Fager 2013-11-24

It is a good sturdy pull up and dip station. I use it quite allot. The customer service and delivery agent were great also.

Bekijk hier het product Bremshey Power tower >

DKN Crossfit Half Rack

DKN Crossfit Half Rack

DKN Crossfit Half Rack 1 10 9 Eddy 2015-03-31

Perfect rek voor de kleine ruimte. Het kwam aangeleverd in 1 pakket, dat is wel zwaar/onhandig tillen, zorg dat iemand je hierbij even kan helpen. Het in elkaar schroeven is door een persoon te doen, maar als iemand even kan assisteren is dat wel een pre. verder fluitje van een cent. Het meeste staat hier wel in de specificaties, maar ik zal in deze review even wat aanvullen. De hoogte is 2.16 en de breedte 1.17 buitenkant "bar hooks" gemeten, dat betekend dat je een barbell nodig hebt met die binnenafmeting! Ik gebruik een olympische 50mm boring barbell van 185cm met een binnen afmeting van 127cm. hierdoor heb ik een ruime afleg mogelijkheid (5cm aan elke kant) en heb ik minder breedte ruimte nodig als een standaard 220cm. Het geheel (dus met de schijfpennen) is inderdaad 1.61 De gebruikte buizen meten 6x6cm met 2,7cm gaten voor de steunen. Het opbergsysteem voor de schijven bestaan uit acht 30mm boring stalen pennen. Bijgeleverd zijn acht plastic adapters voor 50mm schijven (en dat is mooi meegenomen, want dezen zijn los verkrijgbaar best prijzig) ook hier is prima meegedacht aan de hardcore sporter, want er is voldoende ruimte om met een 5kg schijf te beginnen, om vervolgens 10kg, 15kg en 20kg er onder te hangen. Eenmaal dat gewicht erop en het geheel staat als een huis! Mocht je (nog) niet over zoveel gewichten beschikken, is er een mogelijkheid om het rek in de vloer te verankeren d.m.v. schroefgaten. Maar ook zonder gewichten zal het rek nooit omvallen. Het verwisselen van de spotters en steunen gaat erg makkelijk tijdens het trainen, zonder al te veel lawaai. Voor mij is dit een uitstekende oplossing voor een slaapkamer gym. Ik geef dit half-rack 9/10 sterren!

Bekijk hier het product DKN Crossfit Half Rack >

Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E

Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E

Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E 1 10 9 John Venlo 2014-03-27

perfect apparaat, overtreft mijn verwactingen

Bekijk hier het product Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E >

Finnlo powertool Speed Wheel 5011E

Finnlo powertool Speed Wheel 5011E

Finnlo powertool Speed Wheel 5011E 1 10 9 Johan van Schijndel 2013-03-27

Mooie uitbreiding voor bij mijn krachttraining. Snelle levering en goede service.

Bekijk hier het product Finnlo powertool Speed Wheel 5011E >

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 2014-05-18

We got the Finnlo BioForce 3842 from www.fitness24.nl about a month ago - and it was and still is an excellent experience. First of all - many thanks to Fitness24 team, great job, guys. First impression - BF is very well made and packed, including all the instruments one might be in need for an assembly. Assembly itself can be a little bit tricky to those without experience in mechanical works, or over-demanding for women or elderly with current lack of stamina - one would rather ask F24 for help. Once putted together - it does work smoothly and properly - and really allow all the necessary exercises one must need to stay fit and healthy. Of course, nothing can be compared with free weights in terms of pro-sport, but for home use BF is a perfect machine: no noise, no weights, almost no space, everything is under control all the time. Both video and paper ex. guide are great too. Thanks, Finnlo.

Bekijk hier het product Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 >

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 2015-06-02

Just outstanding product. I'm using it for 13 months 4 times a week for the sessions of 45 minutes. Now I'm back in my 20s' form. Perfect for home fitness: no noise, safe with no weights - and no damage to our cat. He loves it too - but the machine still survived. We even use it as a modern sculpture - in our living room. Highly recommended for everyone interested in good shape without waisting time, or just lazy enough to go to gym every day. Make yourself fit in your own pace - you can have it all.

Bekijk hier het product Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 >

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824)

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824)

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824) 1 10 10 dirk 2019-01-31

zeer goed ,sterk en betrouwbaar toestel voor fitness.heel duur maar heel goed.heb het al jaren,nooit spijt gehad van de ( te) dure aankoop

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824) >

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830)

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830)

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830) 1 10 9 2013-03-18

Het krachtstation is vorige week geleverd en netjes in elkaar gezet door de 2 monteurs. Ben er zeer tevreden mee!

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830) >

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench 1 10 8 T. ter Horst 2014-09-22

Stevig (zeer stabiel) en handig bankje doordat het verrijdbaar is, prima levering en goed afgehandeld. Groetjes een tevreden klant.

Bekijk hier het product Life Fitness adjustable bench >

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench 1 10 9 Lars Krietwever 2015-11-04

fijnste bankje wat ik ooit heb gehad. Voorheen altijd een bankje van adidas gehad maar het verschil is enorm. Erg stabiel, een zachte rugleuning en verrijdbaar.

Bekijk hier het product Life Fitness adjustable bench >

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803)

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803)

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803) 1 10 9 Gezondheidscentrum Honné 2013-09-05

Stipte levering. Bestelde apparaat bleek niet meer voorradig; voor hetzelfde geld een stapje méér gekregen. Apparaat is zeer degelijk. Zeer secuur verpakt, in elkaar bouwen veel werk, maar alles past uitermate exact. Makkelijke bediening en hoge tevredenheid door gebruikers en therapeuten.

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803) >

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 1 10 9 Jan Pieter 2014-10-26

Prima krachtstation met veel verschillende trainingsopties. Heb dit krachtstation in combinatie met de life fitness bench besteld wat erg fijn met elkaar werkt. Krachtstation werd erg snel geleverd en geïnstalleerd,

Bekijk hier het product Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 >

Bremshey Dumbell Toren inclusief chrome dumbells 1 t/m 10 kg

Bremshey Dumbell Toren inclusief chrome dumbells 1 t/m 10 kg

Bremshey Dumbell Toren inclusief chrome dumbells 1 t/m 10 kg 1 10 9 2013-03-18

Mooi rek in combinatie met mijn set dumbells gekocht. Zeer stevig en de laagste prijs die ik op internet kon vinden.

Bekijk hier het product Bremshey Dumbell Toren inclusief chrome dumbells 1 t/m 10 kg >

Tunturi Medicinebal standaard compleet met 5 medicijnballen

Tunturi Medicinebal standaard compleet met 5 medicijnballen

Tunturi Medicinebal standaard compleet met 5 medicijnballen 1 10 10 2014-07-24

Ik ben zeer tevreden. Alles is snel geleverd.

Bekijk hier het product Tunturi Medicinebal standaard compleet met 5 medicijnballen >

Kettler Gewichtenstandaard sport HKS 07499-300

Kettler Gewichtenstandaard sport HKS 07499-300

Kettler Gewichtenstandaard sport HKS 07499-300 1 10 8 Jolanda 2013-07-28

Hele mooie degelijke gewichtstandaard. Werd ook keurig op tijd geleverd en was heel makkelijk te monteren. Precies wat we bedoelden en alle schijven en dumbbells zijn nu natuurlijk netjes opgeruimd en gemakkelijk terug te vinden.

Bekijk hier het product Kettler Gewichtenstandaard sport HKS 07499-300 >

Bremshey Olympische halterstang 50 mm met veerclipsluiters 220 cm (08BRSCL265)

Bremshey Olympische halterstang 50 mm met veerclipsluiters 220 cm (08BRSCL265)

Bremshey Olympische halterstang 50 mm met veerclipsluiters 220 cm (08BRSCL265) 1 10 8 2015-01-06

Goede halterstang. Voldoet aan de verwachtingen. Veren zijn erg strak.

Bekijk hier het product Bremshey Olympische halterstang 50 mm met veerclipsluiters 220 cm (08BRSCL265) >

Bremshey Barpad schouder beschermrol (08BRSCL250)

Bremshey Barpad schouder beschermrol (08BRSCL250)

Bremshey Barpad schouder beschermrol (08BRSCL250) 1 10 7 2015-01-06

eenvoudige beschermrol. Goede dikte . Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Bekijk hier het product Bremshey Barpad schouder beschermrol (08BRSCL250) >

Muscle Power Bumper Plate 5 kg Ø 50 mm zwart MP807

Muscle Power Bumper Plate 5 kg Ø 50 mm zwart MP807

Muscle Power Bumper Plate 5 kg Ø 50 mm zwart MP807 1 10 9 2015-01-06

Mooie grote rubber bumper plates. Uitstekend voor crossfit en gewichtsheffen. Precies het juiste formaat, zodat ook met laag gewicht de oefening op de juiste hoogte kan worden uitgevoerd.

Bekijk hier het product Muscle Power Bumper Plate 5 kg Ø 50 mm zwart MP807 >

Kettler Gietijzeren halterschijf 2x1,25 kg 07371-710

Kettler Gietijzeren halterschijf 2x1,25 kg 07371-710

Kettler Gietijzeren halterschijf 2x1,25 kg 07371-710 1 10 9 Arie 2014-10-16

Fijne halterschijven voor mooie prijs

Bekijk hier het product Kettler Gietijzeren halterschijf 2x1,25 kg 07371-710 >

Tunturi Kettlebell 8kg 14TUSCL347

Tunturi Kettlebell 8kg 14TUSCL347

Tunturi Kettlebell 8kg 14TUSCL347 1 10 9 Jan 2015-01-17

Prima product, vlot geleverd

Bekijk hier het product Tunturi Kettlebell 8kg 14TUSCL347 >

Sanden kettlebell gietijzer gecoat 24 Kilogram 450124

Sanden kettlebell gietijzer gecoat 24 Kilogram 450124

Sanden kettlebell gietijzer gecoat 24 Kilogram 450124 1 10 10 Willem 2014-10-08

Super kettlebell met erg goede prijs/kwaliteit

Bekijk hier het product Sanden kettlebell gietijzer gecoat 24 Kilogram 450124 >

Sanden kettlebell gietijzer 20 Kilogram 450020

Sanden kettlebell gietijzer 20 Kilogram 450020

Sanden kettlebell gietijzer 20 Kilogram 450020 1 10 10 2013-03-18

Via mijn sportschool de Kettlebell leren kennen. Heb hem nu zelf in huis gehaald en ben er zeer tevreden mee.

Bekijk hier het product Sanden kettlebell gietijzer 20 Kilogram 450020 >

Sanden kettlebell gietijzer 12 Kilogram 450012

Sanden kettlebell gietijzer 12 Kilogram 450012

Sanden kettlebell gietijzer 12 Kilogram 450012 1 10 9 2015-03-21

Door de kettlebell te gebruiken zijn mijn trainingen wat diverser.

Bekijk hier het product Sanden kettlebell gietijzer 12 Kilogram 450012 >

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 12 kg (KBRC12)

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 12 kg (KBRC12)

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 12 kg (KBRC12) 1 10 10 2014-07-24

Zeer gemakkelijk te gebruiken.

Bekijk hier het product Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 12 kg (KBRC12) >

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 8 kg (KBRC8)

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 8 kg (KBRC8)

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 8 kg (KBRC8) 1 10 10 2014-07-24

Een zeer goed toestel om te gebruiken tijdens training

Bekijk hier het product Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 8 kg (KBRC8) >

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 4 kg (KBRC4)

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 4 kg (KBRC4)

Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 4 kg (KBRC4) 1 10 10 2014-07-24

Kettlebells waren dik in orde!

Bekijk hier het product Sanden Kettlebell rubber omtrokken en chroom greep 1 x 4 kg (KBRC4) >

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 12 kg (KB12)

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 12 kg (KB12)

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 12 kg (KB12) 1 10 8 Joris Van Broeck 2013-07-12

positief: - veel oefeningen - goedkoop - Met 12kg kan je je workout echt zwaar maken! nadeel: - gevaarlijk om binnen te gebruiken (loslaten van gewicht)

Bekijk hier het product Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 12 kg (KB12) >

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 8 kg (KB08)

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 8 kg (KB08)

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 8 kg (KB08) 1 10 8 Joris Van Broeck 2013-07-12

positief: - veel oefeningen - goedkoop - 8kg is volgens mij het ideaal gewicht voor een recreatief sporter nadeel: - gevaarlijk om binnen te gebruiken (loslaten van gewicht)

Bekijk hier het product Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 8 kg (KB08) >

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 4 kg (KB04)

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 4 kg (KB04)

Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 4 kg (KB04) 1 10 7 Joris Van Broeck 2013-07-12

positief: - veel oefeningen - goedkoop - 4kg is goed om mee te beginnen nadeel: - gevaarlijk om binnen te gebruiken (loslaten van gewicht)

Bekijk hier het product Body Solid Kettlebell gietijzer zwart 1 x 4 kg (KB04) >

Muscle Power Kettlebell Pad MP1310

Muscle Power Kettlebell Pad MP1310

Muscle Power Kettlebell Pad MP1310 1 10 2 Mark 2016-03-28

Past niet om iedere kettlebell

Bekijk hier het product Muscle Power Kettlebell Pad MP1310 >

Tunturi Kettlebell 4kg 14TUSCL345

Tunturi Kettlebell 4kg 14TUSCL345

Tunturi Kettlebell 4kg 14TUSCL345 1 10 2 L. Peters 2016-09-11

De daadwerkelijke kleur komt niet overeen. In de specificatielijst staat paars maar het is toch echt blauw.

Bekijk hier het product Tunturi Kettlebell 4kg 14TUSCL345 >

Marcy Verstelbare Kettlebell Set 13,5 KG 14MASCL237

Marcy Verstelbare Kettlebell Set 13,5 KG 14MASCL237

Marcy Verstelbare Kettlebell Set 13,5 KG 14MASCL237 1 10 9 Hans 2019-01-01

Prachtig

Bekijk hier het product Marcy Verstelbare Kettlebell Set 13,5 KG 14MASCL237 >

Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel

Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel

Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel 1 10 10 Simon 2015-06-25

Als je deze dumbbells in je handen houdt en er even mee geoefend hebt, zul je beseffen dat dit de enige dumbbells zijn die je ooit nodig hebt. Ik had een klein probleem met de dumbbells, de schijven bewogen een beetje, hard aandraaien hielp niet. Contact gezocht met Matt Dawson van Ironmind, en hij heeft zelf contact gezocht met Vechtsport24.nl die weer zelf contact met mij opnamen omdat ze hoorden dat ik een probleempje had. Kijk, dat is nou betrokkenheid tonen met de klant ! Ben zelf langsgegaan in Houten en kon daar andere dumbbells krijgen die wel goed waren. Super service, dus absoluut aan te raden voor iedereen die erover denkt om deze dumbbells aan te schaffen. En ik moet zeggen, er zijn gewoon geen vaste dumbbells die beter kunnen zijn dan deze. Ze voelen inderdaad als een vaste halter, geweldig handvat, en dat het langer duurt om ze te verstellen interesseert me totaal niet. Ik voel niet de behoefte om het steeds sneller te kunnen, het tussen de oefeningen door verstellen is gewoon genieten van het degelijke materiaal.

Bekijk hier het product Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel >

Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel

Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel

Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel 1 10 10 Simon 2015-06-25

Als je deze dumbbells in je handen houdt en er even mee geoefend hebt, zul je beseffen dat dit de enige dumbbells zijn die je ooit nodig hebt. Ik had een klein probleem met de dumbbells, de schijven bewogen een beetje, hard aandraaien hielp niet. Contact gezocht met Matt Dawson van Ironmind, en hij heeft zelf contact gezocht met Vechtsport24.nl die weer zelf contact met mij opnamen omdat ze hoorden dat ik een probleempje had. Kijk, dat is nou betrokkenheid tonen met de klant ! Ben zelf langsgegaan in Houten en kon daar andere dumbbells krijgen die wel goed waren. Super service, dus absoluut aan te raden voor iedereen die erover denkt om deze dumbbells aan te schaffen. En ik moet zeggen, er zijn gewoon geen vaste dumbbells die beter kunnen zijn dan deze. Ze voelen inderdaad als een vaste halter, geweldig handvat, en dat het langer duurt om ze te verstellen interesseert me totaal niet. Ik voel niet de behoefte om het steeds sneller te kunnen, het tussen de oefeningen door verstellen is gewoon genieten van het degelijke materiaal.

Bekijk hier het product Ironmaster Verstelbare Halterset 34 kg inclusief opbergtafel >

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235) 1 10 9 Nout 2014-11-07

Fijn dumbbell set voor een mooie prijs, was de volgende dag in huis

Bekijk hier het product Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235) >

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235) 1 10 10 V Delft 2015-03-20

Prima Halter set! Mijn vrouw en ik trainen er beide mee. Erg tevreden over de duurzaamheid van het schroefsysteem!

Bekijk hier het product Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg (14TUSCL235) >

Bremshey verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235)

Bremshey verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235)

Bremshey verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235) 1 10 10 2014-02-25

Zeer solide product. Bij aflevering ontbrak er een sluiting van 1 van de halters. De is, na melding van het probleem, zeer snel nageleverd. Een aanrader!

Bekijk hier het product Bremshey verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235) >

Bremshey verstelbare dumbell set 15 kg (14TUSCL235)

Bremshey verstelbare dumbell set 15 kg (14TUSCL235)

Bremshey verstelbare dumbell set 15 kg (14TUSCL235) 1 10 9 Elmedin 2018-05-06

Toelichting *

Bekijk hier het product Bremshey verstelbare dumbell set 15 kg (14TUSCL235) >

DKN verstelbare halterset 24 kg (20189)

DKN verstelbare halterset 24 kg (20189)

DKN verstelbare halterset 24 kg (20189) 1 10 8 Wesley Kock 2014-06-14

De set bevalt prima en de levering was snel in orde, bezorging binnen een dag.

Bekijk hier het product DKN verstelbare halterset 24 kg (20189) >

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235) 1 10 10 2014-04-29

Super snelle levering, heel tevreden met de kwaliteit van het materiaal. Niks aan te merken, gewoon top!

Bekijk hier het product Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235) >

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235)

Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235) 1 10 8 cinta 2014-06-19

zeer goede webshop snelle levering zeer tevreden

Bekijk hier het product Tunturi verstelbare Dumbbell Set 15 kg 2 STUKS (14TUSCL235) >

PowerBlock Flex U33 Stage I basis set 1.4 - 9.5 kg per paar

PowerBlock Flex U33 Stage I basis set 1.4 - 9.5 kg per paar

PowerBlock Flex U33 Stage I basis set 1.4 - 9.5 kg per paar 1 10 10 2015-01-20

Beste dumbells die ooit gebruikt hebt, fantastische levering, helemaal tevreden, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Bekijk hier het product PowerBlock Flex U33 Stage I basis set 1.4 - 9.5 kg per paar >

PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar)

PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar)

PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar) 1 10 7 Elena 2015-01-20

PowerBlock is simply great and handy. I personally find the Sport 9.0 series a bit heavy for a woman but works fine anyways. I would only recommend to buy the tray / stand because it makes your life easier when switching from one weight to the other.

Bekijk hier het product PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar) >

PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar)

PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar)

PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar) 1 10 10 Steve 2015-05-07

lang getwijfeld tussen "bowflex" systeem of powerblock. HEEL erg blij met de beslissing! kwalitatief super, traint ook super, en verstelsysteem gaat super snel (zelfs met de cilinders te wisselen). echt geen moment spijt van om wat meer te betalen tov bowflex. ook naar toekomst toe nog eens uit te breiden naar 60kg (nu tot 41). ook super service van sanden. alles was mooi ingepakt. en daar bovenop de goedkoopste site om powerblocks te kopen (in BE of NL) kortom... SUPER!

Bekijk hier het product PowerBlock Sport 9.0 Stage I basis set (2.5 - 22.5 kg per paar) >

Bowflex 552i S selecttech haltersysteem 23,8 kg pair

Bowflex 552i S selecttech haltersysteem 23,8 kg pair

Bowflex 552i S selecttech haltersysteem 23,8 kg pair 1 10 9 Marco 2015-09-04

Fijn systeem. Binnen twee dagen in huis. Bezorgd door de eigen medewerker van Sanden.

Bekijk hier het product Bowflex 552i S selecttech haltersysteem 23,8 kg pair >

DKN halterset 24 kg

DKN halterset 24 kg

DKN halterset 24 kg 1 10 9 Aril van Berslo 2012-11-01

Snel geleverd, leuk verrassingspakketje erbij en geweldige dumbels. Handig verstelbaar en mooi om te zien.

Bekijk hier het product DKN halterset 24 kg >

Tunturi Dumbellset 15 KG 14TUSCL235

Tunturi Dumbellset 15 KG 14TUSCL235

Tunturi Dumbellset 15 KG 14TUSCL235 1 10 9 Daan 2015-01-17

Ideaal trainen met een verstelbare dumbellset. Vlot geleverd

Bekijk hier het product Tunturi Dumbellset 15 KG 14TUSCL235 >

Tunturi Dumbellset 10 KG 14TUSCL101

Tunturi Dumbellset 10 KG 14TUSCL101

Tunturi Dumbellset 10 KG 14TUSCL101 1 10 9 G. Jansen 2015-03-21

Leuk setje voor een leuke prijs. Ben er blij mee

Bekijk hier het product Tunturi Dumbellset 10 KG 14TUSCL101 >

Kettler Neopreen Dumbbels 2x3 kg 07371-080

Kettler Neopreen Dumbbels 2x3 kg 07371-080

Kettler Neopreen Dumbbels 2x3 kg 07371-080 1 10 9 Jenno 2014-10-16

Leuke dumbells om oefeningen mee te doen, fijne handgreep dus helemaal tevreden over het product, waren ook snel geleverd!

Bekijk hier het product Kettler Neopreen Dumbbels 2x3 kg 07371-080 >

Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 14 kg (08BRSCL191)

Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 14 kg (08BRSCL191)

Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 14 kg (08BRSCL191) 1 10 9 2013-11-15

Heb nu al een hele reeks van deze gewichten. Zijn kwaliteitsvol uitgevoerd, veilig in gebruik, en handvatten zijn in een praktische gebogen vorm uitgevoerd. De eerste dagen wat last van geurhinder (zoals bij een nieuwe wagen), maar dit verdwijnt na een paar dagen.

Bekijk hier het product Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 14 kg (08BRSCL191) >

Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 12 kg (08BRSCL190)

Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 12 kg (08BRSCL190)

Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 12 kg (08BRSCL190) 1 10 9 Peter Sneyers 2013-11-15

Heb nu al een hele reeks van deze gewichten. Zijn kwaliteitsvol uitgevoerd, veilig in gebruik, en handvatten zijn in een praktische gebogen vorm uitgevoerd. De eerste dagen wat last van geurhinder (zoals bij een nieuwe wagen), maar dit verdwijnt na een paar dagen.

Bekijk hier het product Bremshey Dumbbellset HEXA Rubber 2 x 12 kg (08BRSCL190) >

Adidas Dumbbell 2.0 kg

Adidas Dumbbell 2.0 kg

Adidas Dumbbell 2.0 kg 1 10 10 H. Ankers 2013-03-22

Heb de dumbbells gekocht voor mijn moeder. Ze gebruikt ze elke ochtend tijdens de ochtendgymnastiek lessen op tv.

Bekijk hier het product Adidas Dumbbell 2.0 kg >

Adidas Dumbbell 4.0 kg

Adidas Dumbbell 4.0 kg

Adidas Dumbbell 4.0 kg 1 10 7 Lucienne 2013-04-09

De dumbbell ligt heel fijn in de hand en er is heel goed mee te werken

Bekijk hier het product Adidas Dumbbell 4.0 kg >

Bremshey Dumbbell Set Green 2 kg (14TUSFU110)

Bremshey Dumbbell Set Green 2 kg (14TUSFU110)

Bremshey Dumbbell Set Green 2 kg (14TUSFU110) 1 10 10 Naam * 2017-04-04

Toelichting *

Bekijk hier het product Bremshey Dumbbell Set Green 2 kg (14TUSFU110) >

Marcy Chroom Dumbells 2 x 3 kg 14MASCL162

Marcy Chroom Dumbells 2 x 3 kg 14MASCL162

Marcy Chroom Dumbells 2 x 3 kg 14MASCL162 1 10 9 Marco 2015-10-19

Fijne handgreep, binnen 24 uur in huis, zeer tevreden

Bekijk hier het product Marcy Chroom Dumbells 2 x 3 kg 14MASCL162 >

Tunturi Pure utility halterbank

Tunturi Pure utility halterbank

Tunturi Pure utility halterbank 1 10 9 Nick 2015-01-17

Fijne bench. Echt een aanrader!

Bekijk hier het product Tunturi Pure utility halterbank >

Finnlo incline halterbank

Finnlo incline halterbank

Finnlo incline halterbank 1 10 9 2013-05-27

erg tevreden van deze incline bank.zeer stabiel en sterk materiaal.ook gemakkelijk in elkaar te zetten. kortom een perfecte aankoop !

Bekijk hier het product Finnlo incline halterbank >

Body-Solid Leg developer attachment voor Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank

Body-Solid Leg developer attachment voor Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank

Body-Solid Leg developer attachment voor Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank 1 10 9 Edward Heussen 2014-06-10

Snelle levering, vriendelijke telefonische support

Bekijk hier het product Body-Solid Leg developer attachment voor Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank >

Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank

Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank

Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank 1 10 8 Jelle 2014-08-13

De Body Solid GFID71 bank is een zeer stevige bank. Zo is het onderstel zeer stevig, zijn de zitting en leuning voorzien van dikke kussens en is het verstellen zeer degelijk uitgevoerd. De bank is breed inzetbaar doordat de leuning zowel incline als decline is in te stellen en de uitbreidingsmogelijkheden met bijv. de preacherbank. Na uitpakken van het pakket is helaas wel te zien dat het product een flinke reis heeft afgelegd. Enkele krassen en beschadigingen van het lakwerk van diverse onderdelen zijn aanwezig. Er zijn weliswaar 2 potjes lak meegeleverd maar deze wijken iets af in kleur waardoor de krassen niet zijn weg te werken. Het monteren van de bank neemt wat tijd in beslag maar met geduld is dat wel te doen. In mijn geval keurig geholpen door een monteur van fitness24 nadat de rugleuning niet goed leek te passen. Al met al in mijn ogen een goed product waar ik nog lang op kan trainen.

Bekijk hier het product Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank >

Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank

Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank

Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank 1 10 10 Haan 2014-10-13

Veel soorten gehad en nog enkele in bezit(romanchair e.d) en nooit was 1 geschikt voor alle dumbell en halterstang oefeningen maar deze voldoet aan alle wensen extra lange zitting goeie ondersteuning mooi stevig en dik ,en zeerrr solide en alle verstel mogelijkheden. Al met al, als je in de jungle omkomt van trainingsbanken zoek niet verder ! met deze ben je gelijk klaar en heb je een veilige ondersteuning bij je oefeningen(perfect bij decline & incline oefeningen >beenklem staat op de ideale stand en is te verstellen en tevens je buikspieren in de rust even trainen met behulp van deze beenklemmen p's zou wel de Body Solid Preacher Curl Station GPCA1 en de Body Solid Leg Developer Attachment GLDA3 erbij bestellen heb je alles compleet en zijn ook prima producten en mocht je gewichten hebben met gat diameter 50mm vergeet dan niet de adapter te bestellen voor de Leg Developer ivm deze 30mm aansluiting (as) heeft sportieve groet uit Fryslan !!

Bekijk hier het product Body-Solid Heavy Duty verstelbare halterbank >

BH Fitness Zero inversion table zwaartekrachttrainer

BH Fitness Zero inversion table zwaartekrachttrainer

BH Fitness Zero inversion table zwaartekrachttrainer 1 10 9 Ton Brekelmans 2016-08-13

de eerste zending kwam aan met transportschade....na telefoontje werd hij de volgende dag al weer opgehaald via de importeur en 2 weken later stond de nieuwe vervangende BH BG400 Zero voor de deur. Dezelfde dag gemonteerd en nu kan de revalidatie van mijn rug beginnen (op advies van div. artsen in Zuid Afrika)

Bekijk hier het product BH Fitness Zero inversion table zwaartekrachttrainer >

Finnlo Tricon Rugtrainer

Finnlo Tricon Rugtrainer

Finnlo Tricon Rugtrainer 1 10 8 Hedwig 2014-01-12

Ik gebruik de rugtrainer om de onderrug te strekken (dus niet voor kosmetische doeleinden), en hiermee de lage rugpijn te verminderen. Apparaat voldoet aan deze verwachtingen. Apparaat is stabieler dan ik verwacht had, en heeft ruim voldoende stelmogelijkheden. Het is erg praktisch dat hij opklapbaar is. Wordt als bouwpakket geleverd, en stond in 10 minuten in elkaar. Doordat het product even niet op voorraad was, duurde de levering 1 week. De prijs is vergeleken met andere aanbieders en soortgelijke rugtrainers erg interessant.

Bekijk hier het product Finnlo Tricon Rugtrainer >

Kettler Apollo zwaartekrachttrainer

Kettler Apollo zwaartekrachttrainer

Kettler Apollo zwaartekrachttrainer 1 10 9 Rens Dekker 2014-10-16

Inversion table werd aangeraden door mijn fysio omdat ik last heb van me bovenlichaam met name de rug. Geeft een zeer fijne ontlasting op het lichaam, prima apparaat!

Bekijk hier het product Kettler Apollo zwaartekrachttrainer >

Finnlo buik- en rug trainer

Finnlo buik- en rug trainer

Finnlo buik- en rug trainer 1 10 9 L door 2015-01-13

Goede kwaliteit en veelzijdig apparaat voor lage prijs. Veel verschillende mogelijkheden van trainen en product was direct volgende dag in huis!

Bekijk hier het product Finnlo buik- en rug trainer >

Muscle Power Ab Carver Pro buikspiertrainer

Muscle Power Ab Carver Pro buikspiertrainer

Muscle Power Ab Carver Pro buikspiertrainer 1 10 10 Mark 2015-12-09

Fantastische buiktrainer!!!

Bekijk hier het product Muscle Power Ab Carver Pro buikspiertrainer >

Kettler Lineo buikspierbank

Kettler Lineo buikspierbank

Kettler Lineo buikspierbank 1 10 9 Andries Enserink 2014-11-04

Uitstekende halterbank die erg stevig is voor mooie prijs, had hem de volgende dag in huis!

Bekijk hier het product Kettler Lineo buikspierbank >

Muscle Power Buikspiermat MP1221

Muscle Power Buikspiermat MP1221

Muscle Power Buikspiermat MP1221 1 10 9 D. de Haan 2015-01-17

Handig matje, bespaart me veel pijn aan de onderrug.

Bekijk hier het product Muscle Power Buikspiermat MP1221 >

Kettler AB Roller 07361-100

Kettler AB Roller 07361-100

Kettler AB Roller 07361-100 1 10 9 Robbert 2014-10-23

Perfecte buikspiertrainer met een erg fijne hoofdsteun. Ben tevens tevreden over de levertijd want het product was erg snel thuis!!

Bekijk hier het product Kettler AB Roller 07361-100 >

Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740)

Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740)

Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740) 1 10 9 2013-03-18

Getipt via een vriend. Ben zeer blij met mijn buikspiertrainer. Goede service en een snelle levering.

Bekijk hier het product Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740) >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Krachtapparatuur > Beoordelingen

Print