Krachtstations voor thuis

Wil je niet meer afhankelijk zijn van de sportschool en je eigen mini-sportschool in huis halen? Dan is een krachtstation perfect voor thuis. Bouw spiermassa op en werk aan je spierkracht wanneer jij dat wilt. Ook heb je geen extra losse krachttoestellen meer nodig want met een multigym kan je een héél groot deel van je spieren trainen met één fitness toestel.

Lees verder

Krachtstations
Sorteren

     

1234...14

Body-Solid Best Fitness Functional trainer Body-Solid Best Fitness Functional trainer (KBFFT10)

De Body-Solid Best Fitness Functional trainer is een ideaal apparaat om thuis jouw spieren mee te trainen. De Best Fitness Functional trainer zorgt er voor dat het lichaam in een natuurlijke vorm kan bewegen, zo kun je namelijk de hoogte van de pulleys verstellen, zodat je zowel vanuit onder als boven, ook in het midden kunt trainen. Met de Functional trainer is het mogelijk alle grote- en kleine spiergroepen te trainen. Daarnaast is het apparaat uit te breiden met verschillende accessoires waardoor je nog gevarieerder kan trainen.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.095,-

 (incl. BTW)

Body-Solid Functional training center 210 Body-Solid Functional training center 210 (KGDCC210)

De veelzijdig en multifunctionel Body-Solid Functional training center 210 is voorzijn van een dubbele pulley met twee gewichtstapels die los van elkaar gebruikt kunnen worden. Doormiddel van het uitstekende overbrengingssysteem van Body-Solid heeft het weerstandssysteem een ratio van exact 1:1, hierdoor stelt het Functional training center 210 je in staat om perfecte isolatie oefeningen uit te voeren. De 210 beschikt over een uniek ruimte besparend ontwerp maar stelt je toch in staat om tientallen oefeningen makkelijk uit te voeren of zelfs met 2 personen tegelijk te trainen. Met de Functional training center 210 haal je een complete fitness ruimte in huis.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.295,-

 (incl. BTW)

Body Solid Cable Crossover 2x 75KG GCCO150 Body Solid Cable Crossover 2x 75KG GCCO150 (KGCCO150)

Body Solid Cable Crossover 2x 75KG GCCO150 Er is geen betere manier om uw totale lichaam in vorm te brengen dan met deze topper, de Body Solid Cable Crossover met twee 75KG gewichtstapels. Het betrouwbare ontwerp stelt u in staat om werkelijk elke spiergroep van uw lichaam te kunnen trainen.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.895,-

 (incl. BTW)

Body Solid Vertikal Knee Raise and Dip GVKR60 Body Solid Vertikal Knee Raise and Dip GVKR60 (KGVKR60)

Body Solid Vertikal Knee Raise and Dip GVKR60 De GVKR60 van Body-Solid is ontworpen voor een intensieve buiktraining zonder de nare pijntjes en discomfort in de lage rugspieren. Vertical Knee Raise machines zijn moeilijk te verslaan als het gaat om het slanker en strakker makken van de taille.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€459,-

 (incl. BTW)

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 (F3842)

De Finnlo Bioforce krachtstation F 3842. Geen gewichten, geen lawaai, een ton aan verschillende oefeningen - DE perfecte gym voor thuis. Finnlo revolutioneert krachttraining in zijn geheel met de spectaculaire Bio Force serie! In plaats van conventionele gewichtstapels maakt de Bio Force gebruik van speciale TNT weerstandtechnologie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.299,-

 (incl. BTW)

Hammer Strength Linear Leg Press Hammer Strength Linear Leg Press (PL-LHP)

De Hammer Strength Linear Leg Press is voorzien van een gebruiksvriendelijk uitklapmechanisme. De lineaire lagers creëren een vlot aanvoelen en werking. Het voetenplatform is gecoat met een polyethyleenspray om weerstand te bieden tegen schokken, corrosie en slijtage. Duurzame voorgevormde kussens - 8 gewichthaken
- 53 KG startweerstand

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€7.989,-

 (incl. BTW)

Finnlo Multi Lat Tower Finnlo Multi Lat Tower (F3877)

De Finnlo Multi Lat-Tower is ideaal voor een zware rugtraining in uw eigen huis. De Finnlo Multi Lat-Tower past in elke hoek van uw huis door het ruimtebesparende ontwerp.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€699,-

 (incl. BTW)

Body Solid G series optionele Cable Column Attachment (GCCA) Body Solid G series optionele Cable Column Attachment (GCCA) (KGCCA)

Body Solid optionele G Series Cable Column Attachment (GCCA). De Cable Column Attachment is verstelbaar in 10 verschillende hoogtes. De draaibare pulleys maken het mogelijk om natuurlijke bewegingen na te bootsen zo dat u zelf uw oefeningen kunt samenstellen en uitvoeren.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€849,-

 (incl. BTW)

Body-Solid Bi-Angular multigym G6B krachtstation Body-Solid Bi-Angular multigym G6B krachtstation (KG6B)

De Body-Solid Bi-Angular multigym G6B krachtstation is door de Amerikaanse consumentenbond (Consumer Guide) uitgeroepen tot "Best Buy" oftewel Beste Koop van alle multigyms. Body Solid maakt gebruik van zeer geavanceerde technieken in plaats van simpele drukoefeningen. Onze gepatenteerde Bi-Angular drukbeugels bezorgt u de optimale vorm van beweging terwijl u weerstand voelt van twee kanten. De soepele meerzijdige weerstand verhoogt de spiercontractie met 25%. Nu kunt u gebruik maken van de Bi-Angular technologie tijdens uw chest presses, incline presses en shoulder presses. Het voelt aan alsof u met vrije gewichten traint. Bij de G6B krijgt u ook het Perfect Pec Station meegeleverd.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.995,-

 (incl. BTW)

Hammer krachtstation California XP Hammer krachtstation California XP (H9067)

Het nieuwe Hammer krachstation California XP (H9067) met 60 kilogram aan schijven. Een ideaal krachtstation voor de beginnende sporter.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€849,-

 (incl. BTW)

Body Solid Inner Outer Thigh Machine (GIOTSTK) Body Solid Inner Outer Thigh Machine (GIOTSTK) (KGIOT-STK)

De Body Solid Inner en Luter Thigh Machine (GIOTSTK) is een zeer betaalbare compacte abductor en adductor voor het effectief trainen van de dijbenen. Het toestel is van zeer hoge kwaliteit. Door zijn afmeting is dit toestel uitermate geschikt Voor hotels, Fysiopraktijken, kleine sportclubs en zorg- en overheidsinstellingen.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.995,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Seated Row (LVSR) Body Solid Leverage Seated Row (LVSR) (KLVSR)

De Body Solid Leverage Line Seated Row (LVSR) is een professioneel toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.595,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Shoulder Press (LVSP) Body Solid Leverage Shoulder Press (LVSP) (KLVSP)

De Body Solid Leverage Line Shoulder Press (LVSP) is een professioneel toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.595,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Line Leg Press (LVLP) Body Solid Leverage Line Leg Press (LVLP) (KLVLP)

De Body Solid Leverage Line Leg Press (LVLP) is een professioneel toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€4.195,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Line Leg Extension (LVLE) Body Solid Leverage Line Leg Extension (LVLE) (KLVLE)

De Body Solid Leverage Line Leg Extension (LVLE) is een professioneel toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.595,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Line Leg Curl (LVLC) Body Solid Leverage Line Leg Curl (LVLC) (KLVLC)

De Body Solid Leverage Line Leg Curl (LVLC) is een professioneel toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.595,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Line Incline Chest Bench Press (LVIP) Body Solid Leverage Line Incline Chest Bench Press (LVIP) (KLVIP)

De Body Solid Leverage Line Incline Chest Bench Press (LVIP) is een professioneel schuin bankdruk toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.695,-

 (incl. BTW)

Body Solid Leverage Line Chest Bench Press (LVBP) Body Solid Leverage Line Chest Bench Press (LVBP) (KLVBP)

De Body Solid Leverage Line Chest Bench Press (LVBP) is een professioneel bankdruk toestel uit de Leverage Line van Body Solid. De Body Solid Leverage Line is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.595,-

 (incl. BTW)

Body Solid ProClubLine Legpress (SLP500G2) Body Solid ProClubLine Legpress (SLP500G2) (KSLP500G/2)

De Body Solid ProClubLine Leg Press (SLP500G2) is een professionele legpress uit de ProClubLine serie van Body Solid. De Body Solid ProClubLine serie is ontworpen voor sporters behoefte hebben aan professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.825,-

 (incl. BTW)

Body Solid Pro Dual Line Multipress Machine (DPRSSF) Body Solid Pro Dual Line Multipress Machine (DPRSSF) (KDPRS-SF)

De Body Solid Pro Dual Line Multipress (DPRSSF) is een toestel uit de Pro Dual Line van Body Solid. Deze toestellen zijn van uitzonderlijk sterke kwaliteit. De afmetingen zijn zeer compact waardoor deze toestellen op vrijwel elke locatie te plaatsen zijn. Voor hotels, Fysiopraktijken, kleine sportclubs en zorg- en overheidsinstellingen is de Pro Dual Line uitermate geschikt. De meeste toestellen hebben meerdere functies wat kosten en plaatsbesparend werkt.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.895,-

 (incl. BTW)

Wat is een homegym?

Homegyms zijn krachtstations of multigyms om thuis spiermassa mee op te bouwen. Thuis is je ruimte veelal beperkter dan in de sportschool waardoor het fitnesstoestel zo compact mogelijk moet zijn. Hoewel de meeste krachtstations voor thuis compacter ontworpen zijn is het niet zo dat deze minder functionaliteiten bevatten vergeleken met een sportschool toestel. Integendeel zelfs, deze krachtstations zijn zeer rijkelijk uitgerust waardoor je er ontzettend veel verschillende krachtoefeningen mee kan doen.

Als je graag sterker en gespierder wilt worden speelt krachttraining een belangrijke rol. Om je krachtdoelen te behalen kan je gebruik maken van een krachtstation. Je haalt er als het ware een mini-sportschool mee in huis. Ze zijn namelijk vaak uitgerust met extra pulleys, ropes en soms zijn ze ook uitbreidbaar met legextensions of ab- & backextensions voor nóg meer oefeningen.

 

Voor wie is een thuis krachtstation geschikt?

Krachtstations zijn voor iedereen geschikt die zijn kracht wilt verbeteren, spieren wilt opbouwen en deze versterken, ongeacht je leeftijd, sportniveau en ervaring. Het leuke van krachtstations is de grote veelzijdigheid en je vaak de mogelijkheid hebt om gewichten en oefeningen zelf aan te passen wat ervoor zorgt dat krachtstations voor iedereen geschikt zijn. In onze uitgebreide collectie krachtstations voor thuis kan je zeker jouw nieuwe home gym vinden.

 

Waarom kiezen voor krachttraining middels een krachtstation?

Het doel van een krachtstation is om je trainingen efficiënter en effectiever te maken zodat je zo optimaal mogelijk kan gaan voor spieropbouw. Krachttraining kan je op verschillende manieren doen namelijk met losse gewichten (dumbbells, halters) en middels een krachtstation. Een krachtstation bied je t.o.v. losse gewichten diverse voordelen; zo heb je met een krachtstation volledige ondersteuning in je rug en nek wat de kans op eventuele blessures verkleint. Maar ook kan je het krachtstation veelal uitbreiden met extra’s waardoor je er nóg meer oefeningen mee kan doen zoals bijvoorbeeld voor je core en benen.


De voordelen van een krachtstation in huis

Niet iedereen vindt het fijn om te sporten in de sportschool. Het kost je reistijd, je zit vast aan een abonnement, je moet regelmatig wachten tot een toestel vrij is en je kan niet trainen wanneer jij dat wilt. Niet ideaal dus. Als je een krachtstation in huis haalt heb je geen last van bovengenoemde punten. De voordelen op een rijtje:

 • Het heeft een gunstig effect op je gezondheid
 •  Het verhoogt je zelfvertrouwen
 • Met een krachtstation haal je een mini-sportschool in huis.
 • Je hoeft geen sportschool abonnement meer af te sluiten.
 • Je bent niet meer afhankelijk van sportschool openingstijden.
 • Comfortabel thuis trainen in privacy, zonder mensen die je aanstaren.
 • Nooit meer wachten totdat het gewenste fitnesstoestel vrij is.
 • Je bespaart reistijd, tijd die je weer kan gebruiken voor leuke dingen.
 • En krachtstations verkleinen de kans op blessures t.o.v. losse gewichten.

 

Waarop moet je letten bij het kopen van een krachtstation voor thuis?

Wil je graag thuis werken aan het verbeteren van je spieren dan is een krachtstation ideaal. Bij het aanschaffen van een nieuw krachtstation er zijn verschillende belangrijke punten waar je op kan letten, zoals:

 • De gewichtsstapels

Krachtstations kunnen beschikken over steekgewichten of gewichtsschijven. Elk van deze soorten heeft zijn voor- en nadelen.

De homegyms met steekgewichten zijn het meest gebruiksvriendelijk. Bij dit soort toestellen verander je namelijk het gewicht door een pin in de gewichtsplaat te steken. Let hierbij goed op het maximale gewicht. Als je net begint met krachttraining zal het nog niet zo zeer van belang zijn maar als je al richting het hoogste gewicht gaat wel. Bij sommige homegyms kan je de gewichtsstapels uitbreiden met extra gewichtsplaten. Dit is echter niet bij elk krachtstation mogelijk.

Plate loaded homegyms maken gebruik van losse halterschijven om het gewicht aan te passen. Een voordeel van de plate loaded krachtstations is dat je gemakkelijk kan aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Vaak moet je er wel losse gewichtsschijven bij kopen. Plate loaded krachtstations worden voor thuis minder vaak gebruikt t.o.v. steekgewichten.

 • Welke krachtoefeningen je allemaal kan doen

Elk krachtstation is verschillend in oefeningen. Verschillende krachtstations hebben vergelijkbare oefeningen maar wil je bijvoorbeeld ook graag je rug of schouderspieren trainen dan is het belangrijk dat er een lat bar bijzit. Of als je jouw biceps en triceps wilt trainen dan is het fijn als er pulleys of ropes aanwezig zijn.

 • De uitbreidbaarheid van het krachtstation

Een van de voordelen is dat krachtstations voor thuis vaak uit te breiden zijn met extra accessoires. Hierbij kan je denken aan pulleys, ropes, legpresses en ab & back extensions. Hierdoor kan je nóg meer oefeningen doen om je krachttrainingen effectiever en uitdagender te maken.

 • De afmetingen van het krachtstation

Voordat je in alle enthousiasme gaat voor het grootste en uitgebreidste krachtstation is het belangrijk om eerst thuis de gewenste plek te bepalen. Komt de homegym bijvoorbeeld in de garage te staan of toch op zolder? Om een goede beslissing te kunnen maken is het daarom wijs om vooraf eerst de beschikbare ruimte / plek goed op te meten. Het zou namelijk zonde zijn als je een mooi krachtstation uitgekozen hebt en deze achteraf niet blijkt te passen op de gewenste plek.

De krachtstations zijn vrij compact ontworpen wat een groot voordeel is als je beperkte ruimte hebt om het neer te kunnen zetten.

 • De prijs van je krachtstation voor thuis

Ook niet geheel onbelangrijk, je budget. De prijsrange van een krachtstation voor thuis begint bij zo’n 250,- oplopend tot ongeveer 9.000,- voor het meest uitgebreide exemplaar. Bepaal vooraf dus goed wat je wilt investeren.

Enkele top merken onder de krachtstations zijn: Finnlo, Inspire Fitness, Life FitnessTunturi en Body Solid.

 

Tweedehands / gebruikte krachtstations voor thuis

Wil je gaan voor een krachtstation voor thuis? Neem dan ook is een kijkje bij onze tweedehands / gebruikte krachtstations. Deze zijn een stuk voordeliger geprijsd dan een nieuw krachtstation. Deze krachtstations zijn ingeruild door consumenten bij de aankoop van een ander krachttoestel of fitnessapparaat. Het kunnen ook demo- of winkelmodellen betreffen die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden.

Bij inname van een krachtstation wordt deze eerst grondig door onze eigen deskundige monteurs nagekeken en uitgebreid getest. Belangrijke onderdelen zoals de kabels, katrollen, gewichten en andere bewegende onderdelen worden getest en waar nodig vervangen. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je altijd een kwalitatief goed toestel koopt. Daarnaast worden de krachtstations voorzien van garantie. Zo kan je er zeker van zijn dat je altijd een goed werkend toestel koopt waar je jaren lang plezier van kan hebben.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag gaan voor een krachtstation maar weet je nog niet precies welke het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag verder met gericht advies en al je vragen. Je kan onze krachtstation specialisten bereiken per telefoon via +31(0)413-256800stuur een e-mail of kom langs in onze showroom en test het krachtstation meteen uit.

9.1
10/10 Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

We got the Finnlo BioForce 3842 from www.fitness24.nl about a month ago - and it was an...

10/10 Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Just outstanding product. I'm using it for 13 months 4 times a week for the sessions of...

9/10 Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Prima krachtstation met veel verschillende trainingsopties. Heb dit krachtstation in co...

8/10 Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

zeer mooi toestel met fijne uitbreiding van calbe tower. dit vind ik echt een grote toe...

10/10 Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Aantal weken geleden de Finnlo krachtstation Autark 2200 gekocht en ben er ontzettend b...

9/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Ik durf bijna te stellen het beste fitness toestel voor thuis! Keurig thuis geinstal...

10/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Snelle levering thuis in doos. Opbouwen van toestel is een flinke klus waar ik niet ...

7/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Super apparaat! Volledige body workout in &eacute;&eacute;n toestel. Halterbank is z...

9/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Fast accurate delivery with friendly guys!</p>

10/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Toestel komt helemaal overeen met mijn verwachtingen. Ik wacht alleen nog op de lat bar...

Bekijk alle Beoordelingen
Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Krachtapparatuur > Krachtstations

Print

Fitness24.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?