Krachtstations voor thuis

Wil je niet meer afhankelijk zijn van de sportschool en je eigen mini-sportschool in huis halen? Dan is een krachtstation perfect voor thuis. Bouw spiermassa op en werk aan je spierkracht wanneer jij dat wilt. Ook heb je geen extra losse krachttoestellen meer nodig want met een multigym kan je een héél groot deel van je spieren trainen met één fitness toestel.

Lees verder

Krachtstations
Sorteren

     

1234...14

Toorx Optionele stand voor PRX-5000 + Installatie Toorx Optionele stand voor PRX-5000 (STAND-PRX-5000)

Door de Toorx Optionele stand voor PRX-5000 toe te voegen aan de PRX-5000 kun je deze zonder muur gebruiken.

De afmetingen van de stand zijn: 1390 x 1060 x 1690 mm De diepte van de pulley is dan 59 cm. Gewicht van de stand: 51 kg.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€699,-

 (incl. BTW)

Toorx Smith Machine WLX-70 Toorx Smith Machine WLX-70 (WLX-70)

Met de Toorx Smith Machine WLX-70 kunt u veel oefeningen uitvoeren met de veiligheid van een smith machine. Dit toestel is gemaakt van gelagerde massief stalen geleiders om soepel te kunnen trainen. U kunt gebruik maken van zowel 25 als 50 mm halterschijven. Doordat deze Smith Machine voorzien is van een chin-up bar, kunt u ook uzelf optrekken.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd
€799,-

 (incl. BTW)

Toorx PRX-5000 dual pulley krachtstation + Installatie Toorx PRX-5000 dual pulley krachtstation (PRX-5000)

Monteer de Toorx PRX-5000 dual pulley krachtstation eenvoudig aan de muur of gebruik hem in combinatie met de bijbehorende standaard. De twee armen zijn volledig verstelbaar voor een optimale positie voor jouw training. U kunt de weerstand magnetisch bepalen met een keuze uit maar liefst 20 verschillende weerstanden. De stalen geweven kabels zijn voorzien van polyurethaan coating voor een uiterst stabiele en soepele beweging. Het middenstuk is voorzien van ingebouwde spiegel en computer met weergave van vijf verschillende trainingswaardes.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€3.299,-

 (incl. BTW)

Toorx Beentrainer voor MSX-3000 + Installatie Toorx Beentrainer voor MSX-3000 ( LEG-PRESSMSX-3000)

De Toorx Beentrainer voor MSX-3000 is geschikt voor zeer intensief gebruik, hoofwaardig afgewerkt en volledig horizontaal en verticaal in te stellen. De ideale toevoeging voor thuis of je bedrijfsfitness. Met een overbrenging van 1/1 kan je tot 90 kg pressen. De maximale gebruikersbelasting bedraagt 150 kg Let op: deze leg press is niet los te gebruiken. De Leg Press is enkel compatibel met de Toorx MSX-3000 Home Gym.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€549,-

 (incl. BTW)

Toorx MSX-70 Home Gym + Installatie Toorx MSX-70 Home Gym (MSX-70)

Met de Toorx MSX-70 Home Gym haal je de sportschool naar huis. De Home Gym heeft een gewichtenkolom van 102 kg. Zelfs de gevorderde sporter kan zich hiermee in het zweet werken. Naast de zware weight stack heeft deze Gym ook een zeer robuust antikras frame met extra poedercoating. Deze complete home gym is inclusief extra krachtaccessoires. Een Tricepsbar, enkelstrap en handvat worden bijgeleverd.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.099,-

 (incl. BTW)

Life Fitness Optima Series Smith Rack + Installatie Life Fitness Optima Series Smith Rack (PH-OSSM)

Het Life Fitness Optima Series Smith Rack combineert de beginnersvriendelijke gewichtstabilisatie van een Smith Machine met de geavanceerde opties van Olympic bar trainen zonder ondersteuning. Het slanke ontwerp is uitnodigend voor alle sporters. De afgebeelde halterschijven en bench zijn optioneel verkrijgbaar.    

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€4.795,-

 (incl. BTW)

Toorx FWX-6000 Leg Press - Plate Loaded + Installatie Toorx FWX-6000 Leg Press - Plate Loaded (FWX-6000)

De Toorx FWX-6000 Leg Press maakt deel uit van de nieuwste plate loaded lijn. Deze Leg Press heeft een ergnonomisch ontwerp, antikras frame, kogellagers en is geschikt voor het bedrijfsleven, sportscholen, PT's en zeer instensief thuisgebruik. Tevens is deze professionele Toorx Leg Press voorzien van een extra grote voetplaat waardoor je je voeten optimaal kan positioneren tijdens je work out.  

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.599,-

 (incl. BTW)

Toorx MSX-90 Home Gym met Leg Press Toorx MSX-90 Home Gym met Leg Press (MSX-90)

De Toorx MSX-90 Home Gym is voorzien van zowel een verstelbare legpress als een preacher curl. Maak een keuze uit welke module je wilt gebruiken en begin binnen no-time met trainen. Welke module je niet kiest is eenvoudig op te bergen aan de zijkant van de gym. Eventueel is de chestpress beugel te gebruiken om rows uit te voeren. Met de convergerende armen aan de zijkanten kun je perfect flies uitvoeren met een natuurlijke beweging. Alle zichtbare accessoires worden meegeleverd dus je kunt direct een volledige workout uitvoeren in je eigen huis.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd
€1.599,-

 (incl. BTW)

Body-Solid Powerline smith machine Body-Solid Powerline smith machine (KPSM144X)

De Body-Solid Powerline smith machine is een echte krachtpatser die vaak wordt nagebootst maar nooit wordt gedupliceerd. Het is een uitgekiende combinatie van kracht en weerstand in combinatie met de veiligheid en controle van een fitnesstoestel. Het frame van de Powerline PSM144X Smith Machine is 5 cm x 5 cm dik en gemaakt van 12 gauge stalen pilaren ter ondersteuning. De Super-Glide-drager geleid en ondersteund je tijdens de meest krachtige sets. Powerline heeft de beste onderdelen uit de health-lijn gehaald en ontwikkeld volgens hun eigen normen, en het beste van alles is dat we het betaalbaar hebben gemaakt!

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€625,-

 (incl. BTW)

Toorx MSX-3000 Home Gym + Installatie Toorx MSX-3000 Home Gym (MSX-3000)

Met de Toorx MSX-3000 Home Gym haal je een compleet krachtstation voor bij je thuis of op je bedrijf. Deze heeft een hoogwaardige afwerking met een robuust antikras frame, kabels van geweven staal en een dikke eco-leren padding voor goed comfort. Omdat de butterfly en fly arms verstelbaar zijn in 7 verschillende standen, kan je zonder probleem een upper-body workout doen met ontelbaar oefeningen. Maak je workout compleet met de optionele Leg Press. De 90 kg zware gewichtsblokken zijn van staal, de pulleys zijn van uitzonderlijke kwaliteit en de kabels zijn getest tot 2000 kg. Meegeleverde fitness-accessoires zijn 2 handgrepen, een Latissimus- en tricepstang.

Maak je workout compleet met de optionele Leg Press.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.899,-

 (incl. BTW)

Technogym Krachtstation Unica Evolution zilver - zwart gebruikt Uitverkoop + Installatie Technogym Krachtstation Unica Evolution zilver - zwart gebruikt (TGUNICAZVZW-GEBR)

Het Technogym krachtstation Unica is het multifunctionele apparaat waarmee meer dan 25 verschillende oefeningen uitvoerd kunnen worden. De functionaliteiten van een professioneel product, aandacht voor de details en de materialen die kenmerkend zijn voor design meubelen komen samen in de Technogym Unica. Let op: dit toestel is gebruikt, grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd

€6.950,-

€4.995,-

  uw voordeel €1.955,- (incl. BTW)

Life Fitness Axiom chest press + Installatie Life Fitness Axiom chest press (PH-OPCP-01)

De Life Fitness Axiom chest press is speciaal ontworpen om de borstspieren te versterken. Het slanke ontwerp is uitnodigend voor sporters van alle fitnessniveaus en -vaardigheden.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€5.095,-

 (incl. BTW)

Toorx MSX-60 Home Gym + Installatie Toorx MSX-60 Home Gym (MSX-60)

De Toorx MSX-60 Home Gym met 15 verschillende oefeningen voor een full body workout. De stalen geweven kabels met een extra polyurethaan coating zorgen voor soepele trainingen. Het anti-kras frame van het krachtstation bestaat uit rechthoekige stalen buizen van 50 x 70 mm, elk voorzien van een dubbele poedercoating. De eco-lederen zitting heeft een maximale belasting van 125 kg. Pas zowel de zitting als de legcurl aan met twee en vier verschillende standen. Bij de MSX-60 ontvang je ook extra home gym equipment. De triceps bar, enkelband en het handvat zijn inbegrepen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€999,-

 (incl. BTW)

Tunturi SM80 Full Smith machine Tunturi SM80 Full Smith machine (17TSSM8000)

De Tunturi SM80 Full Smith machine biedt uitgebreide trainingsmogelijkheden voor bijna alle halteroefeningen. Zo kunnen verschillende spieropbouwende oefeningen effectief worden uitgevoerd met de multipress. Of het nu gaat om halteroefeningen, schuin bankdrukken, negatief bankdrukken of squatten - de multi-press van Tunturi biedt een uitkomst voor bijna alle oefeningen.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€1.239,-

 (incl. BTW)

Toorx Professional Leg Press & Hack Squat 5% Korting + Installatie Toorx Professional Leg Press & Hack Squat (HSX-300)

De Toorx Professional Leg Press & Hack Squat combineert meerdere essentiële been machines in één handig fitnesstoestel. Door het handige verstelmechanisme schakel je eenvoudig van een legpress naar een hack squat voor een totaal andere invalshoek van jouw beentraining. Het maximale gewicht is maar liefst 500 kg dus de HSX-3000 is geschikt voor alle soorten trainingen. Je kunt zowel 25 mm, 30 mm als 50 mm halterschijven gebruiken om gewicht te laden.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.789,-

€1.699,-

  uw voordeel €90,- (incl. BTW)

Inspire SF3 Functional Trainer Smith Machine Inspire SF3 Functional Trainer Smith Machine (F3620)

Met de Inspire SF3 Functional Trainer Smith Machine haal je de gehele sportschool in huis.

Deze geweldige Funtional Trainer is voorzien van 2 gewicht stapels, 2 pulleys, een verstelbare smith machine bar, een ingebouwde optrekstang, een opklapbare verstelbare trainingsbank, een complete accessoire kit en Tablethouder. 

Wanneer je graag meer gewicht wilt op je Smit Bar is dit eenvoudig te realiseren met de gewichtsvermenigvuldiger van de SF3.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€4.499,-

 (incl. BTW)

Toorx 3 in 1 smith machine rack ASX-4000 Full Option + Installatie Toorx 3 in 1 smith machine rack ASX-4000 Full Option (ASX-4000)

De Toorx 3 in 1 smith machine rack ASX-4000 Full Option combineert 3 verschillende krachtapparaten in één full option multistation. De voorkant van deze gym is een functional trainer met twee onafhankelijk van elkaar te gebruiken pulleys. De pulleys zijn verstelbaar in maar liefst 22 verschillende hoogtes zodat je vrijwel elke kabeloefening naadloos kan uitvoeren. In het frame van de ASX-4000 vind je een ingebouwde kogel gelagerde smith machine zodat je veilig en gecontroleerd kan trainen. Met de verstelbare J-cups en afleggers aan de voorkant van de gym kun je in combinatie met een losse halterstang de ASX-4000 gebruiken als power rack voor je squats, bench presses, shoulder presses etcetera.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd
€3.299,-

 (incl. BTW)

Hammer Strength ISO lateral bench press plate loaded + Installatie Hammer Strength ISO lateral bench press plate loaded (IL-BP)

De Hammer Strength ISO lateral bench press plate loaded is voorzien van afzonderlijke “gewichtshoorns”. Deze onafhankelijke divergerende en convergerende bewegingen bieden gelijkmatige krachtontwikkeling. Verticale en horizontale greepopties bootsen traditionele bankdrukken of atletische bewegingen na.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€4.295,-

 (incl. BTW)

Tunturi PL80 Lat pulley station Tunturi PL80 Lat pulley station (17TSPL8000)

De Tunturi PL80 Lat pulley station is het complete basistoestel voor krachttraining. Of je een beginner bent, een meer gevorderde fitnesser of als je een toestel zoekt voor revalidatie of fysiotherapie. Ga voor sterke, mooi gevormde spieren met het Tunturi PL80 pulley station..

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€949,-

 (incl. BTW)

Body-Solid Series 7 smith machine Body-Solid Series 7 smith machine (KGS348Q)

De Body Solid Series 7 Smith Machine is het beste middel voor het ontwikkelen van meer spiermassa, met deze Smitch machine ontwikkel je meer spiermassa dan je ooit had kunnen dromen. Feitelijk kunt u met de Serries 7 elke oefening doen die u ook in een volledig ingerichte sportschool zult vinden, maar dan bij u thuis en ook nog eens zonder dat u een spotter nodig heeft. Dit is niet zomaar een smith machine, het ontwikkelen van een smith machine die kon voldoen aan de enorm hoge kwaliteitseisen van Body-Solid is zeker niet gemakkelijk geweest. Terwijl andere bedrijven zo snel mogelijk hun smith machine op de markt hebben gebracht, heeft Body-Solid alle tijd genomen die er voor nodig was om de 7-Series te lanceren.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.095,-

 (incl. BTW)

Wat is een homegym?

Homegyms zijn krachtstations of multigyms om thuis spiermassa mee op te bouwen. Thuis is je ruimte veelal beperkter dan in de sportschool waardoor het fitnesstoestel zo compact mogelijk moet zijn. Hoewel de meeste krachtstations voor thuis compacter ontworpen zijn is het niet zo dat deze minder functionaliteiten bevatten vergeleken met een sportschool toestel. Integendeel zelfs, deze krachtstations zijn zeer rijkelijk uitgerust waardoor je er ontzettend veel verschillende krachtoefeningen mee kan doen.

Als je graag sterker en gespierder wilt worden speelt krachttraining een belangrijke rol. Om je krachtdoelen te behalen kan je gebruik maken van een krachtstation. Je haalt er als het ware een mini-sportschool mee in huis. Ze zijn namelijk vaak uitgerust met extra pulleys, ropes en soms zijn ze ook uitbreidbaar met legextensions of ab- & backextensions voor nóg meer oefeningen.

 

Voor wie is een thuis krachtstation geschikt?

Krachtstations zijn voor iedereen geschikt die zijn kracht wilt verbeteren, spieren wilt opbouwen en deze versterken, ongeacht je leeftijd, sportniveau en ervaring. Het leuke van krachtstations is de grote veelzijdigheid en je vaak de mogelijkheid hebt om gewichten en oefeningen zelf aan te passen wat ervoor zorgt dat krachtstations voor iedereen geschikt zijn. In onze uitgebreide collectie krachtstations voor thuis kan je zeker jouw nieuwe home gym vinden.

 

Waarom kiezen voor krachttraining middels een krachtstation?

Het doel van een krachtstation is om je trainingen efficiënter en effectiever te maken zodat je zo optimaal mogelijk kan gaan voor spieropbouw. Krachttraining kan je op verschillende manieren doen namelijk met losse gewichten (dumbbells, halters) en middels een krachtstation. Een krachtstation bied je t.o.v. losse gewichten diverse voordelen; zo heb je met een krachtstation volledige ondersteuning in je rug en nek wat de kans op eventuele blessures verkleint. Maar ook kan je het krachtstation veelal uitbreiden met extra’s waardoor je er nóg meer oefeningen mee kan doen zoals bijvoorbeeld voor je core en benen.


De voordelen van een krachtstation in huis

Niet iedereen vindt het fijn om te sporten in de sportschool. Het kost je reistijd, je zit vast aan een abonnement, je moet regelmatig wachten tot een toestel vrij is en je kan niet trainen wanneer jij dat wilt. Niet ideaal dus. Als je een krachtstation in huis haalt heb je geen last van bovengenoemde punten. De voordelen op een rijtje:

 • Het heeft een gunstig effect op je gezondheid
 •  Het verhoogt je zelfvertrouwen
 • Met een krachtstation haal je een mini-sportschool in huis.
 • Je hoeft geen sportschool abonnement meer af te sluiten.
 • Je bent niet meer afhankelijk van sportschool openingstijden.
 • Comfortabel thuis trainen in privacy, zonder mensen die je aanstaren.
 • Nooit meer wachten totdat het gewenste fitnesstoestel vrij is.
 • Je bespaart reistijd, tijd die je weer kan gebruiken voor leuke dingen.
 • En krachtstations verkleinen de kans op blessures t.o.v. losse gewichten.

 

Waarop moet je letten bij het kopen van een krachtstation voor thuis?

Wil je graag thuis werken aan het verbeteren van je spieren dan is een krachtstation ideaal. Bij het aanschaffen van een nieuw krachtstation er zijn verschillende belangrijke punten waar je op kan letten, zoals:

 • De gewichtsstapels

Krachtstations kunnen beschikken over steekgewichten of gewichtsschijven. Elk van deze soorten heeft zijn voor- en nadelen.

De homegyms met steekgewichten zijn het meest gebruiksvriendelijk. Bij dit soort toestellen verander je namelijk het gewicht door een pin in de gewichtsplaat te steken. Let hierbij goed op het maximale gewicht. Als je net begint met krachttraining zal het nog niet zo zeer van belang zijn maar als je al richting het hoogste gewicht gaat wel. Bij sommige homegyms kan je de gewichtsstapels uitbreiden met extra gewichtsplaten. Dit is echter niet bij elk krachtstation mogelijk.

Plate loaded homegyms maken gebruik van losse halterschijven om het gewicht aan te passen. Een voordeel van de plate loaded krachtstations is dat je gemakkelijk kan aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Vaak moet je er wel losse gewichtsschijven bij kopen. Plate loaded krachtstations worden voor thuis minder vaak gebruikt t.o.v. steekgewichten.

 • Welke krachtoefeningen je allemaal kan doen

Elk krachtstation is verschillend in oefeningen. Verschillende krachtstations hebben vergelijkbare oefeningen maar wil je bijvoorbeeld ook graag je rug of schouderspieren trainen dan is het belangrijk dat er een lat bar bijzit. Of als je jouw biceps en triceps wilt trainen dan is het fijn als er pulleys of ropes aanwezig zijn.

 • De uitbreidbaarheid van het krachtstation

Een van de voordelen is dat krachtstations voor thuis vaak uit te breiden zijn met extra accessoires. Hierbij kan je denken aan pulleys, ropes, legpresses en ab & back extensions. Hierdoor kan je nóg meer oefeningen doen om je krachttrainingen effectiever en uitdagender te maken.

 • De afmetingen van het krachtstation

Voordat je in alle enthousiasme gaat voor het grootste en uitgebreidste krachtstation is het belangrijk om eerst thuis de gewenste plek te bepalen. Komt de homegym bijvoorbeeld in de garage te staan of toch op zolder? Om een goede beslissing te kunnen maken is het daarom wijs om vooraf eerst de beschikbare ruimte / plek goed op te meten. Het zou namelijk zonde zijn als je een mooi krachtstation uitgekozen hebt en deze achteraf niet blijkt te passen op de gewenste plek.

De krachtstations zijn vrij compact ontworpen wat een groot voordeel is als je beperkte ruimte hebt om het neer te kunnen zetten.

 • De prijs van je krachtstation voor thuis

Ook niet geheel onbelangrijk, je budget. De prijsrange van een krachtstation voor thuis begint bij zo’n 250,- oplopend tot ongeveer 9.000,- voor het meest uitgebreide exemplaar. Bepaal vooraf dus goed wat je wilt investeren.

Enkele top merken onder de krachtstations zijn: Finnlo, Inspire Fitness, Life FitnessTunturi en Body Solid.

 

Tweedehands / gebruikte krachtstations voor thuis

Wil je gaan voor een krachtstation voor thuis? Neem dan ook is een kijkje bij onze tweedehands / gebruikte krachtstations. Deze zijn een stuk voordeliger geprijsd dan een nieuw krachtstation. Deze krachtstations zijn ingeruild door consumenten bij de aankoop van een ander krachttoestel of fitnessapparaat. Het kunnen ook demo- of winkelmodellen betreffen die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden.

Bij inname van een krachtstation wordt deze eerst grondig door onze eigen deskundige monteurs nagekeken en uitgebreid getest. Belangrijke onderdelen zoals de kabels, katrollen, gewichten en andere bewegende onderdelen worden getest en waar nodig vervangen. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je altijd een kwalitatief goed toestel koopt. Daarnaast worden de krachtstations voorzien van garantie. Zo kan je er zeker van zijn dat je altijd een goed werkend toestel koopt waar je jaren lang plezier van kan hebben.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag gaan voor een krachtstation maar weet je nog niet precies welke het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag verder met gericht advies en al je vragen. Je kan onze krachtstation specialisten bereiken per telefoon via +31(0)413-256800stuur een e-mail of kom langs in onze showroom en test het krachtstation meteen uit.

9.1
Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 10/10 Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

We got the Finnlo BioForce 3842 from www.fitness24.nl about a month ago - and it was an...

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 10/10 Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Just outstanding product. I'm using it for 13 months 4 times a week for the sessions of...

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 1 10 9 9/10 Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Prima krachtstation met veel verschillende trainingsopties. Heb dit krachtstation in co...

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 1 10 8 8/10 Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

zeer mooi toestel met fijne uitbreiding van calbe tower. dit vind ik echt een grote toe...

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 1 10 10 10/10 Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Aantal weken geleden de Finnlo krachtstation Autark 2200 gekocht en ben er ontzettend b...

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 9 9/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Ik durf bijna te stellen het beste fitness toestel voor thuis! Keurig thuis geinstal...

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 10 10/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Snelle levering thuis in doos. Opbouwen van toestel is een flinke klus waar ik niet ...

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 7 7/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Super apparaat! Volledige body workout in &eacute;&eacute;n toestel. Halterbank is z...

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 9 9/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

<p>Fast accurate delivery with friendly guys!</p>

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 10 10/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Toestel komt helemaal overeen met mijn verwachtingen. Ik wacht alleen nog op de lat bar...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Krachtapparatuur > Krachtstations

Print

Fitness24.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?