Krachtstations Beoordelingen

Krachtstations


Lees meer over Krachtstations >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Krachtstations gemiddeld met een 9 in de 22 reviews hieronder :

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 2014-05-18

We got the Finnlo BioForce 3842 from www.fitness24.nl about a month ago - and it was and still is an excellent experience. First of all - many thanks to Fitness24 team, great job, guys. First impression - BF is very well made and packed, including all the instruments one might be in need for an assembly. Assembly itself can be a little bit tricky to those without experience in mechanical works, or over-demanding for women or elderly with current lack of stamina - one would rather ask F24 for help. Once putted together - it does work smoothly and properly - and really allow all the necessary exercises one must need to stay fit and healthy. Of course, nothing can be compared with free weights in terms of pro-sport, but for home use BF is a perfect machine: no noise, no weights, almost no space, everything is under control all the time. Both video and paper ex. guide are great too. Thanks, Finnlo.

Bekijk hier het product Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 >

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 2015-06-02

Just outstanding product. I'm using it for 13 months 4 times a week for the sessions of 45 minutes. Now I'm back in my 20s' form. Perfect for home fitness: no noise, safe with no weights - and no damage to our cat. He loves it too - but the machine still survived. We even use it as a modern sculpture - in our living room. Highly recommended for everyone interested in good shape without waisting time, or just lazy enough to go to gym every day. Make yourself fit in your own pace - you can have it all.

Bekijk hier het product Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 >

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench 1 10 8 T. ter Horst 2014-09-22

Stevig (zeer stabiel) en handig bankje doordat het verrijdbaar is, prima levering en goed afgehandeld. Groetjes een tevreden klant.

Bekijk hier het product Life Fitness adjustable bench >

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench 1 10 9 Lars Krietwever 2015-11-04

fijnste bankje wat ik ooit heb gehad. Voorheen altijd een bankje van adidas gehad maar het verschil is enorm. Erg stabiel, een zachte rugleuning en verrijdbaar.

Bekijk hier het product Life Fitness adjustable bench >

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 1 10 9 Jan Pieter 2014-10-26

Prima krachtstation met veel verschillende trainingsopties. Heb dit krachtstation in combinatie met de life fitness bench besteld wat erg fijn met elkaar werkt. Krachtstation werd erg snel geleverd en geïnstalleerd,

Bekijk hier het product Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 >

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 1 10 8 Henrik jan 2022-03-08

zeer mooi toestel met fijne uitbreiding van calbe tower. dit vind ik echt een grote toegevoegde waarde waarmee men zeer veel oefeningen kan doen. erg blij mee!

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 >

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 1 10 10 Alex 2022-04-29

Aantal weken geleden de Finnlo krachtstation Autark 2200 gekocht en ben er ontzettend blij mee, de Autark 2200 is een stevige krachtstation en met de cable column eraan kan je echt alle spiergroepen trainen voor een thuis krachtstation vind ik het wel één van de betere en is het zeker waar voor je geld, ik heb er geen moment spijt van. Over Fitness24.NL kan ik zeggen dat ik goed ben geholpen, personeel neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen en adviseren je goed. Kan ik beide aanraden? Ja zekers

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 >

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 9 A van Erp 2019-11-06

<p>Ik durf bijna te stellen het beste fitness toestel voor thuis! Keurig thuis geinstalleerd door vriendelijke monteurs die het toestel netjes hebben geinstalleerd. Een onderdeel was niet beschikbaar en heb ik inmiddels per post thuis ontvangen binnen enkele dagen. Goede ervaring!</p>

Bekijk hier het product Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart >

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 10 Arjan Buijze 2018-02-06

<p>Snelle levering thuis in doos. Opbouwen van toestel is een flinke klus waar ik niet op voorbereid was. Tip is om de latbar erbij te kopen, deze zit niet op het toestel en is wel noodzakelijk om oefeningen uit te kunnen voeren.</p>

Bekijk hier het product Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart >

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 7 Blikmans 2021-08-11

<p>Super apparaat! Volledige body workout in &eacute;&eacute;n toestel. Halterbank is zeer multifunctioneel</p>

Bekijk hier het product Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart >

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 9 RIGA 2019-12-17

<p>Fast accurate delivery with friendly guys!</p>

Bekijk hier het product Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart >

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 10 Wil de groot 2022-02-22

Toestel komt helemaal overeen met mijn verwachtingen. Ik wacht alleen nog op de lat bar, deze was ik vergeten aan te kopen bij het toestel en wordt per post nagestuurd. Let op , dit is een erg belangrijk onderdeel, zonder kan je niet goed vooruit met het toestel

Bekijk hier het product Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart >

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 1 10 8 Stokman 2020-11-30

<p>voor deze prijs super kracht toestel!</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 >

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 1 10 10 Koper 2022-01-10

<p>Toestel aangekocht met levering en installatie, keurig en snel geleverd door 2 vriendelijke mannen. Met complete uitleg en goed advies!</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 >

Finnlo Maximum Inspire Multi-Gym M3 zwart

Finnlo Maximum Inspire Multi-Gym M3 zwart

Finnlo Maximum Inspire Multi-Gym M3 zwart 1 10 9 willem de groot 2022-03-08

multigym waar ik zeer tevreden over ben. de kwaliteit van het toestel is super. fijne houding, fijne beweging en fijne overbrenging. het toestel is lekker compact maar heeft ongekend veel opties. ik was aan het twijfelen tussen de life fitness g4 maar heb voor deze gekozen voor de verbeterde shoulder press en de mogelijkheid om onafhankelijke chest press en strap pulldown te doen. de losse kabel aan de zijkant was voor mij ook een klein pluspunt vanwege de ruimte. zeer tevreden over!

Bekijk hier het product Finnlo Maximum Inspire Multi-Gym M3 zwart >

Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940

Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940

Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940 1 10 9 Margriet 2018-10-23

<p>Keuze gemaakt voor de autark 6000 nadat ik deze heb vergeleken in de showroom. Belangrijke extra's voor mij waren de brede fly , chest press die schuin omhoog loopt ipv pec dec en extra gewicht set. Uiteindelijk dit toestel met legpress gekocht, mooie toevoeging. Dank voor de korting op de extra optie legpress.</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940 >

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824)

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824)

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824) 1 10 10 dirk 2019-01-31

zeer goed ,sterk en betrouwbaar toestel voor fitness.heel duur maar heel goed.heb het al jaren,nooit spijt gehad van de ( te) dure aankoop

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824) >

Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press

Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press

Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press 1 10 9 Hanno de lang 2021-11-23

<p>Zeer multifunctioneel , een echte aanrader voor alle kracht sporters!</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press >

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 1 10 9 T Gunneman 2021-04-13

<p>First got the Autark 1500 and later upgraded with legpress. Very happy that I added the legpress, it's a great extra dimension on the power gym. All options and different training possibilities are great! Missing on the autark 1500 is a chest / fly...</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 >

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 1 10 8 Stijn Damwigers 2019-09-04

<p>zeer veel tevredenheid over dit fitnessapparaat, met toevoeging van ondervloer gekocht en extra gewichtset. pec dec station mag stugger zijn en minder speling geven bij oefening, dat zou beter zijn en voor een betere training zorgen</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 >

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830)

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830)

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830) 1 10 9 2013-03-18

Het krachtstation is vorige week geleverd en netjes in elkaar gezet door de 2 monteurs. Ben er zeer tevreden mee!

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830) >

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803)

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803)

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803) 1 10 9 Gezondheidscentrum Honné 2013-09-05

Stipte levering. Bestelde apparaat bleek niet meer voorradig; voor hetzelfde geld een stapje méér gekregen. Apparaat is zeer degelijk. Zeer secuur verpakt, in elkaar bouwen veel werk, maar alles past uitermate exact. Makkelijke bediening en hoge tevredenheid door gebruikers en therapeuten.

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803) >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001