Hometrainers Beoordelingen

Hometrainers


Lees meer over Hometrainers >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Hometrainers gemiddeld met een 8,9 in de 78 reviews hieronder :

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 demo model

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 demo model

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 demo model 1 10 9 2015-01-12

Zeer tevreden over het toestel. Het voldoet aan onze verwachtingen.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 demo model >

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010 1 10 10 Robbert van Aken 2014-10-06

Tevreden over accessoires die mee geleverd worden (borstband en mat), altijd zijn er nog extra kosten aan verbonden die noodzakelijk zijn om goed gebruik te maken van de opties.

Bekijk hier het product Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010 >

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 9 Joop 2014-10-13

Erg fijne ligfiets, life fitness - super kwaliteit!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 8 Lorijn Verbeek 2014-10-16

Super tevreden, heb me breed georiënteerd over de vraag wat het beste bij me zou passen en naar welke kwaliteit ik opzoek ben. Uiteindelijk ben ik bij life fitness uitgekomen, wel iets duurder maar wanneer ik ligfietsen van verschillende merken ga vergelijken staat life fitness ruim aan de top! Erg mooie design, prima zit comfort en een super fietshouding.

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 9 Leo van de weem 2014-09-22

Ik ben zeer blij met de aankoop van deze ligfiets omdat het een erg stille en duurzame ligfiets is. Nauwelijks geluid, lage instap en erg stabiel, zeer fijn apparaat!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console 1 10 9 Joke Scheffer 2014-10-09

Super ligfiets met fijne lage instap, erg tevreden met brede informatie en levering!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console >

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR 1 10 9 Pieter 2015-03-07

De heren van Sanden hebben prima werk verricht. Ik woon zelf op 3 hoog. Ze hebben de fiets naar boven gebracht en geïnstalleerd. Heerlijk fietsen zo. Dankjewel

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR >

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display 1 10 9 Bert jan 2014-11-04

Ik kan niets zeggen dan uitstekende kwaliteit! Thuis heb ik ook een crosstrainer van life fitness, tevens van fitness24.nl en de apparaten bevallen me erg goed. Nette en snelle bezorging, complimenten

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display >

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display 1 10 9 Kees Kremer 2014-10-08

Ligfiets heeft een erg comfortabele zithouding en is erg stil waardoor je er lekker rustig op kunt trainen. Goede kundige levering en werd netjes op z'n plek gezet, totaalplaatje dikke 9 waard!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display >

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display 1 10 9 Antoon 2014-10-24

Ben zeer tevreden met de aankoop van deze ligfiets, comfort boven mijn verwachtingen!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display >

Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160

Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160

Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160 1 10 10 Pierre De Keuster 2014-12-30

Uitstekend !!!!!

Bekijk hier het product Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160 >

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000)

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000)

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000) 1 10 9 Pieter 2015-09-05

Ik ben goed geholpen in de winkel. Ruim assortiment betreft hometrainers. De hometrainer werd netjes kant en klaar geleverd. Tevreden. Groet Wilma en Pieter

Bekijk hier het product Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000) >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 9 Emiel 2014-10-20

Ben helemaal tevreden met deze ligfiets, super kwaliteit! Tevens snelle bezorging van nette jongens, zeker 9 sterren waard!

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 10 Aart-jan 2014-11-11

Super tevreden met de aankoop van deze ligfiets! Voor dit model van octane gekozen omdat hij super veel verschillende trainingsopties heeft. Heb hem nu circa 4 weken in huis en hij doet het perfect

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 9 Aris Huls 2014-12-01

Leuke ligfiets en is een erg goede oplossing voor mijn rugklachten. Kan moeilijk op een spinningbike of hometrainer zitten want krijg dan veel last van me rug en schouders. Perfecte zithouding en beweging met zowel onderlijf als bovenlijf is erg fijn

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR 1 10 9 R.A. van Leeuwen 2014-09-22

Hele fijne toestel, fijne beweging. Door de zithouding kan ik langer sporten dan staand.

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR >

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR 1 10 10 Thies Woltveen 2014-10-23

Uiterst tevreden met deze Octane ligfiets en levering/bezorging van Sanden. Ik heb de ligfiets nu circa 5 weken thuis en vind het erg fijn dat je op één apparaat je volledige lichaam kunt trainen in een erg comfortabele houding. Ligfiets werd binnen 3 dagen bezorgd, erg snel!!

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR >

Kettler Bike Trainer Tour S 07988-760

Kettler Bike Trainer Tour S 07988-760

Kettler Bike Trainer Tour S 07988-760 1 10 9 Ronand 2015-01-13

Gekocht omdat spinningbike heel goed te vergelijken is met een wielrenfiets. Super stevig maar ook een uitstekende nabootsing van de fietshouding op een wielrenner. Fijne spinningbike om in de winter goed te kunnen doortrainen!

Bekijk hier het product Kettler Bike Trainer Tour S 07988-760 >

Tunturi hometrainer Pure Bike 10.1 14TBE10010

Tunturi hometrainer Pure Bike 10.1 14TBE10010

Tunturi hometrainer Pure Bike 10.1 14TBE10010 1 10 9 Loes Bies 2014-10-06

Zeer stabiele en stevige hometrainer, fijne trainingsprogramma's die het sporten goed motiveren. Na het bestellen snel in huis waar hij prima werd geplaatst!

Bekijk hier het product Tunturi hometrainer Pure Bike 10.1 14TBE10010 >

Tunturi hometrainer Pure Bike 1.1 14TBE01010

Tunturi hometrainer Pure Bike 1.1 14TBE01010

Tunturi hometrainer Pure Bike 1.1 14TBE01010 1 10 8 Jurrien 2014-10-06

Fijn thuis bezorgt voor een 'leuke' prijs, gr Jurrien

Bekijk hier het product Tunturi hometrainer Pure Bike 1.1 14TBE01010 >

Tunturi hometrainer Pure Bike 2.1 14TBE02010

Tunturi hometrainer Pure Bike 2.1 14TBE02010

Tunturi hometrainer Pure Bike 2.1 14TBE02010 1 10 9 Nelis de Jonge 2014-10-06

Wij zijn erg tevreden met deze nieuwe hometrainer omdat we er elke dag fijn op kunnen sporten, opstappen gaat ook erg gemakkelijk met de lage instap

Bekijk hier het product Tunturi hometrainer Pure Bike 2.1 14TBE02010 >

Tunturi hometrainer Pure Bike 8.1 14TBE08010

Tunturi hometrainer Pure Bike 8.1 14TBE08010

Tunturi hometrainer Pure Bike 8.1 14TBE08010 1 10 8 Gert van de H. 2014-11-04

Uitstekende kwaliteit hometrainer voor de prijs die je betaald! Levering en installatie ben ik zeer tevreden over (erg aardige bezorgers) gr Gert

Bekijk hier het product Tunturi hometrainer Pure Bike 8.1 14TBE08010 >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 9 Jack van de Kamp 2014-08-04

Ik heb deze life fitness hometrainer C3 track+ console na een lange zoektocht op het internet gekocht bij fitness24.nl. De hometrainer staat nu circa 3 weken in huis en voldoet prima aan de verwachtingen. Verder vind ik het zeer fijn dat je zelf trainingen kunt maken met de life fitness virtual trainer. Rond 14:00 besteld en tot mijn grote verbazing de zelfde dag nog in huis door de 'vandaag nog fit' actie! prima service, petje af!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 10 Sella van Veen 2014-09-22

Prima apparaat en goede/snelle levering, ben erg blij met deze nieuwe hometrainer!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 9 Mannes Santing 2014-09-24

Very satisfied with the cycle. Very good service, also good english speaking staff!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 9 Jochum 2014-10-08

Helemaal eens met onderstaande reacties, prima apparaat met prima levering!!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console 1 10 9 Patrick 2014-10-08

Zeer tevreden over men aankoop van de Life Fitness C1 Track, zeer degelijk, aangeschaft om de cardio thuis te doen ipv de sportschool, deze hometrainer doet tot nu toe niks onder voor de proffesionele apparaten in de sportschool, levensduur en slijtage zal dit in de toekomst nog moeten uitwijzen vandaar geen maximale score... puntje van kritiek vind ik toch wel de garantie van maar 2 jaar voor een toch wel prijzige hometrainer. Service en levering gewoon goed, duidelijke en heldere afspraken gemaakt kwa levering en betaling...

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console 1 10 8 Flores 2014-10-20

Hometrainer voldoet prima aan de verwachtingen, erg fijn display met veel opties. Ik heb meer apparaten van Life fitness en ben helemaal tevreden met de kwaliteit!!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console 1 10 9 Frans van de Kamp 2014-10-23

Perfecte hometrainer die voor erg veel comfort zorgt! Erg leuk dat je er een ION block rocker bij krijgt!! Zeker 9 sterren waard

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console >

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE 1 10 9 Chiem Beunk 2014-11-18

Fantastische hometrainer, ben er helemaal tevreden mee en het trainen met een tv is super motiverend. Er zitten zoveel opties op en trainingsmogelijkheden, sta ervan versteld wat het apparaat allemaal kan. Installatie en uitleg was prima en complimenten aan showroom te volkel! Ziet er prima uit!!

Bekijk hier het product LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE >

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE 1 10 10 Dirc Kloezeman 2014-12-01

Ruime keuze bij fitness24.nl aan life fitness, stond ervan versteld hoeveel keuze er was en heb vele verschillende modellen mogen testen. Deze vond ik veruit het fijnst, heb hem nu circa 4 weken in huis en hij doet het uitstekend. Bedankt voor snelle levering en nette service!!

Bekijk hier het product LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE >

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE 1 10 9 Harm Hoenders 2015-03-09

Snel geleverd, deskundig en verzorgd. Na bestelling snel telefoon van planning en hadden gelukkig de volgende dag al een 'gaatje' om hem te komen bezorgen, fantastisch!

Bekijk hier het product LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE >

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC) 1 10 9 Jos Heukers 2014-10-07

Zeer tevreden over deze hometrainer, fietst erg fijn met leuke opties die motivatie geven om door te blijven gaan. Goede levering waarbij hometrainer keurig op z'n plek werd gezet, complimenten!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC) >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console 1 10 10 R. Geurts 2013-03-19

Gebruik de fiets dagelijks. Heb zelf een programma gemaakt en deze werkt prima!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 9 Moes van Hoogstraten 2013-01-14

Geef 9 sterren dit apparaat is gewoonweg super, heb hem nu 1 1/2 jaar en ben eigenlijk nu pas zeer intensief aan het gebruiken . Super makkelijk en duidelijk in gebruik. Mijn vrouw denkt er niet anders over ook zij gebruikt deze fiets minimaal 2 keer in de week. En wat zeker het vermelden waard is tot nu toe alles wat ze beloofd hebben nagekomen chapeau Mark. Kan hem iedereen aanbevelen. Ga zo door Fitness.24 Met vriendelijke groet, Moes van Hoogstraten

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 8 Daan Goetheer 2014-09-23

Fijn apparaat wat snel geleverd werd, complimenten aan Sanden!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 8 Naut Geerds 2014-09-24

Helemaal met bovenstaande reactie eens! Hiervoor heb ik een mindere kwaliteit home trainer gehad en na verloop van tijd is het verschil tussen beide goed te merken in comfort. Super zithouding waardoor ik minder last van mijn rug krijg wanneer ik lang ga fietsen, ben erg tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 9 Bart 2014-10-06

Dikke 9 waard!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer 1 10 8 Torenvliet 2014-12-24

Vriendelijke medewerkers en een snelle toezending van de christopeid mb4 fietsstoel. Ben erg tevreden over de stoelfiets en het zal zeker helpen bij mijn revalidatie traject.

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer >

Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer 1 10 9 2015-01-30

Niet de eerste keer dat ik wat hier bestel... Besteld op maandag middernacht. En eind van de week: ontvangen, opgesteld, ingesteld en trainen. Bediening is simpel, training sluit aan op mijn therapie en het apparaat kan ook mijn partner van dienst zijn, ze zit al genoeg tijd voor haar werk... :) Bij ons zal hoofdzakelijk de armtraining worden beoefend, een home trainer is er al voor de benen... Prijs is prima voor de geboden functionaliteit. En trainen kan gewoon thuis, naast de andere apparatuur, op tijden die mij schikken.

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 4 mini hometrainer >

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer 1 10 8 Georgette Flier 2013-10-15

prima fietsje, helpt voor de conditie en soepelheid. Kan gemakkelijk gebruikt worden tijdens lezen of tv kijken. Resultaat duidelijk af te lezen.

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer >

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer 1 10 10 s.w.delissen 2014-01-16

alles netjes behandeld en afgehandeld.

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer >

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer 1 10 10 2014-05-15

Een prima apparaat voor thuisgebruik, werkt soepel en kan weerstand bieden als dit nodig is. Daardoor bouw je langzaam routine op, werkt voor soepele benen en laar je buik wat steviger worden. Is door gering gewicht makkelijk te verplaatsen.

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer >

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer 1 10 9 Hindre Mulder 2015-02-17

Ik ben zeer tevreden. Het toesturen en afhandelen is heel goed. Ook fijn om te "fietsen" en tegelijk een spannend boek te lezen!!!

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer >

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer

Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer 1 10 8 2015-02-20

Prima klein apparaat om de benen wat te bewegen als je niet zo mobiel bent. Ook voor armen/schouders prima te gebruiken als je hem op een tafel plaatst.

Bekijk hier het product Christopeit Mini Bike MB 3 mini hometrainer >

DKN Technology Folding Bike XD opvouwbare hometrainer (20240)

DKN Technology Folding Bike XD opvouwbare hometrainer (20240)

DKN Technology Folding Bike XD opvouwbare hometrainer (20240) 1 10 8 esther 2014-02-03

Prima hometrainer die weinig plek vraagt

Bekijk hier het product DKN Technology Folding Bike XD opvouwbare hometrainer (20240) >

Vision Hometrainer U40i Touch

Vision Hometrainer U40i Touch

Vision Hometrainer U40i Touch 1 10 10 R. vd Meer 2013-03-19

Ben zeer tevreden over de hometrainer en de Passport uitbreiding is helemaal geweldig!!

Bekijk hier het product Vision Hometrainer U40i Touch >

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer 1 10 7 Julia 2013-04-21

De hometrainer is lastig in elkaar te zetten aangezien de bijgeleverde beschrijving niet in Nederlands of Engels is bijgevoegd. Voor de rest een heerlijk apparaat, makkelijk en duidelijk in gebruik!

Bekijk hier het product Sprinter opvouwbare hometrainer >

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer 1 10 8 2013-10-15

prima levering. Super snel. Prima hometrainer. Neemt niet veel ruimte in beslag. Makelijk te bedienen.

Bekijk hier het product Sprinter opvouwbare hometrainer >

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer 1 10 10 emanuel bosman 2014-01-20

Super snelle levering, alles tip top in orde. Toestel werkt perfect. Wij kunnen het alleen maar aanraden!!!!! beschrijving is ook in nederlands!!!

Bekijk hier het product Sprinter opvouwbare hometrainer >

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer

Sprinter opvouwbare hometrainer 1 10 1 C. 2016-03-28

Miskoop van het jaar! Als je 1.85 bent is dit toestel niet geschikt (veel te klein). Ook op de zwaarste stand biedt het toestel totaal geen weerstand (het lijkt wel alsof je de wind achter hebt). En dan ben ik ook nog eens een beginner die anderhalve jaar eruit heeft gelegen vanwege een burn out! Ik heb hem besteld op basis van reviews. Maar deze komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Mocht je een hometrainer willen, kijk dan even verder. Of je moet op zoek zijn naar een toestel dat heel licht weerstand biedt. De service van Fitness24 was/is wel weer echt top! Dit is mijn tweede bestelling en de levering was super snel. Dit krijgt dus wel een 10!

Bekijk hier het product Sprinter opvouwbare hometrainer >

Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR

Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR

Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR 1 10 9 E. van Dam 2013-03-19

Heb de fiets gekocht voor mijn kinderen. Heb hem aangesloten op de pc, waardoor ze plezier en beweging mooi kunnen combineren.

Bekijk hier het product Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR >

Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR

Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR

Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR 1 10 10 Sjaan Lieder 2013-05-22

Ik heb al eerder een apparaat gekocht bij Fitness24 tot volle tevredenheid. De hometrainer was mijn nieuwste aankoop maar de software was er niet bijgeleverd. Een telefoontje naar het bedrijf werd keurig afgehandeld en vandaag kreeg ik de software per post geleverd. Dit is een bedrijf waar je nog meetelt als klant.

Bekijk hier het product Christopeit hometrainer ergometer ET 6 VR >

Tunturi hometrainer Pure Bike 6.0 (13TBE6000)

Tunturi hometrainer Pure Bike 6.0 (13TBE6000)

Tunturi hometrainer Pure Bike 6.0 (13TBE6000) 1 10 8 Peter 2015-09-02

Lang getwijfeld tussen de flow fitness en tunturi hometrainer. Uiteindelijk iets meer uitgegeven dan ik in eerste instantie had gehoopt. Maar ik moet zeggen het is wel een zeer stabiele fiets met geavanceerde programma's. Ik zit lekker en het stuur is comfortabel.

Bekijk hier het product Tunturi hometrainer Pure Bike 6.0 (13TBE6000) >

Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000

Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000

Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000 1 10 8 Carmelita 2013-05-10

Ik ben zeer tevreden over de Kettler Giro M. Het trainen verloopt geruisloos. Helemaal geen bijgeluiden. Is zeer gebruiksvriendelijk. Ik heel blij met deze aankoop.

Bekijk hier het product Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000 >

Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000

Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000

Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000 1 10 9 2013-11-25

Een goeie geluidsvrije hometrainer met veel mogelijkheden zeer tevreden met dit product

Bekijk hier het product Kettler hometrainer HKS Giro M 07630-000 >

Kettler hometrainer HKS Giro P 07631-000

Kettler hometrainer HKS Giro P 07631-000

Kettler hometrainer HKS Giro P 07631-000 1 10 10 2014-02-07

Prima aparaat! Helaas ruim een week moeten wachten omdat er niet eerder geleverd kon worden. Levering was echter top. Opgebouwd en al op de bovenverdieping afgeleverd.

Bekijk hier het product Kettler hometrainer HKS Giro P 07631-000 >

Tunturi  hometrainer lage instap E80L (08TUE80040)

Tunturi hometrainer lage instap E80L (08TUE80040)

Tunturi hometrainer lage instap E80L (08TUE80040) 1 10 9 R. Graafland 2013-03-19

Heb de fiets voor mijn moeder gekocht. Ideaal met de lage instap. Ze is er zeer tevreden mee.

Bekijk hier het product Tunturi hometrainer lage instap E80L (08TUE80040) >

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC) 1 10 9 Walter Mulder 2014-09-25

Ik geef deze hometrainer van life fitness een dikke 9! Met deze hometrainer kan ik lekker ontspannen fietsen in de ochtend met het nieuws erbij en in de avond lekker sportief. Erg fijne trainingsprogramma's die de motivatie goed op peil houden. Goede service en ik zou zeggen, blijf zo doorgaan fitness24.nl!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC) >

Flow Fitness minitrainer DMT10 FLO2501

Flow Fitness minitrainer DMT10 FLO2501

Flow Fitness minitrainer DMT10 FLO2501 1 10 10 Patrick Carpels 2014-07-03

Heel goed apparaat en goede handleiding.

Bekijk hier het product Flow Fitness minitrainer DMT10 FLO2501 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250i FLO2330

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250i FLO2330

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250i FLO2330 1 10 9 2013-11-28

Uitstekend apparaat, zeer comfortabel, stabiel en geluidsarm. Geen zadelpijn, ook na langere sessies ! Na installeren van de gratis app makkelijk te bedienen via tablet of iPhone. Trainen wordt nooit saai omdat je tegelijkertijd kunt internetten of via iRoute overal op de wereld virtueel kunt fietsen. De houder voor de tablet kan ook gebruikt worden om een boek op te zetten, iets wat weinig hometrainers in deze prijsklasse bieden.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT250i FLO2330 >

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i 1 10 9 Tom Vos 2015-01-20

Zou eigenlijk ook wel een 10 kunnen zijn. Immers alles is goed en keurig afgeleverd. Maar ja , een 10 ziet er wellicht overdreven en gemaakt uit. Ikzelf was niet thuis , maar omdat de vervoerder mij persoonlijk belde, kon ik hem melden dat de buren dit in ontvangst konden nemen. Voor de daadwerkelijke aankoop van de DKN 5i heb ik Sanden twee maal telefonisch benaderd met vragen die netjes en helder werden beantwoord. Ik zal Sanden zonder meer aanbevelen.

Bekijk hier het product DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i >

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i

DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i 1 10 9 peter 2015-02-20

Prima fiets! Vooral de apps zijn geweldig, dit werkt erg motiverend. Stil tijdens het fietsen. Makkelijk in elkaar te zetten. Geen tegenwind!

Bekijk hier het product DKN Technology hometrainer Ergometer AM-5i >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 1 10 10 B. van Dommelen 2013-02-25

Een geweldige hometrainer, snel geleverd met twee deskundige monteurs. Helemaal top!!!

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 1 10 9 2013-05-19

Een hele soepele fiets met lage instap. Het scherm is overzichtelijk en de programma's heb je zo onder de knie. De hartslagmeting op het stuur is niet erg betrouwbaar, maar met een borstband is dat verholpen. Ik ben er erg tevreden over. De service is (tot nu toe) ook prima.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 1 10 9 Jan 2014-11-14

Na veel informatie te hebben ingewonnen deze hometrainer gekocht. Hij bevalt ons (ouder echtpaar) heel erg goed. Veel mogelijkheden en weinig geluid. Goed instelbaar zadel en stuur. Hopen hier nog lang plezier van te hebben. Een aanrader voor thuisgebruik. Als je hartslagmeter nodig hebt dan kun je beter een losse kopen maar daar kunnen wij mee leven.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 1 10 8 2014-12-17

Ik ben zeer tevreden met deze hometrainer. Ik heb ervoor gekozen om het apparaat in de doos te laten bezorgen en zelf de montage te doen. Dat gaf geen enkel probleem. De montage is kinderlijk eenvoudig en goed beschreven in de handleiding. Bij de aanschaf kon ik een prima korting bedingen bij Fitness24.nl Emails worden door deze leverancier vaak dezelfde dag beantwoord. Dat zie je helaas ook niet overal. De hometrainer werd op een door mij gewenst moment afgeleverd. De extra bestelde hardslagband bleek niet op voorraad. Hierover werd niets vermeld op de website tijdens de bestelling. Dat is een minpuntje. Wat wel weer positief is is dat Fitness24.nl direct 10% korting aanbood nadat de bestelling van de hartslagmeter door een storing in de webapplicatie niet verwerkt kon worden. Omdat ik al had betaald werd de korting keurig binnen 2 dagen op mijn bankrekening teruggestort. Kortom, behoudens het kleine minpuntje alleen maar goede ervaringen.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 FLO2308 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300 1 10 9 Joke Molenaar 2014-03-05

Het apparaat voldoet goed. Alleen de montage is i.p.v. de doorgegeven 20 minuut bijna 2 uur

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300 1 10 7 jos van gent 2015-03-31

Er ontbrak een draadje van de snelheids sensor, de communicatie kon iets beter. Wel snel nageleverd en hij doet het perfect. Goed apparaat voor zijn geld. Tevreden.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300

Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300 1 10 9 P.v d heijden 2017-06-06

Mijn echtgenote wilde er eerst niet aan beginnen, Maar is inmiddels helemaal om,mooie witte hometrainer Is geruisloos en trapt heerlijk,gekocht bij fitness24, Sympathieke eigenaar verkoper,prima uitleg.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT50 FL02300 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 1 10 9 K. van Hooft 2013-03-19

Vorige week de hometrainer opgehaald in de winkel in Amstelveen. Heb hem zelf in elkaar gezet en hij werkt perfect.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 1 10 9 A. Derks 2015-03-17

Gemakkelijk te installeren. Aan te raden om te kiezen voor afhalen in doos. Scheelt toch weer 35 euro. Gr. A. Derks

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 FLO2307 >

Reebok hometrainer Ergo B 5.7 e

Reebok hometrainer Ergo B 5.7 e

Reebok hometrainer Ergo B 5.7 e 1 10 9 H. Blok 2013-03-19

Fijne fiets. Snelle levering.

Bekijk hier het product Reebok hometrainer Ergo B 5.7 e >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 UP

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 UP

Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 UP 1 10 8 Marga 2016-05-24

Mooie fiets. Helemaal thuis geleverd en in elkaar gezet. Het fijne is dat niet alleen het zadel, maar ook het stuur aangepast kan worden. De computer is gelukkig niet te ingewikkeld.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT350 UP >

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 UP

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 UP

Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 UP 1 10 10 Diana 2018-01-08

Heerlijk soepel draaiende hometrainer die totaal geen geluid maakt. Opties voor instelling zadel en stuur heel prettig en makkelijk te wijzigen. Menu voor de weerstandinstellingen is even wennen, maar werkt prima. Levering was uitermate snel, ondanks de feestdagen. De heren die de levering deden waren zeer correct, vriendelijk en namelijk keurig de tijd voor plaatsen en uitleg.

Bekijk hier het product Flow Fitness hometrainer Turner DHT250 UP >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console 1 10 10 B. van Elzen 2014-04-23

Fantastische fiets, zeer degelijk en met de vandaag nog fit bezorging binnen 4 uur geleverd. Complimenten aan fitness 24 en de bezorgers!!!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console 1 10 8 Fam. van Bees 2014-09-22

Wij zijn zeer tevreden met deze hometrainer, dit omdat we allebei onze conditie en bezigheid goed op peil kunnen houden op deze manier. Hartelijk dank voor de fijne aflevering!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console 1 10 9 Eelco Doomerholt 2014-11-01

Fantastische hometrainer, gebruik hem voor revalidatie/beweging oefeningen en ben zeer tevreden met alle hulp die geboden is om de hometrainer op zijn plaats te krijgen

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Hometrainers > Beoordelingen

Print