Ligfietsen (recumbents) Beoordelingen

Ligfietsen (recumbents)


Lees meer over Ligfietsen (recumbents) >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Ligfietsen (recumbents) gemiddeld met een 9,2 in de 16 reviews hieronder :

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010 1 10 10 Robbert van Aken 2014-10-06

Tevreden over accessoires die mee geleverd worden (borstband en mat), altijd zijn er nog extra kosten aan verbonden die noodzakelijk zijn om goed gebruik te maken van de opties.

Bekijk hier het product Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.1 14TBR04010 >

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 9 Joop 2014-10-13

Erg fijne ligfiets, life fitness - super kwaliteit!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 8 Lorijn Verbeek 2014-10-16

Super tevreden, heb me breed georiënteerd over de vraag wat het beste bij me zou passen en naar welke kwaliteit ik opzoek ben. Uiteindelijk ben ik bij life fitness uitgekomen, wel iets duurder maar wanneer ik ligfietsen van verschillende merken ga vergelijken staat life fitness ruim aan de top! Erg mooie design, prima zit comfort en een super fietshouding.

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 9 Leo van de weem 2014-09-22

Ik ben zeer blij met de aankoop van deze ligfiets omdat het een erg stille en duurzame ligfiets is. Nauwelijks geluid, lage instap en erg stabiel, zeer fijn apparaat!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console 1 10 9 Joke Scheffer 2014-10-09

Super ligfiets met fijne lage instap, erg tevreden met brede informatie en levering!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console >

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR 1 10 9 Pieter 2015-03-07

De heren van Sanden hebben prima werk verricht. Ik woon zelf op 3 hoog. Ze hebben de fiets naar boven gebracht en geïnstalleerd. Heerlijk fietsen zo. Dankjewel

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR >

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display 1 10 9 Bert jan 2014-11-04

Ik kan niets zeggen dan uitstekende kwaliteit! Thuis heb ik ook een crosstrainer van life fitness, tevens van fitness24.nl en de apparaten bevallen me erg goed. Nette en snelle bezorging, complimenten

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display >

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display 1 10 9 Kees Kremer 2014-10-08

Ligfiets heeft een erg comfortabele zithouding en is erg stil waardoor je er lekker rustig op kunt trainen. Goede kundige levering en werd netjes op z'n plek gezet, totaalplaatje dikke 9 waard!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Go console display >

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display

Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display 1 10 9 Antoon 2014-10-24

Ben zeer tevreden met de aankoop van deze ligfiets, comfort boven mijn verwachtingen!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R1 Go console display >

Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160

Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160

Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160 1 10 10 Pierre De Keuster 2014-12-30

Uitstekend !!!!!

Bekijk hier het product Kettler ligfiets HKS Ergometer RE 7 07688-160 >

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000)

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000)

Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000) 1 10 9 Pieter 2015-09-05

Ik ben goed geholpen in de winkel. Ruim assortiment betreft hometrainers. De hometrainer werd netjes kant en klaar geleverd. Tevreden. Groet Wilma en Pieter

Bekijk hier het product Tunturi ligfiets Pure Bike R 4.0 (13TBR04000) >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 9 Emiel 2014-10-20

Ben helemaal tevreden met deze ligfiets, super kwaliteit! Tevens snelle bezorging van nette jongens, zeker 9 sterren waard!

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 10 Aart-jan 2014-11-11

Super tevreden met de aankoop van deze ligfiets! Voor dit model van octane gekozen omdat hij super veel verschillende trainingsopties heeft. Heb hem nu circa 4 weken in huis en hij doet het perfect

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 9 Aris Huls 2014-12-01

Leuke ligfiets en is een erg goede oplossing voor mijn rugklachten. Kan moeilijk op een spinningbike of hometrainer zitten want krijg dan veel last van me rug en schouders. Perfecte zithouding en beweging met zowel onderlijf als bovenlijf is erg fijn

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR 1 10 9 R.A. van Leeuwen 2014-09-22

Hele fijne toestel, fijne beweging. Door de zithouding kan ik langer sporten dan staand.

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR >

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR 1 10 10 Thies Woltveen 2014-10-23

Uiterst tevreden met deze Octane ligfiets en levering/bezorging van Sanden. Ik heb de ligfiets nu circa 5 weken thuis en vind het erg fijn dat je op één apparaat je volledige lichaam kunt trainen in een erg comfortabele houding. Ligfiets werd binnen 3 dagen bezorgd, erg snel!!

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001