Crosstrainers Beoordelingen

Crosstrainers


Lees meer over Crosstrainers >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Crosstrainers gemiddeld met een 9,2 in de 43 reviews hieronder :

Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series

Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series

Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series 1 10 9 Levien 2014-10-26

Erg fijn om ook te ontspannen onder het sporten door lekker tv te kijken!

Bekijk hier het product Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series >

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console 1 10 9 FAUST 2014-01-06

EXCELLENTE MACHINE,TRES SOLIDE,TRES SILENCIEUSE. LE SERVICE DE LIVRAISON EST TOP, SOIGNEE,SYMPA, RAPIDE. ET LE TOUT POUR 270€ DE MOINS QU'EN BELGIQUE! BRAVO.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Go Console >

Tunturi crosstrainer Cross Front GO 70 14GCF70000

Tunturi crosstrainer Cross Front GO 70 14GCF70000

Tunturi crosstrainer Cross Front GO 70 14GCF70000 1 10 9 Dirk 2015-01-17

De mannen van fitness24 hebben netjes mijn crosstrainer afgeleverd en gemonteerd. Zeer tevreden

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Cross Front GO 70 14GCF70000 >

Tunturi crosstrainer Pure Cross F 6.1 14TCF06010

Tunturi crosstrainer Pure Cross F 6.1 14TCF06010

Tunturi crosstrainer Pure Cross F 6.1 14TCF06010 1 10 9 Leontien 2014-10-29

Fantastische crosstrainer die goed zijn werk doet met veel gebruik, we trainen er namelijk met 3 man dagelijks op. Voelt erg stabiel aan en was snel geleverd, gr leontien

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Pure Cross F 6.1 14TCF06010 >

Tunturi crosstrainer Pure Cross F 4.1 14TCF0410

Tunturi crosstrainer Pure Cross F 4.1 14TCF0410

Tunturi crosstrainer Pure Cross F 4.1 14TCF0410 1 10 9 Luuk van Munster 2014-11-07

Erg tevreden met deze crosstrainer!! voor dit model gekozen omdat ik deze met me tablet kan verbinden en op deze manier trainingsprogramma's kan downloaden, geeft me toch net iets meer motivatie. tevens vind ik het erg mooi hoe dit allemaal werkt want nu kan ik ook lekker de krant lezen op me tablet terwijl ik rustig aan het sporten ben! levering - helemaal top!!

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Pure Cross F 4.1 14TCF0410 >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 K. Lingen 2014-06-09

Fantastische crosstrainer! Vergeleken met diverse crosstrainers in de winkel en deze komt er zeker als beste uit! Complimenten over de snelle levering en de installatie en uitleg van de monteurs.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 J. Boelens 2014-09-17

Wat een fantastisch apparaat, ik heb veel crosstrainers getest maar de beweging van de Octane is veruit de beste. ook de extra mogelijkheden met de multigrips maakt het trainer leuker, afwisselender en uitdagender. Heb de crosstrainer getest in de winkel van Fitness24 in Volkel, het was een eindje rijden maar 100% de moeite waard. In de enorme showroom zijn vele modellen te testen, iets wat ik bij de meeste winkels mis. Ik kan iedereen aanraden er een keer te gaan kijken. De uitleg in de winkel was uitstekend en de crosstrainer werd snel geleverd door hun ervaren monteurs. De crosstrainer is op mijn zolder geplaatst, dat was een hele klus maar is perfect uitgevoerd. Complimenten aan het hele Fitness24 team!!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Peter Delissen 2014-05-19

Super fijne crosstrainer. Aan alles zie en voel je dat dit professioneel materiaal is. Omdat mijn vrouw en ik nogal in lengte verschillen was de variabele staplengte voor ons van groot belang, we kunnen nu beide kiezen welke paslengte het beste is. Als er nog mensen zijn die twijfelen welke crosstrainer ze moeten kopen, ga naar de winkel in Volkel en probeer dit toestel, alle andere crosstrainers vallen af zodra je op deze gestaan hebt. Het is een berg geld maar betaald zich altijd terug doordat je deze crosstrainer wel blijft gebruiken!!!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Bart Selten 2014-09-21

Erg tevreden over deze super fijne Crosstrainer, dit omdat je gewoon voelt dat het apparaat zeer stabiel en stevig is. Goede bezorging door de monteurs die het apparaat naar de 2de verdieping tilde, wat een opdracht over de smalle trap maar het is gelukt!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Bart Selten 2014-09-21

Erg tevreden over deze super fijne Crosstrainer, dit omdat je gewoon voelt dat het apparaat zeer stabiel en stevig is. Goede bezorging door de monteurs die het apparaat naar de 2de verdieping tilde, wat een opdracht over de smalle trap maar het is gelukt!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Jacolien te Velde 2014-10-09

Ben het erg eens met onderstaande reacties, bij ons ook een goede snelle bezorging. Complimenten over de kwaliteit van de octane crosstrainer en de trainingsmogelijkheden. Gewoon super om met de ipad te trainen, eigen training samenstellen en daarna van allerlei verschillende oefeningen die super zijn!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 Rik Jantz 2015-03-09

Gewoon netjes, fijn en snel geïnstalleerd! Ben overal tevreden over, dikke 10 punten voor fitness24.nl

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Mariska 2015-10-23

Uitstekende uitleg en goede vergelijking tussen verschillende crosstrainers. Lekker kunnen testen in showroom en uiteindelijk deze gekozen. Laagste prijs en zeer snel geleverd. Ben 100% tevreden over de vriendelijke collegas

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 F. Driessen 2014-09-08

Heb de crosstrainer nu een week en ben er erg tevreden over. Vanwege een heupoperatie kan ik op de standaard crosstrainers niet trainer. In de meeste zit een irritante "huppel" waardoor ik teveel belasting ervaar. De Octane Q37 heeft een vloeiende beweging waardoor ik geen enkele druk of belasting ervaar. ook de besturing via mijn apple iPad werkt perfect. De installatie is snel en goed uitgevoerd. AANRADER!!!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 H. Derks 2014-09-05

Na een bezoek aan de winkel van Fitness24.nl is de gevallen op een Octane Q37xi. Veruit de fijnste crosstrainer die ik ken, zelfs fijner dan de crosstrainers uit mijn sportschool. Sublieme beweging en kwaliteit. Het display is erg mooi en er zijn veel trainingsmogelijkheden, veel meer dan de andere crosstrainers die ik getest heb. De extra mogelijkheden door de ipad bediening zijn een mooie aanvulling. Ook fijn dat de tablet gekoppeld wordt via bluetooth, dat de tablet op 3 posities geplaatst kan worden op het display is ook erg prettig. Complimenten voor de firma Sanden, mooie grote winkel, goede professionele uitleg en de levering en installatie was zeer vakkundig.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 Mark Blok 2014-09-21

Prima apparaat, erg naar me zin! Zeer goede aankoop werd de volgende dag door planner gebeld en 3 dagen later stond hij compleet geïnstalleerd.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Lowie Remmink 2014-10-09

Crosstrainer boven mijn verwachtingen, met deze crosstrainer kun je serieus alles! Super om met ipad samen te trainen waarop je zelf je trainingen in kunt stellen, erg fijne motivatie om met het hele lichaam te sporten. 9 sterren waard voor kwaliteit, service en levering!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Stephan 2014-10-13

Octane - SUPER merk!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Sylvia Bleumer 2014-11-11

Mijn broer had me getipt over de prettige en kundige manier van zaken doen. Omdat hij een Octane 37 heeft hoefden we niet naar de winkel. Na een paar keer telefonisch en email contact was de koop geregeld. Erg prettig dat er heel snel reactie komt op je vragen. Apparaat was in een mum van tijd geplaatst en we hebben hem gekozen omdat de beweging zodanig is dat je er niet al te heupwiegend op staat. Erg veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen. We zijn er erg blij mee.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x 1 10 10 P. van Schijndel 2014-08-21

Top no nonsense crosstrainer. Na een lange zoektocht naar een compacte maar kwalitatief goede crosstrainer ben ik uiteindelijk op de Q35x uitgekomen. Ik wilde een crosstrainer met een mooie beweging zonder het idee dat ik op een wip sta, dat bleek moeilijker dan ik in eerste instantie dacht. Bij Sanden in Volkel (www.fitness24.nl) hebben ze een grote collectie crosstrainers in de showroom staan, oa Life Fitness, Octane, Tunturi, kettler, Flow Fitness etc. Na een uitvoerige test is de keuze op de Q35x gevallen. Ik heb deze nu een aantal weken en de keuze is de juiste geweest, een werkelijk perfecte crosstrainer.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35x >

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x 1 10 9 D. harks 2014-09-16

Fijne en goede crosstrainer, loopt erg prettig en staat stabiel, uitgebreide mogelijkheden en ziet er ook nog eens mooi uit. Besteld via de vandaagnogfit actie en dezelfde dag nog bezorgd. Fijn dat er ook nog bedrijven zijn die waarmaken wat ze beloven. Een dikke 10 voor de service.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35x >

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x 1 10 9 Fons reiker 2014-10-17

Ben erg blij met deze crosstrainer, fijne trainingsopties die het sporten erg motiveren. Dikke aanrader!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35x >

Flow Fitness crosstrainer side walk CT1400

Flow Fitness crosstrainer side walk CT1400

Flow Fitness crosstrainer side walk CT1400 1 10 10 Sigrist chrisitian 2014-08-16

Ik kocht deze crosstrainer na het uitvoerig testen van 30 crosstrainers tot 3000 euro. Hij is veruit, VERUIT de beste. Ik kocht deze van een koppel die hem iedere dag in totaal 1 uur gebruilkt heeft gedurende 4 jaar en hij loopt soepel en even vlot als het toestel die ik testte in de winkel. Test hem en de rest en je zal jezelf overtuigen.

Bekijk hier het product Flow Fitness crosstrainer side walk CT1400 >

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c 1 10 9 S. Hofmans 2014-07-30

Opzoek gegaan naar een kwaliteit crosstrainer voor een mooie betaalbare prijs. Na uitvoerige tests in de winkel te volkel uitgekomen op de Q35c omdat dit apparaat aan alle eisen voldoet waar ik naar opzoek was. De pedalen voelen zeer stevig en stabiel aan en het display biedt talloze verschillende opties wat voor mij wat afleiding biedt onder het sporten. Aflevering, zeer tevreden.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35c >

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c 1 10 8 Daaf Tijman 2014-10-24

Perfecte crosstrainer, goede kwaliteit met erg veel trainings mogelijkheden! Geef 8 sterren aan snelle levering en service

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35c >

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c 1 10 9 Anno Wiegmink 2014-11-01

Ik heb me breed georiënteerd op verschillende modellen en heb uiteindelijk deze crosstrainer via de site besteld. Van bestelling tot installatie/aflevering kan ik alleen maar mijn complimenten geven, ik werd netjes te woord gestaan!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35c >

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010 1 10 9 Merel 2015-03-17

Via de website deze crosstrainer besteld. Binnen twee werkdagen hebben ze de crosstrainer bij me geïnstalleerd op de eerste verdieping. Bedankt! Gr. Merel

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010 >

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010 1 10 9 Richard Derks 2014-10-13

Fijn om lekker thuis te kunnen sporten, mijn keuze is naar het merk tunturi uit gegaan vanwege de goede prijs - kwaliteit verhouding.

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010 >

Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display 1 10 9 Wytze 2015-03-21

Ik heb onlangs de showroom bezocht. Ontzettend veel keuze op het gebied van crosstrainer. Bedankt voor de korting

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display >

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver 1 10 10 Cristine 2014-08-06

Zeer mooi apparaat wat voldoet aan alle wensen, past perfect in onze sportkamer! Na zeer fijne uitleg in de winkel te volkel is dit apparaat 3 dagen later bij ons geleverd en volledig geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver >

Life Fitness crosstrainer X8 Track console display

Life Fitness crosstrainer X8 Track console display

Life Fitness crosstrainer X8 Track console display 1 10 9 Robert Boneschansker 2014-01-08

Ik gebruik de X8 nu 2 weken. Perfect apparaat met volop mogelijkheden. Vooral het geluid tijdens gebruik is een verademing. Op het apparaat zelf dus niets aan te merken. Helaas laat de app voor iPhone wel te wensen over; trainingen werden aan het einde van het jaar in december 2014 of helemaal niet geregistreerd en ook het instellen van een doel laat te wensen over. Maar gelukkig kunnen trainingen wel gewoon middels een USB-stick geregistreerd worden. Dit doet echter niets af aan het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van de X8 zelf.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X8 Track console display >

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display 1 10 10 G.J. Borst 2013-11-14

Heerlijke crosstrainer, de verstelbare slag is fantastisch om mee te trainen. Zeer tevreden en een pluim voor de service!

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X8 Go console display >

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display 1 10 9 B. van Kuik 2015-03-09

Lang nagedacht over de keuze tussen verschillende crosstrainers/merken, bij deze crosstrainer uitgekomen omdat hij super stevig is. Verstelbare staplengte in vergelijking met andere modellen erg goed qua prijs! Goede vergelijking mogelijk in showroom waar zoon 15-20 life fitness crosstrainers naast elkaar staan en waar ik alle modellen uitvoerig heb kunnen vergelijken.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X8 Go console display >

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display 1 10 9 Daisy Gouwy 2014-08-14

Ik heb begin augustus mijn cross trainer van hat merk Life Fitness X1 Go ontvangen. Ik ben er stapel gek op. Ik kan er gewoon niet van blijven. Vroeger ging ik naar de fitness en daar waren alle toestellen van dit merk. Ik heb er uren doorgebracht. Maar nu heb ik 2 kindjes en dus is het onmogelijk om iedere keer weg te geraken. Ik heb de ideale oplossing gevonden om toch nog te sporten. Ik heb mijn favoriete toestel in huis gehaald en als de kindjes slapen, dan kan ik rustig fitnessen. Het toestel maakt geen lawaai. Er zijn zoveel verschillende mogelijke trainingen met dit toestel mogelijk, dus het verveelt nooit. En een dikke duim voor de levering: bij bestelling kon ik een datum en tijdstip vastleggen, zodat ik exact wist wanneer het toestel zou geleverd worden. En ja netjes op tijd. Heb van de plaatser ook nog wat professionele uitleg en tips gekregen. Dus dit is een aanrader voor iemand die zijn vrije tijd nuttig wil gebruiken.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display >

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331 1 10 8 2014-03-23

Prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen. Is licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen en in gebruikname was intuïtief en probleemloos. Het apparaat is op een pallet gemonteerd afgeleverd en door onszelf geplaatst. de aflevering door het transportbedrijf was 7 uur (!) na de afgesproken tijd en dat leverde dus een dag lang thuis wachten op, heel vervelend. transportbedrijf krijgt een onvoldoende dus totaalbeoordeling 8 uit 10. Contact met iPad via bluetooth gaat probleemloos en is erg leuk, we kijken uit naar updates van de app! [Hartelijk dank voor uw review. We zijn erg blij dat u tevreden bent met de hometrainer. We hebben uw opmerking over de verlate levering onderzocht en achterhaald waarom er niet op tijd geleverd is. We hebben de vervoerder hierop aangesproken en passende maatregelen genomen zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Onze excuses voor het ongemak.]

Bekijk hier het product Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331 >

DKN technology crosstrainer XC-140i

DKN technology crosstrainer XC-140i

DKN technology crosstrainer XC-140i 1 10 9 Patrick 2014-01-31

Na lang zoeken en goed vergelijken hebben we uiteindelijk besloten om voor de XC-140i crosstrainer van DKN Technology te gaan. En dat blijkt een hele goede keuze te zijn geweest! We hebben lang in een sportschool gesport en zijn gewend geraakt aan de professionele apparatuur. Voor thuisgebruik wilde we nu ook een goede, stabiele en degelijke crosstrainer hebben met veel functies zoals we dat gewend waren. De XC-140i voldoet daarmee helemaal aan onze verwachtingen! Met een vliegwiel van 18kg is de crosstrainer heel stabiel en geeft behoorlijk veel weerstand! Daarnaast is de crosstrainer muisstil, geen gepiep en gekraak. Dan natuurlijk de tablet functie, wat is dat gaaf zeg! Wie van gadgets houdt zal met de XC-140i helemaal in zijn/haar nopjes zijn! Wij hebben zelf een Android (Samsung tab2 10.1). Na het downloaden, installeren en opstarten van de app vraagt de tablet om een bluetooth connectie te maken met de crosstrainer. Druk op JA en hij vind de crosstrainer binnen enkele seconden en voor je het weet is de connectie gemaakt. Dit is even wat anders dan de blokkerige zwart/wit schermen die we gewend zijn van cardio apparatuur! De app ziet er mooi en verzorgd uit en er zijn tal van uitdagingen. Naast een flink aantal programma's kun je er ook voor kiezen om verschillende routes af te leggen in de wereld, bijvoorbeeld Manhattan in New York of verschillende routes in Europa! Wat overigens niet direct op de foto's is te zien, is dat de crosstrainer een eigen 'computer/dashboard' heeft. Op de foto's ligt de iPad daar namelijk op. Met de eigen eenvoudige 'computer/dashboard', welke een mooie heldere witte verlichting heeft, kun je ook verschillende programma's instellen en met de knoppen daaronder kun je de keuzes hiervoor maken of eventueel met de hand de weerstand zwaarder/lichter zetten. Uiteraard is het met een tablet (Android/iPad) toch wel een stuk leuker! Bovendien kun je met je tablet tegelijkertijd muziek luisteren, tv of films kijken. Ideaal! Nadelen hebben we nog niet echt gevonden. Wij zijn zelf niet heel zwaar (onder de 80kg), maar ik kan me voorstellen als er zware personen (rond de 100kg of meer) gebruik maken van deze crosstrainer dat ie wel wat meer instabiliteit en geluid kan geven. Het blijft natuurlijk wel een crosstrainer voor thuisgebruik en die zijn lichter dan de professionele crosstrainers van de sportschool.

Bekijk hier het product DKN technology crosstrainer XC-140i >

DKN technology crosstrainer XC 140i

DKN technology crosstrainer XC 140i

DKN technology crosstrainer XC 140i 1 10 10 Leo en Nantsje 2015-01-28

Gedegen advies. Scherp geprijsd en snel geleverd. Enige minpuntje de tracingcode werkte niet, maar na een belletje was dat ook opgelost. ZEKER EEN AANRADER.

Bekijk hier het product DKN technology crosstrainer XC 140i >

Kettler crosstrainer Condor

Kettler crosstrainer Condor

Kettler crosstrainer Condor 1 10 9 W. van Lier 2013-03-20

Fijne crosstrainer met lage instap. Ideaal aangezien ik wat moeilijk te been ben.

Bekijk hier het product Kettler crosstrainer Condor >

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 1 10 9 2013-05-27

Mooi apparaat samen gekocht met de hometrainer Giro P. Vanochtend de eerste training gedaan en zeker tevreden! Weerstand te regelen via het scherm. Loopt lekker soepel. De levering was perfect. Uitgepakt, geinstalleerd en getest door de mannen van fitness24.nl en zelfs incl. gratis oorclipje als service meegeleverd. Heel tevreden!

Bekijk hier het product Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 >

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 1 10 9 2014-10-31

Sinds kort in bezit, na 6x gebruik erg tevreden: geruisloos, soepel en makkelijk te bedienen. Apparaat is stabiel, maar er treedt wel een lichte beweging op. Is ook afhankelijk van eigen cross-houding en minder van je lichaamsgewicht. Het dwingt je eigenlijk om lichaam zoveel mogelijk stil/recht te houden en alleen benen en armen te bewegen. Heb jaren op een hometrainer gezeten, dit is intensiever en completer en daarom ook leuker. Bijzonder is om een deel van de training ook achteruit te doen...Denk aan opbouwen van trainingsintensiteit, want na eerste 2 keer had ik al een blessure, dus na enige rust doe ik zoals voorgeschreven nu wel aan geleidelijk opbouwen.

Bekijk hier het product Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 >

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP 1 10 9 Gerard 2016-05-01

Erg fijne crosstrainer. Voelt solide aan en heeft een erg fijne slag. De computer is ook gemakkelijk te bedienen en heeft voor mij voldoende programma's. Het koppelen van de app duurde even maar als die eenmaal gekoppeld is gaat dit de volgende gelukkig vrij makkelijk. Wat mij betreft een aanrader

Bekijk hier het product Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP >

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console 1 10 9 Jan-Willem 2015-09-03

De crosstrainer gekocht in de winkel te Volkel. Het assortiment van Sanden is ruim. We kregen de tijd om de apparaten uitvoerig te testen. Lang getwijfeld tussen de E1 van life fitness en de crosstrainer van octane. Uiteindelijk voor de naam life fitness gekozen. Ik ben er zeer blij mee. Bedankt. Groet Yvonne en Jan-Willem

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer E1 Go Console >

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console 1 10 10 Van Houdt Jan 2016-04-28

Een leven lang intensief gesport en knieën kapot. Nadien meer dan 10 jaar de X1 zeer intensief gebruikt. E1 dinsdag besteld; donderdag geleverd. Perfecte service! En we kunnen er weer tegenaan met de gekende kwaliteit van Life Fitness! Hartelijk dank. Jan.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer E1 Go Console >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Crosstrainers > Beoordelingen

Print