Rear driven (vliegwiel achter) Beoordelingen

Rear driven (vliegwiel achter)


Lees meer over Rear driven (vliegwiel achter) >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Rear driven (vliegwiel achter) gemiddeld met een 9,2 in de 17 reviews hieronder :

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010 1 10 9 Merel 2015-03-17

Via de website deze crosstrainer besteld. Binnen twee werkdagen hebben ze de crosstrainer bij me geïnstalleerd op de eerste verdieping. Bedankt! Gr. Merel

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Pure Cross R 8.1 14TCR08010 >

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010

Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010 1 10 9 Richard Derks 2014-10-13

Fijn om lekker thuis te kunnen sporten, mijn keuze is naar het merk tunturi uit gegaan vanwege de goede prijs - kwaliteit verhouding.

Bekijk hier het product Tunturi crosstrainer Pure Cross R 6.1 14TCR06010 >

Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display 1 10 9 Wytze 2015-03-21

Ik heb onlangs de showroom bezocht. Ontzettend veel keuze op het gebied van crosstrainer. Bedankt voor de korting

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Track Console display >

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver 1 10 10 Cristine 2014-08-06

Zeer mooi apparaat wat voldoet aan alle wensen, past perfect in onze sportkamer! Na zeer fijne uitleg in de winkel te volkel is dit apparaat 3 dagen later bij ons geleverd en volledig geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver >

Life Fitness crosstrainer X8 Track console display

Life Fitness crosstrainer X8 Track console display

Life Fitness crosstrainer X8 Track console display 1 10 9 Robert Boneschansker 2014-01-08

Ik gebruik de X8 nu 2 weken. Perfect apparaat met volop mogelijkheden. Vooral het geluid tijdens gebruik is een verademing. Op het apparaat zelf dus niets aan te merken. Helaas laat de app voor iPhone wel te wensen over; trainingen werden aan het einde van het jaar in december 2014 of helemaal niet geregistreerd en ook het instellen van een doel laat te wensen over. Maar gelukkig kunnen trainingen wel gewoon middels een USB-stick geregistreerd worden. Dit doet echter niets af aan het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van de X8 zelf.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X8 Track console display >

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display 1 10 10 G.J. Borst 2013-11-14

Heerlijke crosstrainer, de verstelbare slag is fantastisch om mee te trainen. Zeer tevreden en een pluim voor de service!

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X8 Go console display >

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display

Life Fitness crosstrainer X8 Go console display 1 10 9 B. van Kuik 2015-03-09

Lang nagedacht over de keuze tussen verschillende crosstrainers/merken, bij deze crosstrainer uitgekomen omdat hij super stevig is. Verstelbare staplengte in vergelijking met andere modellen erg goed qua prijs! Goede vergelijking mogelijk in showroom waar zoon 15-20 life fitness crosstrainers naast elkaar staan en waar ik alle modellen uitvoerig heb kunnen vergelijken.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X8 Go console display >

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display 1 10 9 Daisy Gouwy 2014-08-14

Ik heb begin augustus mijn cross trainer van hat merk Life Fitness X1 Go ontvangen. Ik ben er stapel gek op. Ik kan er gewoon niet van blijven. Vroeger ging ik naar de fitness en daar waren alle toestellen van dit merk. Ik heb er uren doorgebracht. Maar nu heb ik 2 kindjes en dus is het onmogelijk om iedere keer weg te geraken. Ik heb de ideale oplossing gevonden om toch nog te sporten. Ik heb mijn favoriete toestel in huis gehaald en als de kindjes slapen, dan kan ik rustig fitnessen. Het toestel maakt geen lawaai. Er zijn zoveel verschillende mogelijke trainingen met dit toestel mogelijk, dus het verveelt nooit. En een dikke duim voor de levering: bij bestelling kon ik een datum en tijdstip vastleggen, zodat ik exact wist wanneer het toestel zou geleverd worden. En ja netjes op tijd. Heb van de plaatser ook nog wat professionele uitleg en tips gekregen. Dus dit is een aanrader voor iemand die zijn vrije tijd nuttig wil gebruiken.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display >

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331 1 10 8 2014-03-23

Prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen. Is licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen en in gebruikname was intuïtief en probleemloos. Het apparaat is op een pallet gemonteerd afgeleverd en door onszelf geplaatst. de aflevering door het transportbedrijf was 7 uur (!) na de afgesproken tijd en dat leverde dus een dag lang thuis wachten op, heel vervelend. transportbedrijf krijgt een onvoldoende dus totaalbeoordeling 8 uit 10. Contact met iPad via bluetooth gaat probleemloos en is erg leuk, we kijken uit naar updates van de app! [Hartelijk dank voor uw review. We zijn erg blij dat u tevreden bent met de hometrainer. We hebben uw opmerking over de verlate levering onderzocht en achterhaald waarom er niet op tijd geleverd is. We hebben de vervoerder hierop aangesproken en passende maatregelen genomen zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Onze excuses voor het ongemak.]

Bekijk hier het product Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i FLO2331 >

DKN technology crosstrainer XC-140i

DKN technology crosstrainer XC-140i

DKN technology crosstrainer XC-140i 1 10 9 Patrick 2014-01-31

Na lang zoeken en goed vergelijken hebben we uiteindelijk besloten om voor de XC-140i crosstrainer van DKN Technology te gaan. En dat blijkt een hele goede keuze te zijn geweest! We hebben lang in een sportschool gesport en zijn gewend geraakt aan de professionele apparatuur. Voor thuisgebruik wilde we nu ook een goede, stabiele en degelijke crosstrainer hebben met veel functies zoals we dat gewend waren. De XC-140i voldoet daarmee helemaal aan onze verwachtingen! Met een vliegwiel van 18kg is de crosstrainer heel stabiel en geeft behoorlijk veel weerstand! Daarnaast is de crosstrainer muisstil, geen gepiep en gekraak. Dan natuurlijk de tablet functie, wat is dat gaaf zeg! Wie van gadgets houdt zal met de XC-140i helemaal in zijn/haar nopjes zijn! Wij hebben zelf een Android (Samsung tab2 10.1). Na het downloaden, installeren en opstarten van de app vraagt de tablet om een bluetooth connectie te maken met de crosstrainer. Druk op JA en hij vind de crosstrainer binnen enkele seconden en voor je het weet is de connectie gemaakt. Dit is even wat anders dan de blokkerige zwart/wit schermen die we gewend zijn van cardio apparatuur! De app ziet er mooi en verzorgd uit en er zijn tal van uitdagingen. Naast een flink aantal programma's kun je er ook voor kiezen om verschillende routes af te leggen in de wereld, bijvoorbeeld Manhattan in New York of verschillende routes in Europa! Wat overigens niet direct op de foto's is te zien, is dat de crosstrainer een eigen 'computer/dashboard' heeft. Op de foto's ligt de iPad daar namelijk op. Met de eigen eenvoudige 'computer/dashboard', welke een mooie heldere witte verlichting heeft, kun je ook verschillende programma's instellen en met de knoppen daaronder kun je de keuzes hiervoor maken of eventueel met de hand de weerstand zwaarder/lichter zetten. Uiteraard is het met een tablet (Android/iPad) toch wel een stuk leuker! Bovendien kun je met je tablet tegelijkertijd muziek luisteren, tv of films kijken. Ideaal! Nadelen hebben we nog niet echt gevonden. Wij zijn zelf niet heel zwaar (onder de 80kg), maar ik kan me voorstellen als er zware personen (rond de 100kg of meer) gebruik maken van deze crosstrainer dat ie wel wat meer instabiliteit en geluid kan geven. Het blijft natuurlijk wel een crosstrainer voor thuisgebruik en die zijn lichter dan de professionele crosstrainers van de sportschool.

Bekijk hier het product DKN technology crosstrainer XC-140i >

DKN technology crosstrainer XC 140i

DKN technology crosstrainer XC 140i

DKN technology crosstrainer XC 140i 1 10 10 Leo en Nantsje 2015-01-28

Gedegen advies. Scherp geprijsd en snel geleverd. Enige minpuntje de tracingcode werkte niet, maar na een belletje was dat ook opgelost. ZEKER EEN AANRADER.

Bekijk hier het product DKN technology crosstrainer XC 140i >

Kettler crosstrainer Condor

Kettler crosstrainer Condor

Kettler crosstrainer Condor 1 10 9 W. van Lier 2013-03-20

Fijne crosstrainer met lage instap. Ideaal aangezien ik wat moeilijk te been ben.

Bekijk hier het product Kettler crosstrainer Condor >

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 1 10 9 2013-05-27

Mooi apparaat samen gekocht met de hometrainer Giro P. Vanochtend de eerste training gedaan en zeker tevreden! Weerstand te regelen via het scherm. Loopt lekker soepel. De levering was perfect. Uitgepakt, geinstalleerd en getest door de mannen van fitness24.nl en zelfs incl. gratis oorclipje als service meegeleverd. Heel tevreden!

Bekijk hier het product Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 >

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000

Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 1 10 9 2014-10-31

Sinds kort in bezit, na 6x gebruik erg tevreden: geruisloos, soepel en makkelijk te bedienen. Apparaat is stabiel, maar er treedt wel een lichte beweging op. Is ook afhankelijk van eigen cross-houding en minder van je lichaamsgewicht. Het dwingt je eigenlijk om lichaam zoveel mogelijk stil/recht te houden en alleen benen en armen te bewegen. Heb jaren op een hometrainer gezeten, dit is intensiever en completer en daarom ook leuker. Bijzonder is om een deel van de training ook achteruit te doen...Denk aan opbouwen van trainingsintensiteit, want na eerste 2 keer had ik al een blessure, dus na enige rust doe ik zoals voorgeschreven nu wel aan geleidelijk opbouwen.

Bekijk hier het product Kettler crosstrainer RIVO P sport HKS 07644-000 >

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP 1 10 9 Gerard 2016-05-01

Erg fijne crosstrainer. Voelt solide aan en heeft een erg fijne slag. De computer is ook gemakkelijk te bedienen en heeft voor mij voldoende programma's. Het koppelen van de app duurde even maar als die eenmaal gekoppeld is gaat dit de volgende gelukkig vrij makkelijk. Wat mij betreft een aanrader

Bekijk hier het product Flow Fitness crosstrainer Glider DCT250i UP >

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console 1 10 9 Jan-Willem 2015-09-03

De crosstrainer gekocht in de winkel te Volkel. Het assortiment van Sanden is ruim. We kregen de tijd om de apparaten uitvoerig te testen. Lang getwijfeld tussen de E1 van life fitness en de crosstrainer van octane. Uiteindelijk voor de naam life fitness gekozen. Ik ben er zeer blij mee. Bedankt. Groet Yvonne en Jan-Willem

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer E1 Go Console >

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console 1 10 10 Van Houdt Jan 2016-04-28

Een leven lang intensief gesport en knieën kapot. Nadien meer dan 10 jaar de X1 zeer intensief gebruikt. E1 dinsdag besteld; donderdag geleverd. Perfecte service! En we kunnen er weer tegenaan met de gekende kwaliteit van Life Fitness! Hartelijk dank. Jan.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer E1 Go Console >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001