Boksschoenen

Boksschoenen zijn net als handschoenen de twee middelen die een bokser helpen in het behalen van de beste resultaten. Met uitstekende vaardigheden zonder de nodige uitrusting kan een bokser immers geen kant op.

Lees verder

Boksschoenen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Denk aan grote namen in de bokswereld als Sugar Ray Leonard en Roy Jones Jr. Zij stonden bekend om hun voetenwerk. Enorm behendig en voorbereid om op elk moment een move te maken. Hoewel dit niet voor iedereen het geval is, kan een paar goede boksschoenen de sleutel zijn tot beter voetenwerk. Hoewel boksschoenen anders zijn dan normale schoenen, hebben ze een ding gemeen: meerdere modellen. Zo zijn er low-tops, mid-tops een hi-tops.

Waarom boksschoenen? Hoewel handschoenen op de eerste plek staan wat betreft boksproducten, verdienen boksschoenen een gedeelde eerste plek. Zoals eerder gezegd is het niet alleen een handig middel om uw voetenwerk te verbeteren, maar ook nog eens ter ondersteuning van de enkels. Bescherming, ondersteuning en hulpmiddel. Een product voorzien van deze drie aspecten verdient een vaste plek in uw boksuitrusting.

Op Fitness24 bieden wij een veelzijdig assortiment van boksschoenen. Waar u rekening mee moet houden bij het aankopen van dit product? Kies het model dat bij u past. Meer ondersteuning voor de enkels? Probeer een hi-top. Koop vandaag nog boksschoenen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Boksschoenen

Print