Tomahawk

Tomahawk is het antwoord voor gespecialiseerde spinningbikes die voldoen aan al uw eisen. Dit merk biedt een speciale lijn van de zogeheten ‘MyRide’ spinningbikes, waarbij elk model gemaakt is voor een specifiek niveau.

Een spinningbike heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige fietsprogramma, ‘spinning’. Wat dit nu precies is? Dit fietsprogramma is uniek in zijn soort en kan niet willekeurig worden uitgevoerd. Het is zeer belangrijk dat vooraf een work out wordt bepaald, in de zin van verschillende snelheden, en dit langzaam wordt opgebouwd. Tomahawk heeft om deze reden spinningbikes ontworpen voor een specifiek niveau. Zo heeft een beginner minder functies nodig dan een gevorderde of eventueel zelfs een zwaardere.

Wat Tomahawk nu zo bijzonder maakt? Tomahawk is niet alleen het eerste merk van het grotere concern, Indoorcycling Group (ICG), maar ook al meer dan achttien jaar actief in de fietsbranche van de fitnesswereld. De MyRide lijn is in 2005 ontwikkeld als experiment om te kijken hoe de indoor fietservaring kan worden bevorderd met behulp van interactieve media. Extra mogelijkheden die de gebruiker mogelijk net iets meer pushen. Bent u klaar om uw spinningervaring naar een nieuw niveau te tillen? Kies dan nu voor een van de bikes van Tomahawk.

Tomahawk
Sorteren

     

Tomahawk Home Serie Indoor Bike Tomahawk Home Serie Indoor Bike (TOMAHOMESERIE)

De Tomahawk Home serie Indoor Bike is het semiprofessinele model voor voor de veeleisende sporter uit de serie Tomahawk indoorcycles. Voorheen genaamd MyRide. Voorzien van o.a. een stabiel frame, een vliegwielmassa van 18kg voor een perfecte beweging, een extra versterkte trapas en een pedaalsysteem met een verharde binnenas garandeert de Tomahawk Home serie Indoor Bike effectieve trainingseenheden.

€1.095,-

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Tomahawk

Print