Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Octane Fitness Beoordelingen

Octane Fitness

Octane Fitness is ideaal als u op zoek bent naar de perfecte crosstrainer. Dit merk staat wereldwijd bekend als het nummer een merk voor crosstrainers. Niet geheel onbelangrijk: Octane Fitness is bekroond met talloze awards, zoals de bekende “Best Buy”. Dit merk was zelfs een van Oprah’s Favourite Items in 2012!

Octane Fitness is opgericht door twee Amerikaanse experts op het gebied van fitness met de gedachte om crosstrainers opnieuw uit te vinden en perfectioneren. Tim Porth en Dennis Lee weten met meer dan 36 jaar ervaring in de fitnesswereld ook precies aan welke eisen een crosstrainer moet voldoen. Daarbij staat bij de twee mannen een gezonde manier van leven centraal. Let op uw voeding en beweging en deze mannen zorgen voor de best mogelijke apparatuur.  

De vele crosstrainers van Octane Fitness zijn ontworpen rondom Body-Mapping, een ergonomische ontwikkeling, waarbij rekening wordt gehouden met comfort en een vloeiend aandrijvingssysteem. Door deze techniek wordt  druk op uw gewrichten verminderd en is de apparatuur geschikt voor extreem intense workouts. Het doel is niet enkel het meeste uit uw workout te halen, maar elke spier in het lichaam te stimuleren.

De missie van dit merk: de beste crosstrainers ontwikkelen waar u van gaat houden! U krijgt een strakker lichaam met de crosstrainers van Octane Fitness!


Lees meer over Octane Fitness >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Octane Fitness gemiddeld met een 9,19 in de 32 reviews hieronder :

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR 1 10 9 R.A. van Leeuwen 2014-09-22

Hele fijne toestel, fijne beweging. Door de zithouding kan ik langer sporten dan staand.

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4c xRide Standard Console with HR >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 9 Emiel 2014-10-20

Ben helemaal tevreden met deze ligfiets, super kwaliteit! Tevens snelle bezorging van nette jongens, zeker 9 sterren waard!

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 10 Aart-jan 2014-11-11

Super tevreden met de aankoop van deze ligfiets! Voor dit model van octane gekozen omdat hij super veel verschillende trainingsopties heeft. Heb hem nu circa 4 weken in huis en hij doet het perfect

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors

Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors 1 10 9 Aris Huls 2014-12-01

Leuke ligfiets en is een erg goede oplossing voor mijn rugklachten. Kan moeilijk op een spinningbike of hometrainer zitten want krijg dan veel last van me rug en schouders. Perfecte zithouding en beweging met zowel onderlijf als bovenlijf is erg fijn

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR4ci xRide Deluxe Console with HR sensors >

Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series

Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series

Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series 1 10 9 Levien 2014-10-26

Erg fijn om ook te ontspannen onder het sporten door lekker tv te kijken!

Bekijk hier het product Octane Fitness TV mount kit voor de Q37 en Q47 series >

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci 1 10 9 Marlieke Breukers 2014-10-08

Fijn dat er ook een compleet accessoires pakket is voor mijn Q37, leuke voordeelaanbieding en direct alle accessoires in huis voor vele trainingsmogelijkheden.

Bekijk hier het product Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci >

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci 1 10 8 Aniek 2014-10-28

Fantastisch training pakket wat goed werkt met trainingen via ipad. Ben erg blij dat je nu op de crosstrainer je gehele lichaam kunt trainen met een goede afwisseling.

Bekijk hier het product Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci >

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci

Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci 1 10 9 Peet Kumpe 2015-03-09

Perfect tranings kit voor bij octane, werkt goed met trainingsprogramma!!

Bekijk hier het product Cross Circuit Kit voor Octane crosstrainer Q37c en Q37ci >

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c 1 10 9 S. Hofmans 2014-07-30

Opzoek gegaan naar een kwaliteit crosstrainer voor een mooie betaalbare prijs. Na uitvoerige tests in de winkel te volkel uitgekomen op de Q35c omdat dit apparaat aan alle eisen voldoet waar ik naar opzoek was. De pedalen voelen zeer stevig en stabiel aan en het display biedt talloze verschillende opties wat voor mij wat afleiding biedt onder het sporten. Aflevering, zeer tevreden.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35c >

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c 1 10 8 Daaf Tijman 2014-10-24

Perfecte crosstrainer, goede kwaliteit met erg veel trainings mogelijkheden! Geef 8 sterren aan snelle levering en service

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35c >

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c

Octane Fitness crosstrainer Q35c 1 10 9 Anno Wiegmink 2014-11-01

Ik heb me breed georiënteerd op verschillende modellen en heb uiteindelijk deze crosstrainer via de site besteld. Van bestelling tot installatie/aflevering kan ik alleen maar mijn complimenten geven, ik werd netjes te woord gestaan!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35c >

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR

Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR 1 10 10 Thies Woltveen 2014-10-23

Uiterst tevreden met deze Octane ligfiets en levering/bezorging van Sanden. Ik heb de ligfiets nu circa 5 weken thuis en vind het erg fijn dat je op één apparaat je volledige lichaam kunt trainen in een erg comfortabele houding. Ligfiets werd binnen 3 dagen bezorgd, erg snel!!

Bekijk hier het product Octane Fitness ligfiets xR6e xRide Standard Console with HR >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 9 Wil van Ooijen 2014-10-09

Eerst naar een loopband opzoek geweest maar in de showroom van fitness24.nl helemaal overtuigd geraakt van dit apparaat. Gewoon super om hard te lopen zonder steeds de schokken op je knieën en geen bonkend geluid in het huis. Toen ik dit apparaat zag was ik nog niet direct overtuigd maar na wat tests wist ik 100 procent zeker dat dit de goede keuze was, echt een aanrader! apparaat was erg snel thuis, complimenten!!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 10 Mathijn van Eck 2014-10-14

Opzoek gegaan naar een loopband maar in de showroom van fitness24.nl helemaal overhaalt naar deze octane zero runner. dit komt omdat ik op deze manier helemaal geen schokken meer op me knieën krijg waar ik na langdurig lopen veel last van kreeg. heb dit apparaat nu een week in huis en ben er super tevreden over!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact)

Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) 1 10 9 David Beumer 2014-10-23

Ik heb deze Zero runner via de site besteld en heb het apparaat nu ongeveer 3 weken thuis, ervaar exact hetzelfde als onderstaande reacties!

Bekijk hier het product Octane Fitness Zero Runner ZR7 (loopband zonder impact) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 K. Lingen 2014-06-09

Fantastische crosstrainer! Vergeleken met diverse crosstrainers in de winkel en deze komt er zeker als beste uit! Complimenten over de snelle levering en de installatie en uitleg van de monteurs.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 J. Boelens 2014-09-17

Wat een fantastisch apparaat, ik heb veel crosstrainers getest maar de beweging van de Octane is veruit de beste. ook de extra mogelijkheden met de multigrips maakt het trainer leuker, afwisselender en uitdagender. Heb de crosstrainer getest in de winkel van Fitness24 in Volkel, het was een eindje rijden maar 100% de moeite waard. In de enorme showroom zijn vele modellen te testen, iets wat ik bij de meeste winkels mis. Ik kan iedereen aanraden er een keer te gaan kijken. De uitleg in de winkel was uitstekend en de crosstrainer werd snel geleverd door hun ervaren monteurs. De crosstrainer is op mijn zolder geplaatst, dat was een hele klus maar is perfect uitgevoerd. Complimenten aan het hele Fitness24 team!!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Peter Delissen 2014-05-19

Super fijne crosstrainer. Aan alles zie en voel je dat dit professioneel materiaal is. Omdat mijn vrouw en ik nogal in lengte verschillen was de variabele staplengte voor ons van groot belang, we kunnen nu beide kiezen welke paslengte het beste is. Als er nog mensen zijn die twijfelen welke crosstrainer ze moeten kopen, ga naar de winkel in Volkel en probeer dit toestel, alle andere crosstrainers vallen af zodra je op deze gestaan hebt. Het is een berg geld maar betaald zich altijd terug doordat je deze crosstrainer wel blijft gebruiken!!!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Bart Selten 2014-09-21

Erg tevreden over deze super fijne Crosstrainer, dit omdat je gewoon voelt dat het apparaat zeer stabiel en stevig is. Goede bezorging door de monteurs die het apparaat naar de 2de verdieping tilde, wat een opdracht over de smalle trap maar het is gelukt!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Bart Selten 2014-09-21

Erg tevreden over deze super fijne Crosstrainer, dit omdat je gewoon voelt dat het apparaat zeer stabiel en stevig is. Goede bezorging door de monteurs die het apparaat naar de 2de verdieping tilde, wat een opdracht over de smalle trap maar het is gelukt!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Jacolien te Velde 2014-10-09

Ben het erg eens met onderstaande reacties, bij ons ook een goede snelle bezorging. Complimenten over de kwaliteit van de octane crosstrainer en de trainingsmogelijkheden. Gewoon super om met de ipad te trainen, eigen training samenstellen en daarna van allerlei verschillende oefeningen die super zijn!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 Rik Jantz 2015-03-09

Gewoon netjes, fijn en snel geïnstalleerd! Ben overal tevreden over, dikke 10 punten voor fitness24.nl

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Mariska 2015-10-23

<p>Uitstekende uitleg en goede vergelijking tussen verschillende crosstrainers. Lekker kunnen testen in showroom en uiteindelijk deze gekozen. Laagste prijs en zeer snel geleverd. Ben 100% tevreden over de vriendelijke&nbsp;collegas</p>

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q47xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 F. Driessen 2014-09-08

Heb de crosstrainer nu een week en ben er erg tevreden over. Vanwege een heupoperatie kan ik op de standaard crosstrainers niet trainer. In de meeste zit een irritante "huppel" waardoor ik teveel belasting ervaar. De Octane Q37 heeft een vloeiende beweging waardoor ik geen enkele druk of belasting ervaar. ook de besturing via mijn apple iPad werkt perfect. De installatie is snel en goed uitgevoerd. AANRADER!!!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 H. Derks 2014-09-05

Na een bezoek aan de winkel van Fitness24.nl is de gevallen op een Octane Q37xi. Veruit de fijnste crosstrainer die ik ken, zelfs fijner dan de crosstrainers uit mijn sportschool. Sublieme beweging en kwaliteit. Het display is erg mooi en er zijn veel trainingsmogelijkheden, veel meer dan de andere crosstrainers die ik getest heb. De extra mogelijkheden door de ipad bediening zijn een mooie aanvulling. Ook fijn dat de tablet gekoppeld wordt via bluetooth, dat de tablet op 3 posities geplaatst kan worden op het display is ook erg prettig. Complimenten voor de firma Sanden, mooie grote winkel, goede professionele uitleg en de levering en installatie was zeer vakkundig.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 10 Mark Blok 2014-09-21

Prima apparaat, erg naar me zin! Zeer goede aankoop werd de volgende dag door planner gebeld en 3 dagen later stond hij compleet geïnstalleerd.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Lowie Remmink 2014-10-09

Crosstrainer boven mijn verwachtingen, met deze crosstrainer kun je serieus alles! Super om met ipad samen te trainen waarop je zelf je trainingen in kunt stellen, erg fijne motivatie om met het hele lichaam te sporten. 9 sterren waard voor kwaliteit, service en levering!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Stephan 2014-10-13

Octane - SUPER merk!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting)

Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) 1 10 9 Sylvia Bleumer 2014-11-11

Mijn broer had me getipt over de prettige en kundige manier van zaken doen. Omdat hij een Octane 37 heeft hoefden we niet naar de winkel. Na een paar keer telefonisch en email contact was de koop geregeld. Erg prettig dat er heel snel reactie komt op je vragen. Apparaat was in een mum van tijd geplaatst en we hebben hem gekozen omdat de beweging zodanig is dat je er niet al te heupwiegend op staat. Erg veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen. We zijn er erg blij mee.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q37xi (draadloos hartslagmeting) >

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x 1 10 10 P. van Schijndel 2014-08-21

Top no nonsense crosstrainer. Na een lange zoektocht naar een compacte maar kwalitatief goede crosstrainer ben ik uiteindelijk op de Q35x uitgekomen. Ik wilde een crosstrainer met een mooie beweging zonder het idee dat ik op een wip sta, dat bleek moeilijker dan ik in eerste instantie dacht. Bij Sanden in Volkel (www.fitness24.nl) hebben ze een grote collectie crosstrainers in de showroom staan, oa Life Fitness, Octane, Tunturi, kettler, Flow Fitness etc. Na een uitvoerige test is de keuze op de Q35x gevallen. Ik heb deze nu een aantal weken en de keuze is de juiste geweest, een werkelijk perfecte crosstrainer.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35x >

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x 1 10 9 D. harks 2014-09-16

Fijne en goede crosstrainer, loopt erg prettig en staat stabiel, uitgebreide mogelijkheden en ziet er ook nog eens mooi uit. Besteld via de vandaagnogfit actie en dezelfde dag nog bezorgd. Fijn dat er ook nog bedrijven zijn die waarmaken wat ze beloven. Een dikke 10 voor de service.

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35x >

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x

Octane Fitness crosstrainer Q35x 1 10 9 Fons reiker 2014-10-17

Ben erg blij met deze crosstrainer, fijne trainingsopties die het sporten erg motiveren. Dikke aanrader!!

Bekijk hier het product Octane Fitness crosstrainer Q35x >

Home | Merken > Octane Fitness > Beoordelingen

Print