Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Life Fitness Beoordelingen

Life Fitness

Life Fitness biedt de fitnessapparatuur die u nodig heeft! Bent u enorm toegewijd aan het creëren van een persoonlijke sportschool in huis? Dit merk is zeer populair onder professionele trainers en atleten vanwege de hoogstaande kwaliteit. Naast commerciële doeleinden richt Life Fitness zich speciaal op de beste apparatuur voor de consumenten thuis.

Al ruim veertig jaar domineert Life Fitness de commerciële industrie van fitnessapparatuur. Het idee achter het merk is het vernieuwen van de apparaten zoals u ze kent. De missie van het merk spreekt voor zich: Life Fitness helpt mensen op een gezondere manier te leven, wat wordt gedaan met enorm veel passie en toewijding. Life Fitness is niet alleen hun naam, maar waar het merk en de ontwikkelaars voor leven.

Wat het merk op de kaart heeft gezet is hun revolutionaire ontwerp van de LifeCycle, ’s werelds eerste elektronische fitnessapparaat. Sindsdien is Life Fitness zich gaan richten op innovatie, effectiviteit en duurzaamheid. Met vernieuwende ontwerpen en functies brengt Life Fitness continu de beste fitnessapparatuur op de markt. Elke keer net iets comfortabeler en gebruiksvriendelijker.

Het doel van de apparatuur is dat u het kunt gebruiken op elk moment van de dag, op welke dag dan ook. Op Fitness24 vind u een breed aanbod hometrainers, ligfietsen, crosstrainers en loopbanden speciaal ontworpen voor u! Blijf fit met Life Fitness!


Lees meer over Life Fitness >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Life Fitness gemiddeld met een 9,19 in de 63 reviews hieronder :

Life Fitness crosstrainer 9500HR

Life Fitness crosstrainer 9500HR

Life Fitness crosstrainer 9500HR 1 10 10 Tamara 2014-01-16

Ik kan hier niets op afkeuren vandaar 10/10. Zeer vriendelijke installateurs, toestel is in zeer goede staat, eenvoudig in gebruik! Een aanrader!

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer 9500HR >

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console 1 10 9 FAUST 2014-01-06

EXCELLENTE MACHINE,TRES SOLIDE,TRES SILENCIEUSE. LE SERVICE DE LIVRAISON EST TOP, SOIGNEE,SYMPA, RAPIDE. ET LE TOUT POUR 270€ DE MOINS QU'EN BELGIQUE! BRAVO.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Go Console >

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC) 1 10 9 Walter Mulder 2014-09-25

Ik geef deze hometrainer van life fitness een dikke 9! Met deze hometrainer kan ik lekker ontspannen fietsen in de ochtend met het nieuws erbij en in de avond lekker sportief. Erg fijne trainingsprogramma's die de motivatie goed op peil houden. Goede service en ik zou zeggen, blijf zo doorgaan fitness24.nl!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Engage 15" (PCSC) >

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC)

Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC) 1 10 9 Jos Heukers 2014-10-07

Zeer tevreden over deze hometrainer, fietst erg fijn met leuke opties die motivatie geven om door te blijven gaan. Goede levering waarbij hometrainer keurig op z'n plek werd gezet, complimenten!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer Platinum Club Series Cycle Inspire 7" (PCSC) >

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 9 Joop 2014-10-13

Erg fijne ligfiets, life fitness - super kwaliteit!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 8 Lorijn Verbeek 2014-10-16

Super tevreden, heb me breed georiënteerd over de vraag wat het beste bij me zou passen en naar welke kwaliteit ik opzoek ben. Uiteindelijk ben ik bij life fitness uitgekomen, wel iets duurder maar wanneer ik ligfietsen van verschillende merken ga vergelijken staat life fitness ruim aan de top! Erg mooie design, prima zit comfort en een super fietshouding.

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS1 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console 1 10 9 Joke Scheffer 2014-10-09

Super ligfiets met fijne lage instap, erg tevreden met brede informatie en levering!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Go console >

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console

Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console 1 10 9 Leo van de weem 2014-09-22

Ik ben zeer blij met de aankoop van deze ligfiets omdat het een erg stille en duurzame ligfiets is. Nauwelijks geluid, lage instap en erg stabiel, zeer fijn apparaat!

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets RS3 recumbent LifeCycle Track+ console >

Life Fitness BodyShape KIT

Life Fitness BodyShape KIT

Life Fitness BodyShape KIT 1 10 9 Monique 2014-11-17

Het pakket was niet meer aanwezig. Dus heb andere spullen aangeboden gekregen. Dit beviel mij prima!

Bekijk hier het product Life Fitness BodyShape KIT >

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench 1 10 8 T. ter Horst 2014-09-22

Stevig (zeer stabiel) en handig bankje doordat het verrijdbaar is, prima levering en goed afgehandeld. Groetjes een tevreden klant.

Bekijk hier het product Life Fitness adjustable bench >

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench

Life Fitness adjustable bench 1 10 9 Lars Krietwever 2015-11-04

fijnste bankje wat ik ooit heb gehad. Voorheen altijd een bankje van adidas gehad maar het verschil is enorm. Erg stabiel, een zachte rugleuning en verrijdbaar.

Bekijk hier het product Life Fitness adjustable bench >

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5

Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 1 10 9 Jan Pieter 2014-10-26

Prima krachtstation met veel verschillende trainingsopties. Heb dit krachtstation in combinatie met de life fitness bench besteld wat erg fijn met elkaar werkt. Krachtstation werd erg snel geleverd en geïnstalleerd,

Bekijk hier het product Life Fitness krachtstation Cable Motion Gym G5 >

Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC)

Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC)

Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC) 1 10 10 2013-03-18

Mooi apparaat tegen een mooie prijs. Ook de handschoenen zitten zeer fijn.

Bekijk hier het product Life Fitness Signature Series Single Station Biceps Curl (FZBC) >

Life Fitness loopband 9500HR Next Generation

Life Fitness loopband 9500HR Next Generation

Life Fitness loopband 9500HR Next Generation 1 10 10 Nick de Leeuw 2013-03-20

Zo goed als nieuw en de buren hebben geen overlast dankzij de onderleg mat. Heb ook maar meteen een paar Asics hardloopschoenen bij Fitness24 gekocht. Zeer goede service!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband 9500HR Next Generation >

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display 1 10 10 Joeri de Bree 2014-09-24

Na een snelle aflevering ben ik erg tevreden met deze loopband, ook mijn zoons die veel plezier hebben met de gratis geleverde ION block rocker speaker!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Go Console display >

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display

Life Fitness loopband T3 Go Console display 1 10 10 Joeri de Bree 2014-09-24

Na een snelle aflevering ben ik erg tevreden met deze loopband, ook mijn zoons die veel plezier hebben met de gratis geleverde ION block rocker speaker!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Go Console display >

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display 1 10 9 Pieter van hal 2014-08-11

Zeer fijne loopband, goede service en aflevering. Een zeer blije klant!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track Console display >

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display 1 10 9 Pieter van hal 2014-09-17

Zeer fijne loopband, goede service en aflevering. Een zeer blije klant!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track Console display >

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display

Life Fitness loopband T3 Track Console display 1 10 8 T. Doeschot 2014-09-24

Na een uitgebreide uitleg in de showroom in volkel is mijn keuze op deze loopband gevallen, met een uitgebreid Track console display. Heb mijn hardloopschoenen mee genomen naar de winkel waar ik vele loopbanden heb getest. Omdat ik veel train (lange afstanden) is een stabiele loopband met goede demping noodzakelijk. Naar mijn mening kwam deze loopband het beste voor de dag, direct afspraak voor levering gemaakt en 2 dagen later netjes geïnstalleerd! Hartelijk dank

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T3 Track Console display >

Life Fitness loopband T5 Go Console display

Life Fitness loopband T5 Go Console display

Life Fitness loopband T5 Go Console display 1 10 9 Twan van Soolingen 2014-09-22

Na langdurig gezoek naar vele loopbanden is mijn keuze naar deze loopband uitgegaan. De opties op deze loopband voor een warming up en cooling down zijn perfect voor je spieren wanneer je vaak op de loopband staat. Omdat er ook een wedstrijd optie op deze loopband zit kun je hierop perfect trainen wanneer het slecht weer is. Omdat ik nu al een aantal weken op de loopband train merk ik ook dat je bij lange afstanden een perfecte demping hebt. Tevens een zeer goede levering en service door het Sanden team!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T5 Go Console display >

Life Fitness loopband T5 Track Console display

Life Fitness loopband T5 Track Console display

Life Fitness loopband T5 Track Console display 1 10 10 Bas 2014-10-26

Loopband staat perfect in de kelder bij enkele andere life fitness apparaten. Ben helemaal weg van Life fitness, TOP kwaliteit!!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband T5 Track Console display >

Life Fitness loopband F3 Go console display

Life Fitness loopband F3 Go console display

Life Fitness loopband F3 Go console display 1 10 10 B. Veldhuis 2013-10-31

WIj zijn heel erg blij met de loopband. Deskundige installatie door prettige monteurs, de loopband zelf is zeer stil en heeft een geweldige demping. Tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 Go console display >

Life Fitness loopband F3 Go console display

Life Fitness loopband F3 Go console display

Life Fitness loopband F3 Go console display 1 10 9 Mark witte 2014-09-22

Zeer tevreden met deze loopband, past perfect in de fitness ruimte!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 Go console display >

Life Fitness loopband F3 Go console display

Life Fitness loopband F3 Go console display

Life Fitness loopband F3 Go console display 1 10 9 Dries Rave 2014-11-04

Ik heb de loopband nu circa 3 weken in huis en hij voldoet perfect aan de verwachtingen! Prima loopband met fijne trainingsopties, ook was de levering erg snel en werd hij netjes op de goede plek in huis geïnstalleerd. Zoals je het verwacht!!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 Go console display >

Life Fitness loopband F3 Track console display

Life Fitness loopband F3 Track console display

Life Fitness loopband F3 Track console display 1 10 9 Sibren Hillegen 2014-10-08

Gebruik gemaakt van vandaag nog fit actie, niet verwacht dat hij dezelfde dag nog in huis zou staan. Loopband loopt erg comfortabel en ziet er chique uit!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 Track console display >

Life Fitness loopband F3 Track console display

Life Fitness loopband F3 Track console display

Life Fitness loopband F3 Track console display 1 10 10 Mart-jan 2014-10-16

Eenvoudige goede bediening, fijne demping, perfecte kwaliteit, veel opties en fijne trainingsprogramma's

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F3 Track console display >

Life Fitness onderleg mat (anti-slip)

Life Fitness onderleg mat (anti-slip)

Life Fitness onderleg mat (anti-slip) 1 10 10 Daisy Gouwy 2014-08-14

Goeie mat om onder de crosstrainer te leggen. Ik dacht eerst dat ze te groot ging zijn voor de Life Fitness crosstrainer X1Go, maar nu alles er is, lijkt deze mij perfect. Mijn man is een grote zweter tijdens zijn training en de mat zorgt er voor dat de houten vloer niet beschadigd wordt. En de levering van de mat was netjes op het afgesproken tijdstip, waarvoor dank.

Bekijk hier het product Life Fitness onderleg mat (anti-slip) >

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console 1 10 9 Jan-Willem 2015-09-03

De crosstrainer gekocht in de winkel te Volkel. Het assortiment van Sanden is ruim. We kregen de tijd om de apparaten uitvoerig te testen. Lang getwijfeld tussen de E1 van life fitness en de crosstrainer van octane. Uiteindelijk voor de naam life fitness gekozen. Ik ben er zeer blij mee. Bedankt. Groet Yvonne en Jan-Willem

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer E1 Go Console >

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console 1 10 10 Van Houdt Jan 2016-04-28

Een leven lang intensief gesport en knieën kapot. Nadien meer dan 10 jaar de X1 zeer intensief gebruikt. E1 dinsdag besteld; donderdag geleverd. Perfecte service! En we kunnen er weer tegenaan met de gekende kwaliteit van Life Fitness! Hartelijk dank. Jan.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer E1 Go Console >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 B. van Cappelleveen 2012-10-26

Snelle levering, deskundige installatie en een geweldige loopband. Fijne demping. Wij zijn tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 B. van Cappelleveen 2012-10-26

Snelle levering, deskundige installatie en een geweldige loopband. Fijne demping. Wij zijn tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 10 G.J. Rovers 2013-12-12

Geweldige loopband, zeer snelle levering en kundige monteurs. Wat wil je nog meer!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 9 Jos Verberk 2014-09-22

Fijne loopband, mijn keuze is gevallen op deze loopband omdat hij zeer ruimte besparend is omdat hij makkelijk opklapbaar is. Zeer tevreden over de levering omdat deze loopband over een smalle trap naar boven moest waar de bezorgers van Sanden geen probleem over maakten!

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart

Life Fitness loopband F1 Smart 1 10 9 Dave Wolters 2014-09-22

Na een uitgebreide uitleg in de showroom is mijn voorkeur uitgegaan naar deze loopband, dit omdat hij erg stabiel is en een zeer goede demping heeft. De opties om met de Virtual trainer te trainen zijn een perfecte doorzetting voor me om door te blijven trainen en om meerdere malen per week op de loopband te staan. Tevens ben ik over de volledige afhandeling zeer tevreden.

Bekijk hier het product Life Fitness loopband F1 Smart >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console 1 10 10 B. van Elzen 2014-04-23

Fantastische fiets, zeer degelijk en met de vandaag nog fit bezorging binnen 4 uur geleverd. Complimenten aan fitness 24 en de bezorgers!!!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console 1 10 8 Fam. van Bees 2014-09-22

Wij zijn zeer tevreden met deze hometrainer, dit omdat we allebei onze conditie en bezigheid goed op peil kunnen houden op deze manier. Hartelijk dank voor de fijne aflevering!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console 1 10 9 Eelco Doomerholt 2014-11-01

Fantastische hometrainer, gebruik hem voor revalidatie/beweging oefeningen en ben zeer tevreden met alle hulp die geboden is om de hometrainer op zijn plaats te krijgen

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Go Console >

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display

Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display 1 10 9 Daisy Gouwy 2014-08-14

Ik heb begin augustus mijn cross trainer van hat merk Life Fitness X1 Go ontvangen. Ik ben er stapel gek op. Ik kan er gewoon niet van blijven. Vroeger ging ik naar de fitness en daar waren alle toestellen van dit merk. Ik heb er uren doorgebracht. Maar nu heb ik 2 kindjes en dus is het onmogelijk om iedere keer weg te geraken. Ik heb de ideale oplossing gevonden om toch nog te sporten. Ik heb mijn favoriete toestel in huis gehaald en als de kindjes slapen, dan kan ik rustig fitnessen. Het toestel maakt geen lawaai. Er zijn zoveel verschillende mogelijke trainingen met dit toestel mogelijk, dus het verveelt nooit. En een dikke duim voor de levering: bij bestelling kon ik een datum en tijdstip vastleggen, zodat ik exact wist wanneer het toestel zou geleverd worden. En ja netjes op tijd. Heb van de plaatser ook nog wat professionele uitleg en tips gekregen. Dus dit is een aanrader voor iemand die zijn vrije tijd nuttig wil gebruiken.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer X1 Go Console display >

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST) 1 10 10 G. Hendriks 2014-09-22

Zeer fijne afhandeling en bezorging van deze loopband. Omdat ik aan lange duurtraining doe moest ik een loopband hebben die een goede demping heeft, ik kan jullie garanderen, deze loopband heeft een perfecte demping! Uitvoerig verschillende loopbanden getest in de showroom van fitness24.nl waar veel keuze was en ik goede uitleg heb gekregen over de verschillen tussen alle modellen.

Bekijk hier het product Lifefitness loopband Club Series (CST) >

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST) 1 10 9 Huug Oppers 2014-09-24

Goede kwaliteit, levering en service, aanrader!

Bekijk hier het product Lifefitness loopband Club Series (CST) >

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST)

Lifefitness loopband Club Series (CST) 1 10 9 W. Pluimers 2014-10-06

Ik kan niet minder dan 9 sterren aan deze loopband geven, kwaliteit en levering waren erg naar me zin

Bekijk hier het product Lifefitness loopband Club Series (CST) >

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR

Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR 1 10 9 Pieter 2015-03-07

De heren van Sanden hebben prima werk verricht. Ik woon zelf op 3 hoog. Ze hebben de fiets naar boven gebracht en geïnstalleerd. Heerlijk fietsen zo. Dankjewel

Bekijk hier het product Life Fitness ligfiets recumbent Lifecycle Club Series CSLR >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console 1 10 9 Patrick 2014-10-08

Zeer tevreden over men aankoop van de Life Fitness C1 Track, zeer degelijk, aangeschaft om de cardio thuis te doen ipv de sportschool, deze hometrainer doet tot nu toe niks onder voor de proffesionele apparaten in de sportschool, levensduur en slijtage zal dit in de toekomst nog moeten uitwijzen vandaar geen maximale score... puntje van kritiek vind ik toch wel de garantie van maar 2 jaar voor een toch wel prijzige hometrainer. Service en levering gewoon goed, duidelijke en heldere afspraken gemaakt kwa levering en betaling...

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console 1 10 8 Flores 2014-10-20

Hometrainer voldoet prima aan de verwachtingen, erg fijn display met veel opties. Ik heb meer apparaten van Life fitness en ben helemaal tevreden met de kwaliteit!!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console 1 10 9 Frans van de Kamp 2014-10-23

Perfecte hometrainer die voor erg veel comfort zorgt! Erg leuk dat je er een ION block rocker bij krijgt!! Zeker 9 sterren waard

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C1 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 9 Jack van de Kamp 2014-08-04

Ik heb deze life fitness hometrainer C3 track+ console na een lange zoektocht op het internet gekocht bij fitness24.nl. De hometrainer staat nu circa 3 weken in huis en voldoet prima aan de verwachtingen. Verder vind ik het zeer fijn dat je zelf trainingen kunt maken met de life fitness virtual trainer. Rond 14:00 besteld en tot mijn grote verbazing de zelfde dag nog in huis door de 'vandaag nog fit' actie! prima service, petje af!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 10 Sella van Veen 2014-09-22

Prima apparaat en goede/snelle levering, ben erg blij met deze nieuwe hometrainer!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 9 Mannes Santing 2014-09-24

Very satisfied with the cycle. Very good service, also good english speaking staff!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console 1 10 9 Jochum 2014-10-08

Helemaal eens met onderstaande reacties, prima apparaat met prima levering!!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track+ Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console 1 10 10 R. Geurts 2013-03-19

Gebruik de fiets dagelijks. Heb zelf een programma gemaakt en deze werkt prima!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Track Console >

Life Fitness roeitrainer Row HX

Life Fitness roeitrainer Row HX

Life Fitness roeitrainer Row HX 1 10 9 Henk Cornelissen 2016-12-06

Voor Life Fitness gekozen wegens eerder goede ervaringen. De roeier draait goed. Het frame is stevig. Zeer blij met de aankoop. Gr. Henk

Bekijk hier het product Life Fitness roeitrainer Row HX >

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver 1 10 10 Cristine 2014-08-06

Zeer mooi apparaat wat voldoet aan alle wensen, past perfect in onze sportkamer! Na zeer fijne uitleg in de winkel te volkel is dit apparaat 3 dagen later bij ons geleverd en volledig geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden.

Bekijk hier het product Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3 Arctic Silver >

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE 1 10 9 Chiem Beunk 2014-11-18

Fantastische hometrainer, ben er helemaal tevreden mee en het trainen met een tv is super motiverend. Er zitten zoveel opties op en trainingsmogelijkheden, sta ervan versteld wat het apparaat allemaal kan. Installatie en uitleg was prima en complimenten aan showroom te volkel! Ziet er prima uit!!

Bekijk hier het product LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE >

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE 1 10 10 Dirc Kloezeman 2014-12-01

Ruime keuze bij fitness24.nl aan life fitness, stond ervan versteld hoeveel keuze er was en heb vele verschillende modellen mogen testen. Deze vond ik veruit het fijnst, heb hem nu circa 4 weken in huis en hij doet het uitstekend. Bedankt voor snelle levering en nette service!!

Bekijk hier het product LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE >

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE

LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE 1 10 9 Harm Hoenders 2015-03-09

Snel geleverd, deskundig en verzorgd. Na bestelling snel telefoon van planning en hadden gelukkig de volgende dag al een 'gaatje' om hem te komen bezorgen, fantastisch!

Bekijk hier het product LifeFitness hometrainer Upright Bike Platinum Club Series Discover SE WIFI PCSCE >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 9 Huibert Sluiter 2014-09-22

Na de online bestelling van deze spinning bike werd er (circa 35 min later) contact opgenomen betreffende de levering, medewerker vroeg aan me hoe laat ze konden komen (dezelfde dag). Helaas kwam dat niet goed uit bij mij, anders had ik de 'vandaag nog fit' actie wel uit willen testen! De volgende dag werd de spinningbike geleverd en hij bevalt uitermate goed. Ik ben er erg blij mee omdat je er zeer krachtig, geluidsloop op kunt trainen! Bedankt voor snelle en goede levering Sanden.

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 8 Dirk Limbeek 2014-10-17

Ben het helemaal met onderstaande reactie eens, top spinningbike!

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 9 Nanno 2014-10-26

Vandaag nog fit actie dikke 9 sterren waard!! Life fitness spinningbike is ook erg fijn en voldoet prima aan de verwachtingen

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 10 Chiel 2014-11-07

Fantastische spinningbike, fietst erg fijn en ziet er mooi uit. Complimenten voor goede (eerlijke) uitleg in de winkel en installatie van nette bezorgers. Aanrader!!

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 9 Moes van Hoogstraten 2013-01-14

Geef 9 sterren dit apparaat is gewoonweg super, heb hem nu 1 1/2 jaar en ben eigenlijk nu pas zeer intensief aan het gebruiken . Super makkelijk en duidelijk in gebruik. Mijn vrouw denkt er niet anders over ook zij gebruikt deze fiets minimaal 2 keer in de week. En wat zeker het vermelden waard is tot nu toe alles wat ze beloofd hebben nagekomen chapeau Mark. Kan hem iedereen aanbevelen. Ga zo door Fitness.24 Met vriendelijke groet, Moes van Hoogstraten

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 8 Daan Goetheer 2014-09-23

Fijn apparaat wat snel geleverd werd, complimenten aan Sanden!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 8 Naut Geerds 2014-09-24

Helemaal met bovenstaande reactie eens! Hiervoor heb ik een mindere kwaliteit home trainer gehad en na verloop van tijd is het verschil tussen beide goed te merken in comfort. Super zithouding waardoor ik minder last van mijn rug krijg wanneer ik lang ga fietsen, ben erg tevreden!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console

Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console 1 10 9 Bart 2014-10-06

Dikke 9 waard!

Bekijk hier het product Life Fitness hometrainer LifeCycle C3 Go Console >

Home | Merken > Life Fitness > Beoordelingen

Print