Lemond Fitness

LeMond Fitness is in 2002 opgezet door Greg LeMond. Het hoofdkantoor is gevestigd in Woodinville, Washington, USA. Onder leiding van
Greg heeft het bedrijf zich ingezet om Greg's passie voor wielrennen om te zetten in innovatieve, baanbrekende fitness producten. Het belangrijkste doel was om gebruikers hun fitnessdoelen te laten bereiken en vooral om meer effectief te kunnen trainen. Greg LeMond zette de wielrenwereld op zijn kop door als eerste Amerikaan de Tour de France te winnen. De LeMond Fitness trainers weerspiegelen Greg's ongetempte passie voor onconventionele wielrenproducten.

Lees verder

Lemond Fitness
Sorteren

     

Lemond fitness ligfiets recumbent cycle G-Force RT (GFORCE RT) Lemond fitness ligfiets recumbent cycle G-Force RT (GFORCE RT) (RM1200)

De G-Force RT is gefabriceerd met als doelstelling een betere training af te kunnen leggen. Om dit te bewerkstelligen is elk component innovatiever samengesteld dan welke ligfiets dan ook. Of u de ligfiets nu gebruikt voor thuisgebruik of voor professioneel gebruik als zwaar afgetrainde atleet, u zult meteen het verschil ervaren.

€2.889,-

 (incl. BTW)

Lemond spinningbike RevMaster Pro (RM1200) Lemond spinningbike RevMaster Pro (RM1200) (LEMONDRM1200)

De nieuwe LeMond RevMaster is de opvolger van de RevMaster Classic. De RevMaster Pro is voorzien van enkele verbeteringen ten opzichte van het vorige succesvolle model. Voor optimaal comfort tijdens de training is de crank nog smaller gemaakt waardoor de geometrie van een goede racefiets nog beter wordt nagebootst.

€1.698,95

 (incl. BTW)

Lemond spinningbike RevMaster Sport (RM1000) Lemond spinningbike RevMaster Sport (RM1000) (RM1000)

De RevMaster Sport spinbike combineert de hoge kwaliteit van de originele Lemond Revmaster met de traditionele grepen op het stuur, waardoor het ons meest betaalbare model is.

€1.288,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Lemond Fitness

Print