Leisure Concepts

Leisure Concepts is waar u de beste covers voor uw spa’s en hottubs vindt.

Niets is belangrijker dan het beschermen van uw product en dat is precies wat Leisure Concepts voor u doet.

Een spa of hotttub is een investering die u niet zomaar doet. De bedragen voor deze producten lopen tot in de duizenden euro’s op, dus u wilt dan ook de best mogelijke bescherming. Leisure Concepts heeft vele verschillende covers voor uw spa of hottub. Van eenvoudige uitvoeringen tot elektronisch geautomatiseerde systemen waar alles voor u wordt gedaan. Op deze manier beschermt u niet alleen uw product, maar bespaart het ook nog eens behoorlijk wat schoonmaakwerk!

Naast spa en hottub covers biedt Leisure Concepts ook trapjes. Vergeet al die ingewikkelde manieren om in uw spa te komen en stap er gewoon in! Bij Leisure Concepts draait het allemaal om bescherming, functionaliteit en gemak. Een spa en hottub hoort ontspannend te zijn, niet zorgwekkend. Mike Genova richtte met dit idee Leisure Concepts in 1994 op. Volgens hem zou de nodige spa accessoires elke showroom voor spa’s en hottubs veel goeds doen en dat is ook zeker gelukt. Dit merk is vandaag de dag de marktleider op het gebied van spabeschermingsproducten. Zoals Genova zelf zegt: “Niemand geeft uw klanten meer manieren om te genieten van hun spa ervaringen dan Leisure Concepts.

Leisure Concepts
Sorteren

     

Leisure Concepts Covermate III (3) ECO Uitverkoop Leisure Concepts Covermate III (3) ECO (LCCOVERMATEIIIECOVRR)

De Leisure Concepts Covermate III (3) ECO is de goedkopere optie voor een hydraulische coverlift.

Het goedkopere alternatief voor een hydraulische coverlift Deze coverlift levert indrukwekkende resultaten, zonder concessies aan de kwaliteit.

€259,95

 (incl. BTW)

Leisure Concepts Covermate I (1) Pivot Arms Uitverkoop Leisure Concepts Covermate I (1) Pivot Arms (covermatepivo-VRR)

De norm voor kwaliteit en functionaliteit in coverlifts +D46

De CoverMate I is de meest verkochte coverlift ter wereld, dankzij zijn lange levensduur, aantrekkelijk design, en evidente kwaliteit. Als u uw klanten de beste coverlift wilt aanbieden, biedt ze dan de CoverMate I aan.

€259,95

€155,-

  uw voordeel €104,95 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Leisure Concepts

Print