Sport hoofdtelefoons

Sport hoofdtelefoons maken sporten een stuk leuker! Waarom genoegen nemen met eenvoudige oortjes die u middelmatig geluid geven terwijl veel beter mogelijk is? Fitness24 heeft speciaal voor u een collectie sport oor- en hoofdtelefoons ideaal voor tijdens het sporten.

Lees verder

Sport hoofdtelefoons
Sorteren

     

Miiego M1 draadloze Bluetooth hoofdtelefoon Miiego M1 draadloze Bluetooth hoofdtelefoon (11053)

The Miiego M1 zijn achter het oor draadloze Bluetooth hoofdtelefoons ontworpen voor sporters. De Miiego M1 heeft uitstekende geluidskwaliteit en een verstelbare pasvorm, zodat iedereen ze past. De hoofdtelefoons zijn voorzien van Comply Premium isolatie oordoppen die zorgen voor maximale isolatie en geweldig comfort. Ideaal voor fitness sessies en indoor activiteiten. Er zitten verschillende maten oordoppen in de verpakking. Deze zijn geschikt voor onder andere hardlopen en outdoor activiteiten. De M1 van Miiego is dus geschikt voor bijna elke sport. Verder is de hoofdtelefoon voorzien van een verstelbare nekklip en gaat de batterij tot wel 8 uur mee.

€99,-

€94,-

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Miiego AL3+ Freedom draadloze Bluetooth hoofdtelefoon woman Miiego AL3+ Freedom draadloze Bluetooth hoofdtelefoon woman (11037)

AL3+ Freedom woman van MIIEGO is een on-ear draadloze hoofdtelefoon, speciaal ontwikkeld voor sport. De hoofdtelefoon heeft een comfortabele en stabiele pasvorm en een lange batterijduur. Vanwege de zachte en flexibele nekband blijft AL3 Freedom goed op zijn plaats en laat het je focussen op je training en prestaties. De maat is passend voor iedereen en de hoofdtelefoon is gemakkelijk te verbinden. Bij iPhones/iOS apparaten is de batterij status van AL3 in het scherm zichtbaar. De lengte van de nekband is iets korter bij AL3 Woman dan bij AL3 Freedom, waardoor deze beter passend is voor een smaller hoofd.

€89,-

 (incl. BTW)

Miiego AL3+ Freedom draadloze Bluetooth hoofdtelefoon zwart Miiego AL3+ Freedom draadloze Bluetooth hoofdtelefoon zwart (11036)

AL3+ Freedom van MIIEGO is een on-ear draadloze hoofdtelefoon, speciaal ontwikkeld voor sport. De hoofdtelefoon heeft een comfortabele en stabiele pasvorm en een lange batterijduur. Vanwege de zachte en flexibele nekband blijft AL3 Freedom goed op zijn plaats en laat het je focussen op je training en prestaties. De maat is passend voor iedereen en de hoofdtelefoon is gemakkelijk te verbinden. Bij iPhones/iOS apparaten is de batterij status van AL3 in het scherm zichtbaar.

€89,-

 (incl. BTW)

Maak sporten leuker

Hoeveel oor- en hoofdtelefoonmerken zijn er inmiddels? Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel merken die verschillende producten aanbieden. Het enige probleem: ze zijn niet allemaal geschikt voor sportactiviteiten. Het ene merk heeft oortelefoons die continu uit uw oren vallen, de ander biedt producten die net niet lekker zitten. Overschakelen op een hoofdtelefoon is dan een goed alternatief, maar ook deze zijn niet allemaal sportbestendig. Ze glijden af, de kabels zijn te lang of te kort, ga zo maar door. Yurbuds heeft daarom speciale sport hoofdtelefoons ontwikkeld voor de sporter die graag muziek luistert.

Wat sport hoofdtelefoons zo bijzonder maakt? Waar andere oortjes uitvallen, hebben sport hoofdtelefoons de ideale pasvorm. Ze zijn dusdanig ontworpen dat het product beter in uw oor blijft zitten. Echter is het niet alleen het ontwerp, maar ook het materiaal. Het is soepeler en stugger, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw hoofdtelefoon in combinatie met transpiratie.

Overtuigd? Bescherm niet alleen uw oren, maar ook uw smartphone. Yurbuds heeft een bijbehorende armband waar uw telefoon gemakkelijk in past. Maak sporten leuker en beweeg op het ritme met sport hoofdtelefoons.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Klein fitness > Sport hoofdtelefoons

Print