Medische inlegzolen

Medische inlegzolen zijn de oplossing voor pijnlijke voeten. Op Fitness24 bieden wij verschillende producten om uw voeten in goede conditie te houden.

Lees verder

Medische inlegzolen
Sorteren

     

Spenco Ironman All Sport inlegzolen Uitverkoop Spenco Ironman All Sport inlegzolen (60007)

De Spenco Ironman All Sport inlegzolen zijn speciaal ontwikkelt voor de veeleisende sporter. De All Sport is zeer breed inzetbaar/toepasbaar. Ook voor veel "start en stop" voorvoet sporten als tennis, basketbal, badminton, volleybal, handbal en voetbal. Door zijn optimale samenstelling geeft de All Sport inlegzool een maximum aan schokdemping en stabiliteit.

€29,95

€14,49

  uw voordeel €15,46 (incl. BTW)

Spenco Ironman Performance Gel inlegzolen Uitverkoop Spenco Ironman Performance Gel inlegzolen (60011)

De Spenco Ironman Performance Gel schokdemping zorgt voor optimaal comfort. Deze Spenco Ironman Performance Gel inlegzolen hebben zich zowel in de sport-, vrije tijd en medische wereld gevestigd. Het 'Anatomisch Dempings Systeem' zorgt voor een uitstekende schokdemping onder de gehele voet. De Triple Density Gel absorbeert schokken beter dan elk ander Gel product. De extra diepe hiel zorgt voor meer stabiliteit en de goedgeplaatste voetboogondersteunig voor een betere pasvorm, comfort en prestatie. Gel inlegzolen zijn zeer geschikt voor mensen met gevoelige voeten. De toplaag is behandeld met Ultra-Fresh Silpure (antimicrobiële op zilver gebaseerde stof) ter voorkoming van nare geurtjes.

€24,95

€13,95

  uw voordeel €11,- (incl. BTW)

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen Uitverkoop Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen (60010)

De Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen voorzien in geavanceerde ondersteuning van de voetholtes en een diepe hiel voor totale ondersteuning. Het prestatie verbeterende ontwerp absorbeert schokken en helpt overpronatie en supinatie te voorkomen. Extra schokdemping onder de bal van de voet voor een soepele overgang van de afzet. Niet schurende, antimicrobiële toplaag (Ultra-Fresh Silpure) ter voorkoming van blaren en nare geurtjes.

€49,95

 (incl. BTW)

Bescherm uw voeten

Wat u met medische inlegzolen moet? Inlegzolen, ook wel bekend als steunzolen, zijn in eerste instantie ontworpen voor mensen die problemen hebben met hun voeten. Een verkeerde houding, een knobbel op de voeten, platvoeten; er zijn vele oorzaken voor pijnlijke voeten. De functie van inlegzolen is het verdelen van de druk onder de voeten, waardoor de gebruiker minder pijn ondervindt. De belasting op de botten en gewrichten worden vermindert, doordat het zachte materiaal elke schok absorbeert.

De medische inlegzolen op Fitness24 zijn echter niet alleen voor mensen met voetproblemen. Zo biedt Spenco de Ironman inlegzolen voor alle sporters. De impact op de hielen en het voetkussen wordt geabsorbeerd, waardoor duursporters langer door kunnen gaan. Naast vermindering van belasting zorgen inlegzolen ervoor dat andere problemen zoals blaarvorming of overmatige achterblijvende transpiratie worden voorkomen.

Medische inlegzolen zijn dus niet alleen goed voor mensen met voetproblemen, maar ook voor fanatieke sporters als preventief middel. Het lichaam moet behoorlijk wat druk en belasting weerstaan, dus bescherm uw voeten. Sporten is tenslotte fijner wanneer uw voeten in goede conditie zijn! Kies voor optimale bescherming en comfort met medische inlegzolen.

Home | Klein fitness > Medische inlegzolen

Print