Medische inlegzolen

Medische inlegzolen zijn de oplossing voor pijnlijke voeten. Op Fitness24 bieden wij verschillende producten om uw voeten in goede conditie te houden.

Lees verder

Medische inlegzolen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Bescherm uw voeten

Wat u met medische inlegzolen moet? Inlegzolen, ook wel bekend als steunzolen, zijn in eerste instantie ontworpen voor mensen die problemen hebben met hun voeten. Een verkeerde houding, een knobbel op de voeten, platvoeten; er zijn vele oorzaken voor pijnlijke voeten. De functie van inlegzolen is het verdelen van de druk onder de voeten, waardoor de gebruiker minder pijn ondervindt. De belasting op de botten en gewrichten worden vermindert, doordat het zachte materiaal elke schok absorbeert.

De medische inlegzolen op Fitness24 zijn echter niet alleen voor mensen met voetproblemen. Zo biedt Spenco de Ironman inlegzolen voor alle sporters. De impact op de hielen en het voetkussen wordt geabsorbeerd, waardoor duursporters langer door kunnen gaan. Naast vermindering van belasting zorgen inlegzolen ervoor dat andere problemen zoals blaarvorming of overmatige achterblijvende transpiratie worden voorkomen.

Medische inlegzolen zijn dus niet alleen goed voor mensen met voetproblemen, maar ook voor fanatieke sporters als preventief middel. Het lichaam moet behoorlijk wat druk en belasting weerstaan, dus bescherm uw voeten. Sporten is tenslotte fijner wanneer uw voeten in goede conditie zijn! Kies voor optimale bescherming en comfort met medische inlegzolen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Klein fitness > Medische inlegzolen

Print