Finnlo Beoordelingen

Finnlo

Finnlo is een van de leidende fitnessmerken in Europa. Dit merk levert fitnessapparatuur van zeer hoge kwaliteit, waardoor u lang kunt genieten van uw aankoop.

Het Duitse merk maakt deel uit van het grotere concern HAMMER Sport AG. Dit concern heeft al meer dan honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van fitnessproducten. Van tennisrackets tot ski’s en later ook fitnessapparatuur. Finnlo is echter pas in 2005 op de markt gebracht door het Duitse concern. Sindsdien wordt Finnlo gezien als een premium merk met producten van zeer hoogstaande kwaliteit en bijzondere designs. Vandaag de dag is het merk een leverancier van alle soorten fitnessapparatuur. Hometrainers, ligfietsen, crosstrainers, roeitrainers, spinningbikes, krachtstations, Finnlo heeft het allemaal!

Het houdt echter niet op bij fitnessapparatuur. Finnlo levert ook fitnessaccessoires als haltersets, zwaartekrachttrainers en de nodige uitbreiding voor krachtstations. Ter ontspanning heeft het merk ook massagestoelen en infraroodsauna’s. Alles wat u nodig heeft om een mooie en gezonde dag te creëren. Begin met een intensieve combinatie van cardio- en krachttraining met een hometrainer en vervolgens een uitgebreid krachtstation. Klaar? Een lange en ontspannende sessie in de sauna is een mooie manier om even bij te komen. Bent u een fitnessfanaat en houdt u wel van een beetje luxe bij het sporten? Kies dan voor Finnlo.


Lees meer over Finnlo >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Finnlo gemiddeld met een 9,05 in de 20 reviews hieronder :

Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E

Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E

Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E 1 10 9 John Venlo 2014-03-27

perfect apparaat, overtreft mijn verwactingen

Bekijk hier het product Finnlo Burn Machine Tribex Pro ca 12 KG F 5024 E >

Finnlo powertool Speed Wheel 5011E

Finnlo powertool Speed Wheel 5011E

Finnlo powertool Speed Wheel 5011E 1 10 9 Johan van Schijndel 2013-03-27

Mooie uitbreiding voor bij mijn krachttraining. Snelle levering en goede service.

Bekijk hier het product Finnlo powertool Speed Wheel 5011E >

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830)

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830)

Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830) 1 10 9 2013-03-18

Het krachtstation is vorige week geleverd en netjes in elkaar gezet door de 2 monteurs. Ben er zeer tevreden mee!

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 (3830) >

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803)

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803)

Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803) 1 10 9 Gezondheidscentrum Honné 2013-09-05

Stipte levering. Bestelde apparaat bleek niet meer voorradig; voor hetzelfde geld een stapje méér gekregen. Apparaat is zeer degelijk. Zeer secuur verpakt, in elkaar bouwen veel werk, maar alles past uitermate exact. Makkelijke bediening en hoge tevredenheid door gebruikers en therapeuten.

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 5000 (3803) >

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824)

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824)

Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824) 1 10 10 dirk 2019-01-31

zeer goed ,sterk en betrouwbaar toestel voor fitness.heel duur maar heel goed.heb het al jaren,nooit spijt gehad van de ( te) dure aankoop

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 8000 (3824) >

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 2014-05-18

We got the Finnlo BioForce 3842 from www.fitness24.nl about a month ago - and it was and still is an excellent experience. First of all - many thanks to Fitness24 team, great job, guys. First impression - BF is very well made and packed, including all the instruments one might be in need for an assembly. Assembly itself can be a little bit tricky to those without experience in mechanical works, or over-demanding for women or elderly with current lack of stamina - one would rather ask F24 for help. Once putted together - it does work smoothly and properly - and really allow all the necessary exercises one must need to stay fit and healthy. Of course, nothing can be compared with free weights in terms of pro-sport, but for home use BF is a perfect machine: no noise, no weights, almost no space, everything is under control all the time. Both video and paper ex. guide are great too. Thanks, Finnlo.

Bekijk hier het product Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 >

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842

Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 1 10 10 2015-06-02

Just outstanding product. I'm using it for 13 months 4 times a week for the sessions of 45 minutes. Now I'm back in my 20s' form. Perfect for home fitness: no noise, safe with no weights - and no damage to our cat. He loves it too - but the machine still survived. We even use it as a modern sculpture - in our living room. Highly recommended for everyone interested in good shape without waisting time, or just lazy enough to go to gym every day. Make yourself fit in your own pace - you can have it all.

Bekijk hier het product Finnlo Bioforce krachtstation F 3842 >

Finnlo Loopband Endurance IV USB

Finnlo Loopband Endurance IV USB

Finnlo Loopband Endurance IV USB 1 10 9 Harm Pohlman 2017-01-07

Erg fijne loopband die ik nu al een aantal maanden met veel plezier gebruik. Netjes afgeleverd door vrolijke jongens!

Bekijk hier het product Finnlo Loopband Endurance IV USB >

Finnlo incline halterbank

Finnlo incline halterbank

Finnlo incline halterbank 1 10 9 2013-05-27

erg tevreden van deze incline bank.zeer stabiel en sterk materiaal.ook gemakkelijk in elkaar te zetten. kortom een perfecte aankoop !

Bekijk hier het product Finnlo incline halterbank >

Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740)

Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740)

Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740) 1 10 9 2013-03-18

Getipt via een vriend. Ben zeer blij met mijn buikspiertrainer. Goede service en een snelle levering.

Bekijk hier het product Finnlo Ab Dominox incl. PowerBelt (3740) >

Finnlo Tricon Rugtrainer

Finnlo Tricon Rugtrainer

Finnlo Tricon Rugtrainer 1 10 8 Hedwig 2014-01-12

Ik gebruik de rugtrainer om de onderrug te strekken (dus niet voor kosmetische doeleinden), en hiermee de lage rugpijn te verminderen. Apparaat voldoet aan deze verwachtingen. Apparaat is stabieler dan ik verwacht had, en heeft ruim voldoende stelmogelijkheden. Het is erg praktisch dat hij opklapbaar is. Wordt als bouwpakket geleverd, en stond in 10 minuten in elkaar. Doordat het product even niet op voorraad was, duurde de levering 1 week. De prijs is vergeleken met andere aanbieders en soortgelijke rugtrainers erg interessant.

Bekijk hier het product Finnlo Tricon Rugtrainer >

Finnlo buik- en rug trainer

Finnlo buik- en rug trainer

Finnlo buik- en rug trainer 1 10 9 L door 2015-01-13

Goede kwaliteit en veelzijdig apparaat voor lage prijs. Veel verschillende mogelijkheden van trainen en product was direct volgende dag in huis!

Bekijk hier het product Finnlo buik- en rug trainer >

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 1 10 8 Stokman 2020-11-30

<p>voor deze prijs super kracht toestel!</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 >

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 1 10 10 Koper 2022-01-10

<p>Toestel aangekocht met levering en installatie, keurig en snel geleverd door 2 vriendelijke mannen. Met complete uitleg en goed advies!</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 >

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 1 10 9 T Gunneman 2021-04-13

<p>First got the Autark 1500 and later upgraded with legpress. Very happy that I added the legpress, it's a great extra dimension on the power gym. All options and different training possibilities are great! Missing on the autark 1500 is a chest / fly...</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 >

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945

Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 1 10 8 Stijn Damwigers 2019-09-04

<p>zeer veel tevredenheid over dit fitnessapparaat, met toevoeging van ondervloer gekocht en extra gewichtset. pec dec station mag stugger zijn en minder speling geven bij oefening, dat zou beter zijn en voor een betere training zorgen</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2500 F 3945 >

Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940

Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940

Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940 1 10 9 Margriet 2018-10-23

<p>Keuze gemaakt voor de autark 6000 nadat ik deze heb vergeleken in de showroom. Belangrijke extra's voor mij waren de brede fly , chest press die schuin omhoog loopt ipv pec dec en extra gewicht set. Uiteindelijk dit toestel met legpress gekocht, mooie toevoeging. Dank voor de korting op de extra optie legpress.</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 6000 F 3940 >

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 1 10 8 Henrik jan 2022-03-08

zeer mooi toestel met fijne uitbreiding van calbe tower. dit vind ik echt een grote toegevoegde waarde waarmee men zeer veel oefeningen kan doen. erg blij mee!

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 >

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944

Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 1 10 10 Alex 2022-04-29

Aantal weken geleden de Finnlo krachtstation Autark 2200 gekocht en ben er ontzettend blij mee, de Autark 2200 is een stevige krachtstation en met de cable column eraan kan je echt alle spiergroepen trainen voor een thuis krachtstation vind ik het wel één van de betere en is het zeker waar voor je geld, ik heb er geen moment spijt van. Over Fitness24.NL kan ik zeggen dat ik goed ben geholpen, personeel neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen en adviseren je goed. Kan ik beide aanraden? Ja zekers

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 2200 F 3944 >

Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press

Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press

Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press 1 10 9 Hanno de lang 2021-11-23

<p>Zeer multifunctioneel , een echte aanrader voor alle kracht sporters!</p>

Bekijk hier het product Finnlo krachtstation Autark 6800 met Leg Press >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Finnlo > Beoordelingen

Print