Buffalo Beoordelingen

Buffalo

Buffalo zorgt ervoor dat u in uw vrije tijd ook kunt genieten van een lekker inspannende activiteit! Van tafeltennissen, tot tafelvoetbal of zelfs een potje poolen, Buffalo heeft alle benodigdheden.

Naast eindeloos sporten moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Hiermee zeggen we niet dat een dagje sporten overgeslagen moet worden, maar dat er een goede balans is tussen sport en ontspanning. Met de producten van Buffalo komt dat gegarandeerd goed. Krijgt u regelmatig mensen over de vloer? De producten van dit merk zijn perfect voor feestjes of gewoon een avondje met vrienden thuis. Hier in Nederland hebben wij de bekende Amerikaanse ‘game arcades’ niet, dus waarom niet simpelweg in huis halen?

Buffalo biedt u producten ideaal voor in uw vrije tijd voor een lage prijs. Al sinds 1923 maakt dit merk producten op het gebied van fitness, sport en vrijetijdsbesteding. Van hometrainers, tot tafeltennistafels, pooltafels, dartborden en zelfs trampolines. Alles wat u nodig heeft voor een gezonde en gezellige dag heeft Buffalo in huis.

Wat wij op Fitness24 bieden? In onze webwinkel vindt u vele producten van Buffalo. Voor uzelf, voor vrienden en zelfs voor de kleintjes! Daarbij kunt u extra accessoires aanschaffen om met al uw vrienden en familie te kunnen genieten van de producten van Buffalo.


Lees meer over Buffalo >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Buffalo gemiddeld met een 8 in de 2 reviews hieronder :

Buffalo Airhockeytafel Torpedo 5ft 6011.005

Buffalo Airhockeytafel Torpedo 5ft 6011.005

Buffalo Airhockeytafel Torpedo 5ft 6011.005 1 10 9 Cyka 2014-11-11

Stabiele airhockeytafel, erg leuk! Heb hem vast gekocht als kerst cadeau, snel in huis

Bekijk hier het product Buffalo Airhockeytafel Torpedo 5ft 6011.005 >

Buffalo Pooltafel Rosewood 7ft 6030.400

Buffalo Pooltafel Rosewood 7ft 6030.400

Buffalo Pooltafel Rosewood 7ft 6030.400 1 10 7 2015-03-31

Voor de kleine prijs een zeer degelijke tafel: eenvoudig te installeren, voelt degelijk aan, speelt vlot, ... Mindere punten, maar mag je ook niet verwachten voor deze prijs: maakt veel lawaai (bal terugloop systeem is in hard plastic wat telkens veel lawaai maakt als je 'scoort'), de meegeleverde keu's zijn na 3keer spelen krom. Dus best aparte keu's aanschaffen. Voor de prijs zeer degelijk, maar als je wat meer geld kan uitgeven: een MDF-plaat klinkt en speelt toch niet zoals een leisteen.

Bekijk hier het product Buffalo Pooltafel Rosewood 7ft 6030.400 >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Buffalo > Beoordelingen

Print