Van stilstaande fiets naar wereldspeler in 120 landen

Vrijdag 23 Oktober 2015

Life Fitness is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van cardio- en kracht-apparatuur voor in de fitnessschool of bij de sporter thuis. In de jaren 70 van de vorige eeuw ontwikkelde de oprichters van Life Fitness de allereerste elektrische fiets die op zijn plaats bleef staan. Perfect voor in de huiskamer, dus de naam hometrainer deed al snel haar intrede.

Sinds de oprichting van Life Fitness is de ontwikkeling niet stil blijven staan; de afgelopen decennia is het merk druk bezig geweest met de productie van verschillende innovatieve cardio-apparaten waaronder crosstrainers, treadmills, roeimachines en starclimbers. Daarnaast is Life Fitness zich gaan richten op de ontwikkeling van hoogwaardige krachtapparatuur en de overname van het merk ‘Hammer Strength’. Dit merk richt zich volledig op de ontwikkeling en productie van fitnessapparatuur dat als doel heeft om een zo gebalanceerd, veilig en efficiënt mogelijke spiermassa te creëren.

Life Fitness werkt vanuit de passie om een zo groot mogelijke groep mensen een gezondere levensstijl aan te meten, dat lukt al aardig want ze bespelen inmiddels 120 landen over de hele wereld. Het is dan ook geen toeval dat “Fitness is What We Live For” de slogan is van Life Fitness.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Blog > Van stilstaande fiets naar wereldspeler in 120 landen

Print