De vijf allerbeste Life Fitness crosstrainers

Donderdag 03 Maart 2016

Life Fitness crosstrainers zijn waarschijnlijk de meest complete apparaten op het gebied van crosstrainers. In 1995 werd het fenomeen crosstrainer geboren en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de sportschool en op thuisfitnessgebied. Naast het onderhouden van een goede conditie traint de sporter nagenoeg alle spieren in het lichaam wanneer de crosstrainer op een juiste manier gebruikt wordt.

De top vijf van de beste Life Fitness crosstrainers die aangeboden worden door Fitness24 hebben we voor u op een rijtje gezet:

1. Life Fitness crosstrainer Elevation Series 95 XE: een geweldig design, alle denkbare trainingen en opties en als slagroom op het toetje een vijftien inch touchscreen. Dit alles maakt dat deze crosstrainer de allerbeste in zijn soort is.
2. Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Engage 15 inch PCSX: niet de tweede plaats, maar een gedeelde eerste plaats, omdat deze crosstrainer van Life Fitness exact dezelfde uitmuntende kenmerken heeft als de nummer een van deze lijst, maar van een net iets oudere serie komt.
3. Life Fitness crosstrainer Club Series CSXH: ideaal voor de veeleisende sporter die geen tijd heeft om altijd naar de sportschool te gaan.
4. Life Fitness crosstrainer X8: deze crosstrainer onderscheidt zich op basis van functionaliteit. U kunt kiezen tussen een full body training of de focus leggen op een specifiek deel van uw lichaam.
5. Life Fitness crosstrainer X1: wanneer u een beperkt budget heeft, betekent dat niet dat de aanschaf van een crosstrainer niets voor u is. Dat bewijst het scherp geprijsde type X1 van Life Fitness crosstrainers.

Kijk hier voor een overzicht van alle Life Fitness crosstrainers.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Blog > De vijf allerbeste Life Fitness crosstrainers

Print