Maak een afspraak

Wil je graag extra advies betreffende je nieuwe fitnesstoestel? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs

Om je zo goed mogelijk verder te kunnen helpen streven wij ernaar om onze website zo volledig mogelijk van de juiste informatie te voorzien zodat jij een goede afgewogen keuze kan maken voor je nieuwe fitnesstoestel. Of dat nu een hometrainercrosstrainer of roeimachine is.

Wil je graag het gewenste fitnesstoestel real-live op locatie komen bekijken en proberen? Dan is dat bij ons ook mogelijk. We begrijpen dat het namelijk fijn kan zijn om bij zo’n grote aankoop goed geïnformeerd en op maat geadviseerd te worden. Daarom kan je ook een speciale bezoekafspraak maken met een van onze fitnessspecialisten die je graag verder helpen met je zoektocht naar hét perfecte fitnesstoelstel voor thuis of de sportschool.

Wil je graag een advies afspraak inplannen met een van onze fitnessadviseurs? Dan kan je via onderstaande agenda de gewenste dag, tijdstip en geschatte duur van je bezoek aangeven. Bel (+31(0)413-256800) of mail voordat je de afspraak maakt van te voren even naar de gewenste winkel om te vragen of dat het toestel dat je wilt bekijken aanwezig is in de showroom. In onze showroom van 1500 m2 hebben we een zeer ruim assortiment maar het kan altijd voorkomen dat er een wisseling heeft plaatsgevonden of dat een bepaald toestel helaas uitverkocht is het zou zonde zijn als je gewenste fitnesstoestel niet aanwezig is in onze showroom.

Nadat je de gewenste dag en tijdstip gekozen hebt in onderstaande agenda kan je jouw gegevens invullen en de afspraak inplannen, je krijgt ook een bevestiging van je afspraak in je mailbox.

We zien je snel!

Heb je een afspraak staan maar mocht je deze toch niet halen, wil je deze graag verzetten of mocht de afspraak niet meer nodig zijn. Dan kan je de afspraak wijzigen via de bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Of even contact opnemen met onze klantenservice of via de mail info@fitness24.nl. 

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Winkels > Maak een afspraak

Print