Watersporten

Watersporten is niet alleen ideaal ter ontspanning, maar daarbij ook nog eens gezond. U krijgt twee voor de prijs van één door een van de vele watersporten te beoefenen.

Lees verder

Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Wat watersport nu precies is? Zoals de term zelf al zegt is het een sport die in het water wordt uitgevoerd. In tegenstelling tot zwemmen, wordt er bij watersport een boot gebruikt die over het water vaart. Tevens is het naast een sport ook een zeer populaire vorm van vrijetijdsbesteding, voornamelijk gedurende de zomer. In Nederland ligt het vrij voor de hand dat watersport populair is. Ons land is niet alleen omringd met water, maar heeft ook een behoorlijke hoeveelheid aan meren, rivieren, kanalen en natuurlijk de zee. Waar in de grachten van Utrecht en Amsterdam vooral wordt gevaren ter vrijetijdsbesteding, is zeilen in het noorden ook een sport. Internationaal doen we het met watersporten toch best goed. Vergeet niet we een Olympische winnaar windsurfen hebben!

Wanneer u een fan bent van watersport bent u bij Fitness24 aan het juiste adres. Fitness24 biedt u kayaks van zeer hoogstaande kwaliteit in verschillende uitvoeringen. Daarnaast kunt u altijd terecht bij een van de dochterwebshops van Sanden Sports voor extra accessoires. Creëer een nieuwe gezonde hobby door te watersporten.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Watersporten

Print