Staande bokszakken

Staande bokszakken zijn het perfecte alternatief op bokszakken of speed bags. U bespaart op ruimte en kunt het plaatsen waar u wilt!

Lees verder

Staande bokszakken
Sorteren

     

Tufwear vrij staande bokspaal low kick onderdeel Tufwear vrij staande bokspaal low kick onderdeel (T99-A)

TUF Wear low kick onderdeel voor T99 en VSB951 Dit artikel is geschikt om te bevestigen om de staande bokszak van TUF Wear zodat de bokszak ook voor low kicks te gebruiken is. Zeer makkelijk met klittenband te bevestigen zodat u uw staande bokszak nog all rounder kan gebruiken. U schermt hiermee het beweegbare deel dat de voet en het stootvlak verbindt af waardoor ook dit deel te gebruiken is om te stoten en te trappen. Dit onderdeel is geschikt voor de T99 van TUF Wear en de VSB91  van Victory Sports.

€24,95

 (incl. BTW)

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 20% Korting Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 14BLSBO073 (14BLSBO073)

De Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil is perfect voor het verbeteren van de trap- en stoottechniek, zonder dat je in het plafond hoeft te boren. Deze vrijstaande zuil is ook de ideale partner om aan de conditie te werken.  De voet van deze vrijstaande bokszak moet gevuld worden met zand waardoor de zuil stevig blijft staan. Het voordeel van een bokszuil ten opzichte van een bokszak is dat de zuil naar wens verplaats kan worden. De bokszuil is ideaal voor thuis gebruik.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Bruce Lee Slamman 14BLSBO081 25% Korting Bruce Lee Slamman 14BLSBO081 (14BLSBO081)

Deze unieke Bruce Lee Slamman 14BLSBO081 boksdummie is een must-have voor de gevorderde vechtsporter. De bokspop is gemaakt van kunststof met een zacht rubber body en hoofd. In het lichaam en het hoofd zijn sensoren en lampjes verwerkt. Met de bijgeleverde computer kan een trainingsprogramma worden ingesteld. Aan de hand met het gekozen programma gaan de lampjes knipperen. 

€495,-

€369,95

  uw voordeel €125,05 (incl. BTW)

Het nadeel van veel fitnessmiddelen is dat ze ruimte in beslag nemen. Een krachtstation neemt een vaste ruimte in, maar hetzelfde geldt voor een bokszak. U moet gaten in het plafond boren en met bevestigingsmateriaal de zak ophangen. Bij staande bokszakken hoeft dit allemaal niet. Plaats het waar u wilt en begin de training. Klaar? Laat het staan of schuif het in een hoek. U bespaart ruimte en kunt de kamer voor meerdere doeleinden gebruiken.

Waar staande bokszakken nu precies goed voor zijn? Het gaat in deze categorie van onze webwinkel niet alleen om bokszakken, maar om meerdere producten. Zo bieden wij ook speed bags, bokspalen, sparring partners en dummies. U bent dus niet enkel beperkt tot krachttraining, maar krijgt ook de mogelijkheid om uw coördinatie te verbeteren op een sparring partner of zelfs grondtechnieken te oefenen met de dummy. Meer werken aan snelheid en timing? Probeer de reflex bag. Deze beweegt dusdanig heen en weer na een klap, dat er coördinatie en concentratie nodig is voor de volgende.

Op Fitness24 vindt u vele soorten boksproducten. Geen fan van bokszakken en speed bags aan het plafond? Probeer een van onze staande bokszakken.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Staande bokszakken

Print