Kleding

Kleding is net als bij elke sport van essentieel belang voor optimaal resultaat. Waar voetballers en wielrenners specifieke sportkleding dragen, geldt dit ook voor beoefenaars van vechtsporters.

Lees verder

Kleding
Sorteren

     

123

Tufwear (kick) boks short rood Tufwear (kick) boks short rood (T225)

Deze boks shorts zijn gemaakt van 100 % sneldrogend polyester, het zweet wordt snel opgenomen en het materiaal wordt snel droog. Dit materiaal is zeer licht en zorgt ervoor dat je geen natte plekken krijgt na flinke inspanning. Deze aspecten zorgen voor extra comfort tijdens het boksen maar ook tijdens het trainen. De broekjes zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen en in de maten XXS t/m XL.

€35,50

 (incl. BTW)

Tufwear (kick) boks short blauw Tufwear (kick) boks short blauw (T226)

Deze boks shorts zijn gemaakt van 100 % sneldrogend polyester, het zweet wordt snel opgenomen en het materiaal wordt snel droog. Dit materiaal is zeer licht en zorgt ervoor dat je geen natte plekken krijgt na flinke inspanning. Deze aspecten zorgen voor extra comfort tijdens het boksen maar ook tijdens het trainen. De broekjes zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen en in de maten XXS t/m XL.

€35,50

 (incl. BTW)

Booster TBT-1 thaiboksbroek Booster TBT-1 thaiboksbroek (BOOSTERTBT1)

De Booster TBT-1 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-2 thaiboksbroek Booster TBT-2 thaiboksbroek (BOOSTERTBT2)

De Booster TBT-2 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-3 thaiboksbroek Booster TBT-3 thaiboksbroek (BOOSTERTBT3)

De Booster TBT-3 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-4 thaiboksbroek Booster TBT-4 thaiboksbroek (BOOSTERTBT4)

De Booster TBT-4 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-5 thaiboksbroek Booster TBT-5 thaiboksbroek (BOOSTERTBT5)

De Booster TBT-5 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-7 thaiboksbroek Booster TBT-7 thaiboksbroek (BOOSTERTBT7)

De Booster TBT-7 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-8 thaiboksbroek Booster TBT-8 thaiboksbroek (BOOSTERTBT8)

De Booster TBT-8 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-10 thaiboksbroek Booster TBT-10 thaiboksbroek (BOOSTERTBT10)

De Booster TBT-10 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-11 thaiboksbroek Booster TBT-11 thaiboksbroek (BOOSTERTBT11)

De Booster TBT-11 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-12 thaiboksbroek Booster TBT-12 thaiboksbroek (BOOSTERTBT12)

De Booster TBT-12 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-13 thaiboksbroek Booster TBT-13 thaiboksbroek (BOOSTERTBT13)

De Booster TBT-13 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-14 thaiboksbroek Booster TBT-14 thaiboksbroek (BOOSTERTBT14)

De Booster TBT-14 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-16 thaiboksbroek Booster TBT-16 thaiboksbroek (BOOSTERTBT16)

De Booster TBT-16 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-17 thaiboksbroek Booster TBT-17 thaiboksbroek (BOOSTERTBT17)

De Booster TBT-17 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-18 thaiboksbroek Booster TBT-18 thaiboksbroek (BOOSTERTBT18)

De Booster TBT-18 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-19 thaiboksbroek Booster TBT-19 thaiboksbroek (BOOSTERTBT19)

De Booster TBT-19 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-21 thaiboksbroek Booster TBT-21 thaiboksbroek (BOOSTERTBT21)

De Booster TBT-21 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€33,-

 (incl. BTW)

Booster TBT-M1 thaiboksbroek Booster TBT-M1 thaiboksbroek (BOOSTERTBTM1)

De Booster TBT-M1 thaiboksbroek is gemaakt van 100% satijn voor comfort. Zacht materiaal zodat het broekje niet schuurt tijdens de training. De Booster thaiboksbroek neemt weinig vocht op en droogt snel. Verder heeft hij een brede elastieke band rond de taille en heeft hij brede pijpen, die deze broek geschikt maken voor trappen en knieën geven.

€36,50

 (incl. BTW)

Hoewel er vele soorten vechtsporten zijn, is de kleding in de meeste gevallen vrijwel hetzelfde. Een onmisbaar kledingstuk voor menig vechtsporter is een broek/short. Dit zijn niet zomaar shorts, maar speciale ontwikkeld voor vechtsporten. Licht, niet beperkend en gemakkelijk schoon te maken. Op het gebied van kleding voor mannelijke vechtsporters blijft het bij een short. Voor vrouwen komt er een sportbeha of ander soort top in beeld.

Wat kleding voor vechtsporten nu zo bijzonder maakt? Hoewel er tijdens trainingen geen specifieke kledingcodes zijn, is dat voor wedstrijden wel het geval. Bij een trainingssessie is een joggingsbroek en een top ook goed, maar voor mobiliteit is speciale kleding effectiever. Waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van vechtsportkleding? Er zijn meerdere soorten shorts. De ene is goed voor boksen en de ander voor thaiboksen.

Op Fitness24 bieden wij een veelzijdig assortiment van kleding speciaal voor meerdere vechtsporten. Het is niet alleen van zeer hoogstaande kwaliteit, maar komt ook nog eens in vele uitvoeringen. Zwart, blauw, rood, roze, kies de kleur die bij u past. Voorzie uzelf voor uw vechtsport van de juiste kleding.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Kleding

Print