Bokssets

Bokssets geven u de mogelijkheid om te genieten van een partijtje boksen in het gemak van uw eigen huis. Op Fitness24 bieden wij complete bokssets met alle nodige middelen voor een stevige trainingssessie.

Lees verder

Bokssets
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Hoewel vechtsporten voornamelijk in sportscholen of dojo’s worden gegeven, kan dat tegenwoordig ook thuis. In onze webwinkel kunt u alle soorten vechtsportaccessoires kopen. Van kleding tot handschoenen, armpads, scheenbeschermers, bokszakken en speedballs. Bent u het type dat graag in een keer alles wilt hebben? Geen probleem. De bokssets op Fitness24 bieden u het complete pakket voor een voordelige prijs. Een bokszak, met handschoenen en de nodige onderhoudsmiddelen of een punchball met uitrusting.

Wat de bokssets in onze webshop nu zo bijzonder maakt? Wij bieden niet alleen sets van merken die hoog aangeschreven staan in de vechtsportbranche, maar ook nog eens tegen de scherpste prijzen. U krijgt de beste kwaliteit voor een koopje! Daarnaast beperken wij ons niet enkel tot volwassenen, maar geven we de kleintjes ook een kans om te werken aan hun vaardigheden. Train samen met uw kind en draag alle kennis over. Richt thuis een geschikt plekje in en creëer uw eigen vechtsportschool. Verbeter nu uw vaardigheden en boks uzelf naar een hoger niveau met onze bokssets.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Bokssets

Print