Bokssets

Bokssets geven u de mogelijkheid om te genieten van een partijtje boksen in het gemak van uw eigen huis. Op Fitness24 bieden wij complete bokssets met alle nodige middelen voor een stevige trainingssessie.

Lees verder

Bokssets
Sorteren

     

Adidas Kinder/Junior Boksset Adidas Kinder/Junior Boksset (ADIBACJR)

De adidas junior boksset bestaande uit een bokszak en een paar handschoenen. De bokszak heeft nylon hengsels waarmee u de bokszak makkelijk kunt ophangen. De bokszak is gemaakt van nylon wat gebruiksvriendelijk is. De bokshandschoenen gemaakt van zwart PU  in 6 oz, hebben een fijne pasvorm en beschermen de handen en knokkels prima. De bokszak is 43 x 19 centimeter ven is gevuld met textielsnippers wat de stoten goed absorbeert. Advies leeftijd tot 7 jaar.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Ernesto Hoost Junior boksset 2% Korting Ernesto Hoost Junior boksset (EHSET)

De Ernesto Hoost Junior boksset is een zwart met gouden junior boksset. Een goede junior bokshandschoen gemaakt van High Tech 100% PU kunstleer, van 6 oz met klittenbandsluiting. De bokszak is gemaakt van een zachte OXFD parachutestof, met ritssluiting aan de bovenzijde. De bokszak is gevuld met 5 kg schone textielsnippers. CE goedgekeurd en compleet met 3 nylon straps en rechthoekige ophanghaken. Afmeting: 43 x 19 cm.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Hoewel vechtsporten voornamelijk in sportscholen of dojo’s worden gegeven, kan dat tegenwoordig ook thuis. In onze webwinkel kunt u alle soorten vechtsportaccessoires kopen. Van kleding tot handschoenen, armpads, scheenbeschermers, bokszakken en speedballs. Bent u het type dat graag in een keer alles wilt hebben? Geen probleem. De bokssets op Fitness24 bieden u het complete pakket voor een voordelige prijs. Een bokszak, met handschoenen en de nodige onderhoudsmiddelen of een punchball met uitrusting.

Wat de bokssets in onze webshop nu zo bijzonder maakt? Wij bieden niet alleen sets van merken die hoog aangeschreven staan in de vechtsportbranche, maar ook nog eens tegen de scherpste prijzen. U krijgt de beste kwaliteit voor een koopje! Daarnaast beperken wij ons niet enkel tot volwassenen, maar geven we de kleintjes ook een kans om te werken aan hun vaardigheden. Train samen met uw kind en draag alle kennis over. Richt thuis een geschikt plekje in en creëer uw eigen vechtsportschool. Verbeter nu uw vaardigheden en boks uzelf naar een hoger niveau met onze bokssets.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Bokssets

Print