UNO Fitness

U.N.O. Fitness apparaten zijn uw ideale trainingspartners indien u uw training onafhankelijk van weersomstandigheden en tijdstip uitvoeren wilt.

Kies eenvoudig de workout die u het liefst uitvoert en die u motiveert uw trainingsdoelen te bereiken. Het U.N.O. Fitness assortiment biedt u de mogelijkheid uw individuele training op het fitnessapparaat naar uw keuze effectief en betrouwbaar uit te voeren.

Het doel bepaald u zelf: Effectieve vetverbranding, een beter uithoudingsvermogen, een intensieve wedstrijdvoorbereiding, ontstressing of eenvoudigweg het plezier van het bewegen. De apparatuur van U.N.O. Fitness ondersteunt u daarbij door stabiliteit, motivatie en betrouwbaarheid uw doel te bereiken.

Innovatief een aansprekend design, moderne, toekomstgerichte technologie en hoogwaardige materialen zijn de basis van de apparaten van U.N.O. Fitness. Daarnaast is de mens de belangrijkste factor bij de ontwikkeling van U.N.O. Fitness apparatuur.

Het totale U.N.O. Fitness assortiment wordt door experts ontwikkelt en getest wat voor u een garantie is dat U.N.O. Fitness uitsluitend hoogstaande kwaliteit produceert met een uitstekende ergonomie.

UNO Fitness
Sorteren

     

UNO Fitness ligfiets recumbent RC2000 UNO Fitness ligfiets recumbent RC2000 (13010)

U.N.O. Fitness staat voor individualiteit, effectiviteit en betrouwbaarheid tijdens het trainen. Dit is ook het geval bij de recumbent ergometer RC2000 van studiokwaliteit.
Onder andere de 10 motiverende trainingsprogramma's (+ quick start en autopilot functie) bieden veel trainingscomfort en garanderen een natuurlijke, gewrichtsontziende training. Het degelijke frame van staal biedt optimale stabiliteit en het vliegwiel van 11,5 kg zorgt voor een uitstekende beweging.

€1.699,-

 (incl. BTW)

UNO Fitness ligfiets recumbent RC5000 UNO Fitness ligfiets recumbent RC5000 (13015)

U.N.O. Fitness staat voor individualiteit, effectiviteit en betrouwbaarheid tijdens het trainen. Dit is ook het geval bij de recumbent ergometer RC5000 in studiokwaliteit. Onder andere 10 motiverende trainingsprogramma's (+ quick start en autopilot functie) bieden veel comfort en garanderen een natuurlijke, gewrichtsontziende training. Zwaarder dan de RC2000 biedt de RC5000 nog meer stabiliteit vanwege zijn generatoraandrijving en het degelijke frame van staal. Het vliegwiel van 13,6kg zorgt voor een optimale beweging.

€1.999,-

 (incl. BTW)

UNO Fitness speedbike S5000 Pro UNO Fitness speedbike S5000 Pro (UNOSPEEDBIKES50)

 Wenst u absolute topkwaliteit, dan moet u kiezen voor deze U.N.O. Fitness S5000 Pro.Geschikt voor de veeleisende consument maar ook voor professioneel gebruik.

€999,-

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > UNO Fitness

Print