TRX

TRX biedt u een goedkope en effectieve manier van sporten: de suspension trainer. U kunt enorm veel geld besparen op dure fitnessapparaten en kiezen voor een compact fitnessmiddel waarbij u toch een all-in-one work out krijgt.

Wat een TRX suspensiontrainer is? Het is een middel dat is ontwikkeld naar aanleiding van suspension training. Bevestig het aan de muur of elders in huis en u kunt de work out beginnen. Naast ruimtebesparing is de suspensiontrainer ook populair omdat een korte sessie genoeg is. Er wordt namelijk met het eigen lichaamsgewicht getraind. Met het revolutionaire product van TRX wordt zowel kracht- als instabiliteitstraining uitgevoerd door enkel het eigen gewicht te gebruiken. De spieren worden dus niet alleen maximaal gebruikt, maar er wordt tegelijkertijd gewerkt aan flexibiliteit, conditie en balans.

Hoewel het Amerikaanse merk nog relatief jong is, heeft het sinds de oprichting in 2004 de fitnesswereld overgenomen. De suspensiontrainers zijn razend populair vanwege hun compactheid, veelzijdigheid en effectiviteit. Met roots in de Amerikaanse Navy SEALs, een speciale marine eenheid, zijn work outs met een suspensiontrainer gegarandeerd intensief en effectief.

Op Fitness24 vindt u TRX suspensiontrainers tegen scherpe prijzen. Kies voor een home uitvoering, ideaal voor beginners, of voor de PRO of Tactical Kit (to go). Een all-in-one work out krijgt u met de suspensiontrainer van TRX.   

TRX
Sorteren

     

TRX Suspension trainer pro TRX Suspension trainer pro (TRXTRAINERPRO)

Trainen met de TRX Suspension trainer pro doet een beroep op kracht en stabiliteit, met name in de romp. Met TRX gaat fitnesstraining back to basic: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met het eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. De TRX pro heeft als groot voordeel een extra karabijn, zodat de TRX nog makkelijker te bevestigen is. Door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht bereikt u een effectieve “core training”. De veelzijdigheid van de TRX Suspension trainer maakt het mogelijk om de intensiteit van de oefeningen aan te passen aan ieder fitness level. Inclusief door anchor!

€269,95

 (incl. BTW)

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331 TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331 (TF00331APP)

Met de TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basic. Dankzij de extra karabijn is het nog makkelijker te bevestigen. Wanneer u dan gebruik gaat maken van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht krijgt u een nog effectievere core training. Inclusief vernieuwde TRX Force Super App!

€279,95

 (incl. BTW)

TRX Suspension trainer home (TF00314) TRX Suspension trainer home (TF00314) (TF00314)

Met de TRX Suspension trainer home gaat u aan het werk met kracht en stabiliteit, voornamelijk in de romp. U heeft geen dure apparaten meer nodig, TRX brengt fitness back to basic. Dankzij de extra karabijn is het nog makkelijker te bevestigen. Wanneer u dan gebruik gaat maken van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht krijgt u een nog effectievere core training.

€199,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > TRX

Print