Trilplaat

Trilplaten zijn ideaal voor mensen die houden van een snelle workout. Met snel hebben we het absoluut niet over licht, aangezien een trilplaat veel verschillende niveaus heeft. Onder atleten en bekende sterren is de trilplaat een zeer populair en geliefd apparaat en geschikt wanneer u wilt afvallen en spieren ontwikkelen.

Lees verder

Trilplaten
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Fitness massage

Wat een trilplaat nu precies doet? Het is eigenlijk vrij simpel. Zoals het woord zelf al zegt is het een plaat die trilt. Door middel van trillingen worden spieren in het lichaam geprikkeld. Hierdoor spannen de spieren zich aan en ontspannen vervolgens weer. Dit proces wordt op een trilplaat herhaald, alleen dan vele malen sneller, afhankelijk van de ingestelde snelheid.

De trilplaat is een populair apparaat omdat het mogelijk dezelfde resultaten levert als een uur trainen op een ander apparaat waarbij u werkt aan dezelfde spieren. Hoe deze spieren op een trilplaat nu precies worden getraind is een eenvoudig proces. U gaat met de juiste houding op de plaat staan waarop deze vervolgens trilt. Afhankelijk van de snelheid trilt het hele lichaam, waarbij niet alleen de benen worden aangespannen, maar alle spiergroepen. Door de afwisseling van aan- en ontspannen worden de spieren verlengd en versterkt. Op deze manier ontwikkelt u een mooier lichaam en – voor de vrouwen – neemt u afscheid van die ongewenste sinaasappelhuid.

Belangrijk bij het gebruiken van een trilplaat is een schema. Afhankelijk van uw fitnessniveau wordt aangeraden om maximaal drie keer per week gebruik te maken van dit apparaat, waarbij de sessies niet langer duren dan vijftien minuten. Zoekt u iets extra’s? Probeer dan de trilplaat van Bremshey. Kies uit een van de vele modellen verkrijgbaar op Fitness24 en koop nu uw eigen trilplaat.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Trilplaten > Trilplaten

Print