Trilplaat

Trilplaten zijn ideaal voor mensen die houden van een snelle workout. Met snel hebben we het absoluut niet over licht, aangezien een trilplaat veel verschillende niveaus heeft. Onder atleten en bekende sterren is de trilplaat een zeer populair en geliefd apparaat en geschikt wanneer u wilt afvallen en spieren ontwikkelen.

Lees verder

Trilplaten
Sorteren

     

DKN trilplaat XG-5 + Installatie DKN trilplaat XG-5 (20184)

Het gepatenteerde "personal coach system" van de DKN trilplaat XG-5 biedt een constante vibratie aan elke gebruiker en verbetert de kwaliteit en duurzaamheid van de trilplaat.  

€1.195,-

 (incl. BTW)

Powerplate Mobile Powerplate Mobile (PPMOBILE)

De Powerplate Mobile is een multi-voordeel lichaamsbewegings hulpmiddel dat helpt je doelen te bereiken, sneller en effectiever. Het zetten van de gouden standaard in de whole body vibration technologie, de Mobile Power Plate heeft een ingestelde frequentie van 35 Hz, een 30 of 60 seconden timer, en een afstandsbediening voor eenvoudige bediening. In werkelijkheid, heeft onderzoek aangetoond dat Power Plate gebruikers twee keer zoveel vet hebben verloren over een periode van zes maanden dan in vergelijking met degenen die met behulp van eenvoudige fitness traint of slechts voeding alleen. Het is compact en eenvoudig op te bergen onder een bed of in een kast. Voeg de Mobile Power Plate aan uw routine en ervaar de wereldberoemde vibratie technologie, die nu beschikbaar is in zijn meest compacte formaat.

€3.349,-

 (incl. BTW)

DKN XG-10 Pro trilplaat + Cadeau + Installatie DKN XG-10 Pro trilplaat (DKNXGPRO)

De DKN XG-10 Pro trilplaat is DKN's nieuw model dat intensieve vibratie training toegankelijk en betaalbaar maakt.  Het unieke, gestroomlijnde design, en de compacte afmetingen van het toestel, neemt minder plaats in, passen in elke fitness studio of wellness centrum.

€1.999,-

 (incl. BTW)

BH Fitness trilplaat Vibroboost GS SE + Installatie BH Fitness trilplaat Vibroboost GS SE (BYV30SRS)

De BH Fitness trilplaat Vibroboost GS SE met GSR Graphics display en 2 AC motoren van 200W is geschikt voor professioneel gebruik. De Vibroboost GS trilplaat helpt u celulitis tegen te gaan en garandeert intensieve trainingsmogelijkheden met de veelheid aan programma's waarover het beschikt.

€2.599,-

 (incl. BTW)

BH Fitness massage apparaat Tactile Tonic 12% Korting BH Fitness massage apparaat Tactile Tonic (BG225)

Het BH Fitness massage apparaat Tactile Tonic is ontworpen om diverse soorten massage te geven aan verschillende delen van het lichaam zoals het verminderen van cellulitis op de dijen en de heupen, het verstevigen van de billen of het ontspannen van de rug- en schouderspieren.

€399,-

€349,-

  uw voordeel €50,- (incl. BTW)

BH Fitness trilplaat Combo Duo + Installatie BH Fitness trilplaat Combo Duo (BYV56)

U heeft waarschijnlijk gehoord van de ongekende populariteit van de trilplaat op dit moment? Tot nu toe waren trilplaten vrijwel onbetaalbaar voor thuisgebruik. Echter nu is er de BH Fitness trilplaat Combo Duo die u een uiterst uitgebreide trilplaat biedt voor thuisgebruik en voor een vriendelijke prijs. Als je serieus met je lichaam bezig bent en je wil echt een topproduct: de BH Fitness YV56 trilplaat is een echte aanrader. De BH Fitness YV56 trilplaat, speciaal ontworpen voor vrouwen en met een uiterst mooi design, beschikt over 3 verschillende manieren van trillen waardoor u alle spiergroepen kunt trainen. U kunt op deze manier niet alleen uw spieren verstevigen maar tevens eventuele cellulitis aanpakken.

€1.399,-

 (incl. BTW)

Fitness massage

Wat een trilplaat nu precies doet? Het is eigenlijk vrij simpel. Zoals het woord zelf al zegt is het een plaat die trilt. Door middel van trillingen worden spieren in het lichaam geprikkeld. Hierdoor spannen de spieren zich aan en ontspannen vervolgens weer. Dit proces wordt op een trilplaat herhaald, alleen dan vele malen sneller, afhankelijk van de ingestelde snelheid.

De trilplaat is een populair apparaat omdat het mogelijk dezelfde resultaten levert als een uur trainen op een ander apparaat waarbij u werkt aan dezelfde spieren. Hoe deze spieren op een trilplaat nu precies worden getraind is een eenvoudig proces. U gaat met de juiste houding op de plaat staan waarop deze vervolgens trilt. Afhankelijk van de snelheid trilt het hele lichaam, waarbij niet alleen de benen worden aangespannen, maar alle spiergroepen. Door de afwisseling van aan- en ontspannen worden de spieren verlengd en versterkt. Op deze manier ontwikkelt u een mooier lichaam en – voor de vrouwen – neemt u afscheid van die ongewenste sinaasappelhuid.

Belangrijk bij het gebruiken van een trilplaat is een schema. Afhankelijk van uw fitnessniveau wordt aangeraden om maximaal drie keer per week gebruik te maken van dit apparaat, waarbij de sessies niet langer duren dan vijftien minuten. Zoekt u iets extra’s? Probeer dan de trilplaat van Bremshey. Kies uit een van de vele modellen verkrijgbaar op Fitness24 en koop nu uw eigen trilplaat.

Home | Trilplaten > Trilplaten

Print