Powerplate trilplaten

Powerplates zijn fitnessapparaten waarbij de spieren door middel van trillingen worden getraind. Het is een fijne manier van sporten, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over een blessure of een zware belasting op het lichaam.

Lees verder

Powerplate
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Tijdbesparend en effectief

Wat een powerplate nu precies doet? Waar normaliter het lichaam zelf de beweging maakt, doet een powerplate dit op hoge snelheid. In het dagelijkse leven maakt u bepaalde bewegingen zonder na te denken welke spiergroepen daarbij worden gebruikt. Dit fitnessapparaat maakt gebruik van trillingen op zeer hoge snelheid, waardoor spieren zich samentrekken en vervolgens ontspannen. Normaal gebeurt dit een of twee keer per seconde, maar op een powerplate kan dat wel oplopen tot dertig á vijftig keer per seconde. Dit komt doordat de trillingen de spieren zodanig stimuleren dat er een automatisch samentrekkingsreflex ontstaat.

Het voordeel? Het apparaat doet al het werk! U hoeft er enkel op te staan en de workout begint vanzelf. Het is niet alleen tijdbesparend, maar ook nog eens zeer effectief. Allen al tien minuten op een powerplate geeft u het gevoel van een goede workout. Voor de beste resultaten is net als bij elk ander fitnessapparaat een trainingsschema nodig. Begin op een laag niveau en werk op deze manier naar een hogere snelheid.

Dit fitnessapparaat is ideaal wanneer u een goede workout wilt krijgen in een korte tijd. Doordat het geen allround fitnessapparaat is, adviseren wij dat u een combinatie maakt van dit apparaat met andere apparaten. Werk op deze manier aan kracht, uithoudingsvermogen en. een mooier lichaam. U houdt van squats? Probeer het eens op een powerplate.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Trilplaten > Powerplate

Print