Gebruikte trilplaat

Gebruikte trilplaten zijn de perfecte oplossing wanneer u wilt besparen op een fitnessapparaat. Wij bij Fitness24 zijn ervan bewust dat niet iedereen bereid is om de portemonnee open te trekken voor een peperduur apparaat.

Lees verder

Gebruikte trilplaten
Sorteren

     

Powerplate Pro Retro Classic 53% Korting + Installatie Powerplate Pro Retro Classic (PPCLASSIC)

De Power Plate Pro Retro Classic heeft dezelfde afmeting en mogelijkheden als de Power Plate Next Generation en de Power Plate Pro5. Deze Powerplate is geheel vernieuwd: - nieuwe trilaandrijving
- nieuwe electronica
- nieuwe bedrading
- nieuwe rubbers
- nieuw gespoten in trendy pasteltinten De plate wordt geleverd met kwaliteitcertificaat van Powerplate en er zit 2 jaar garantie op bij thuisgebruik en 6 maanden bij professioneel gebruik. U kunt kiezen uit diverse pasteltinten, staat uw voorkeur er niet bij wordt hij voor € 250,00 extra in de door u gewenste kleur gespoten. Kortom een nieuwe Power Plate voor de helft van de prijs.

€8.450,-

€3.950,-

  uw voordeel €4.500,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat my7 Special Paint showroom Vandaag nog Fit! Uitverkoop + Installatie Powerplate trilplaat my7 Special Paint showroom (POMY7demo)

De Powerplate trilplaat my7 Special Paint demo is het eerste full-body trainingstoestel voor thuis met proMOTION Dynamic Vibration Technologie, waardoor het je nog meer dynamische beweging biedt. De sterke Vectran kabels brengen de vibraties die het platform genereert optimaal over op de spieren. De my7 heeft meer dan 1000 ingebouwde trainingsprogramma's. Deze my7 staat in onze showroom en is gespoten in de exclusieve pastelkleuren baby blue met wit.

€9.699,-

€7.795,-

  uw voordeel €1.904,- (incl. BTW)

Powerplate Next Generation demomodel 67% Korting + Installatie Powerplate Next Generation demomodel (PONEXTGENDEMO)

Power-Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop.

€10.900,-

€3.495,-

  uw voordeel €7.405,- (incl. BTW)

Powerplate Next Generation gebruikt 83% Korting + Installatie Powerplate Next Generation gebruikt (PONEXTGENGEBRUIKT)

Power-Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop.

€10.900,-

€1.795,-

  uw voordeel €9.105,- (incl. BTW)

Powerplate Next Generation tweedehands 70% Korting + Installatie Powerplate Next Generation tweedehands (PONEXTGEN2DEHANDS)

Power-Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop.

€10.900,-

€3.250,-

  uw voordeel €7.650,- (incl. BTW)

Power plate trilplaat MY5 zwart (demomodel) Vandaag nog Fit! 48% Korting + Installatie Power plate trilplaat MY5 zwart (demomodel) (POMY5ZWARTDEMO)

De Powerplate MY5 is de meest praktische manier om thuis te kunnen trainen, met een design dat een weerspiegeling is van de modellen uit de pro-serie. Met de quickstart programma’s kunt u meteen van start, en met de afstandsbediening kunt u het toestel bedienen als u bijvoorbeeld zittende oefeningen uitvoert. Met slechts enkele trainingen per week, gewoon in uw eigen huis, kunt u snel en gemakkelijk uw lichaam in vorm krijgen. Dit betreft een demomodel in zeer goede staat!

€6.849,-

€3.495,-

  uw voordeel €3.354,- (incl. BTW)

Power plate trilplaat MY5 zilver (demomodel) Vandaag nog Fit! 48% Korting + Installatie Power plate trilplaat MY5 zilver (demomodel) (POMY5ZILVERDEMO)

De Powerplate MY5 zilver is de meest praktische manier om thuis te kunnen trainen, met een design dat een weerspiegeling is van de modellen uit de pro-serie. Met de quickstart programma’s kunt u meteen van start, en met de afstandsbediening kunt u het toestel bedienen als u bijvoorbeeld zittende oefeningen uitvoert. Met slechts enkele trainingen per week, gewoon in uw eigen huis, kunt u snel en gemakkelijk uw lichaam in vorm krijgen. Dit betreft een demomodel in zeer goede staat!

€6.849,-

€3.495,-

  uw voordeel €3.354,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat by Conny (gebruikt model) 62% Korting + Installatie Powerplate trilplaat by Conny (gebruikt model) (POMY3NEW)

De Power plate by Conny is de voorloper van de Powerplate MY3. Het is de meest compacte, meest praktische manier voor Acceleratie Training bij u thuis. Dit gebruikte model is in goede staat. Hoe druk u het ook heeft, er is altijd tijd voor drie korte workouts per week om uw gehele lichaam te trainen.

€2.495,-

€925,-

  uw voordeel €1.570,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive showroom 56% Korting + Installatie Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive showroom (POPRO5AIRDAPTIVDEMO)

Het pro5 AIRdaptive model is ons meest veelzijdige toestel omdat het zich met een groot aantal instellingen en de AIRdaptive functie makkelijk aanpast aan de eisen van alle mogelijke gebruikers. Met één druk op de knop kan iedereen, van mensen die een intense workout willen tot gebruikers die in een kwetsbare conditie verkeren, precies op het juiste niveau trainen. Deze Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive komt uit onze showroom en is op een paar schrammen na nog zo goed als nieuw.

€13.733,50

€5.995,-

  uw voordeel €7.738,50 (incl. BTW)

Lage prijs

Waarom u überhaupt een trilplaat in huis moet halen? Het is een ideaal middel om aan een snelle workout te komen. U hoeft er eigenlijk niet veel voor te doen, aangezien het apparaat alles voor u doet. Onderschat het apparaat echter niet, want het kan zeer intensief zijn! De trilplaat is vandaag de dag een zeer gewild en geliefd apparaat onder atleten, artiesten en acteurs, door de gebruiksvriendelijkheid en gemak. 

Gebruikte trilplaten die worden aangeboden op Fitness24 zijn in feite demo- of winkelmodellen die wij tegen een lage prijs verkopen. Alle tweedehands fitnessapparaten worden onderworpen aan zeer strenge tests en worden extensief bekeken en beoordeeld door onze experts.

Bent u dus bereid om een trilplaat aan te schaffen? Een plaat die simpelweg trilt klinkt misschien als een duur geintje om geld voor neer te leggen, maar de resultaten zijn ongelooflijk. Door middel van trillingen spannen de spieren in uw lichaam zich in een continu niveau aan en ontspannen vervolgens weer.  Krijg dat zeer gewilde lichaam met een van onze gebruikte trilplaten.

Home | Trilplaten > Gebruikte trilplaten

Print