Gebruikte trilplaat

Gebruikte trilplaten zijn de perfecte oplossing wanneer u wilt besparen op een fitnessapparaat. Wij bij Fitness24 zijn ervan bewust dat niet iedereen bereid is om de portemonnee open te trekken voor een peperduur apparaat.

Lees verder

Gebruikte trilplaten
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Lage prijs

Waarom u überhaupt een trilplaat in huis moet halen? Het is een ideaal middel om aan een snelle workout te komen. U hoeft er eigenlijk niet veel voor te doen, aangezien het apparaat alles voor u doet. Onderschat het apparaat echter niet, want het kan zeer intensief zijn! De trilplaat is vandaag de dag een zeer gewild en geliefd apparaat onder atleten, artiesten en acteurs, door de gebruiksvriendelijkheid en gemak. 

Gebruikte trilplaten die worden aangeboden op Fitness24 zijn in feite demo- of winkelmodellen die wij tegen een lage prijs verkopen. Alle tweedehands fitnessapparaten worden onderworpen aan zeer strenge tests en worden extensief bekeken en beoordeeld door onze experts.

Bent u dus bereid om een trilplaat aan te schaffen? Een plaat die simpelweg trilt klinkt misschien als een duur geintje om geld voor neer te leggen, maar de resultaten zijn ongelooflijk. Door middel van trillingen spannen de spieren in uw lichaam zich in een continu niveau aan en ontspannen vervolgens weer.  Krijg dat zeer gewilde lichaam met een van onze gebruikte trilplaten.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Trilplaten > Gebruikte trilplaten

Print