Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Scitec Nutrition Sportvoeding

Bekijk meer producten van Scitec Nutrition

Lees verder

Sportvoeding
Sorteren

     

Scitec Nutrition Mega HMB 90 caps. 25% Korting Scitec Nutrition Mega HMB 90 caps. (105865)

HMB, ß-hydroxy ß-methylbutyraat is een metaboliet van het essentiële BCAA aminozuur Leucine en het is gesynthetiseerd in het menselijk lichaam. De productie hiervan is ongeveer 0,2-0,4 gram per dag. Bij onderzoekstudies naar opbouw van meer spierweefsel en versneld herstel houdt men een standaarddosering aan van ongeveer 3 gram per dag. L-Leucine is een belangrijk aminozuur en wordt een steeds meer en meer populair ingrediënt voor bodybuilders!

€39,95

€29,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Scitec Nutrition sportvoeding geeft het lichaam de stoffen die het nodig heeft tijdens het sporten. Op Fitness24 vindt u een veelzijdig assortiment aan voedingssupplementen van Scitec Nutrition.Wanneer u gebruikt maakt van sportvoeding? Als u een zeer actieve sporter bent, wordt het gebruik maken van sportvoeding zelfs aangeraden. Sporten is goed voor de gezondheid, maar het eist z’n tol van het lichaam. Hier doelen we op de overmatige belasting op de botten, gewrichten en spieren. Daarbij verliest het lichaam de nodige stoffen wanneer deze worden omgezet in energie. Scitec Nutrition sportvoeding bieden een oplossing tegen deze problemen. Komt u energie tekort tijdens en na het sporten? Probeer een proteïnereep. Voor pijn in de kuiten na het hardlopen zijn supplementen voor spierherstel zeer effectief.Met het doel van het beschermen en helpen van het lichaam tijdens en na het sporten is Scitec Nutrition in 1996 opgericht. Sindsdien produceert het merk hoogwaardige sportvoeding en is vandaag de dag een van de grootste leveranciers van voedingssupplementen. Het biedt honderden soorten producten goed voor verschillende aspecten die voorkomen tijdens het sporten. Merkt u tijdens en na het sporten dat het lichaam toch niet helemaal in de staat is als daarvoor, probeer dan Scitec Nutrition sportvoeding.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Sportvoeding

Print