Spinning Pedaalsets

Spinning pedaalsets kunnen behoorlijk goed van pas komen wanneer u de trotse eigenaar bent van een spinningbike. Op Fitness24 verkopen bij verschillende soorten pedaalsets en de nodige accessoires.

Lees verder

Spinning Pedaalsets
Sorteren

     

Life Fitness ICG SPD pedaalset voor IC Series Life Fitness ICG SPD pedaalset voor IC Series (9171301)

Life Fitness ICG SPD pedaalset voor IC Series Dubbelzijdige pedalen maken het fietsers mogelijk om schoenen met SPD-plaatjes of normale sportschoenen te gebruiken. Geschikt voor alles Life Fitness indoor cycles.      

€89,95

 (incl. BTW)

Verschillende modellen

Het komt wel eens voor dat een pedaal van een spinningbike afbreekt door een ongeluk. In dit geval zou het toch behoorlijk goed uitkomen als u een extra setje in huis heeft. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de pedalen op uw bike niet aan de wensen voldoen. Geen probleem, dat is waarom wij spinning pedaalsets bieden. U kunt kiezen uit verschillende modellen, dus wellicht zit uw perfecte pasvorm er wel tussen. Het is voor spinning immers van essentieel belang dat de oefening in geen opzicht wordt beperkt.

Het merk voor alle benodigdheden op het gebied van wielersport is Shimano. De pedaalsets zijn namelijk niet enkel goed voor spinningbikes, maar ook voor daadwerkelijke fietsen. Daarnaast biedt Shimano niet alleen spinning pedaalsets, maar ook kleding en andere accessoires. Met tientallen jaren ervaring in de fietswereld bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en producten ontwikkeld met pure vakmanschap. Daarbij bieden wij het speciaal tegen de laagste prijzen! Pas uw spinningbike vandaag nog aan naar eigen wens en kies uit ons veelzijdige assortiment van spinning pedaalsets.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Spinningbikes > Spinning Pedaalsets

Print