Snaar aangedreven Beoordelingen

Snaar aangedreven


Lees meer over Snaar aangedreven >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Snaar aangedreven gemiddeld met een 8,7 in de 25 reviews hieronder :

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 9 Huibert Sluiter 2014-09-22

Na de online bestelling van deze spinning bike werd er (circa 35 min later) contact opgenomen betreffende de levering, medewerker vroeg aan me hoe laat ze konden komen (dezelfde dag). Helaas kwam dat niet goed uit bij mij, anders had ik de 'vandaag nog fit' actie wel uit willen testen! De volgende dag werd de spinningbike geleverd en hij bevalt uitermate goed. Ik ben er erg blij mee omdat je er zeer krachtig, geluidsloop op kunt trainen! Bedankt voor snelle en goede levering Sanden.

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 8 Dirk Limbeek 2014-10-17

Ben het helemaal met onderstaande reactie eens, top spinningbike!

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 9 Nanno 2014-10-26

Vandaag nog fit actie dikke 9 sterren waard!! Life fitness spinningbike is ook erg fijn en voldoet prima aan de verwachtingen

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 10 Chiel 2014-11-07

Fantastische spinningbike, fietst erg fijn en ziet er mooi uit. Complimenten voor goede (eerlijke) uitleg in de winkel en installatie van nette bezorgers. Aanrader!!

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike

Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike 1 10 9 Mark Essers 2017-11-19

goede voorlichting in de winkel, snel geleverd en goede uitleg na installatie!

Bekijk hier het product Life Fitness LifeCycle GX Indoorbike >

Kettler speedbike Speed 3 07639-100

Kettler speedbike Speed 3 07639-100

Kettler speedbike Speed 3 07639-100 1 10 9 Peet Theusing 2015-11-12

Voor het bestellen van deze spinningbike eerst met sanden gebeld en kreeg prima uitleg via de telefoon. Naderhand via de webshop besteld en 2 dagen later werd hij netjes geplaatst door de bezorgdienst van fitness24.nl. Leuke gratis vloermat erbij en goede service!

Bekijk hier het product Kettler speedbike Speed 3 07639-100 >

Kettler speedbike Racer 3 07639-600

Kettler speedbike Racer 3 07639-600

Kettler speedbike Racer 3 07639-600 1 10 9 Davy 2013-12-11

Zeer degelijk toestel die geruisloos werkt en gemakkelijk te programmeren is. Het toestel heeft me al flink wat kilo's afgenomen!! Zeer tevreden.

Bekijk hier het product Kettler speedbike Racer 3 07639-600 >

Kettler speedbike RACER S model 2014 (07988-750)

Kettler speedbike RACER S model 2014 (07988-750)

Kettler speedbike RACER S model 2014 (07988-750) 1 10 9 Govert 2014-11-04

Fantastische spinningbike die netjes thuis werd bezorgd na bestelling. Veruit de fijnste spinningbike in de showroom tegen een erg mooie prijs, super tevreden!

Bekijk hier het product Kettler speedbike RACER S model 2014 (07988-750) >

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle 1 10 9 Reinout de A 2014-10-16

Perfecte solide spinningbike, erg fijn om hard op te trainen. Super stevig en erg stabiel, heb deze spinningbike in volkel mogen vergelijken met vele andere merken. Mjin keuze ging direct naar keiser, beste prijs-kwaliteit!!!

Bekijk hier het product Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle >

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle 1 10 9 Elco 2014-10-24

Zeer stevige spinningbike die er erg mooi uitziet. Complimenten voor goede uitleg in showroom en snelle installatie!

Bekijk hier het product Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle >

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle 1 10 10 Christiaan Kaizer 2014-11-11

Ruime keuze in showroom en kreeg deskundige uitleg van medewerker. Uitvoerig verschillende modellen getest en deze is 100 procent zeker de stevigste en van de hoogste kwaliteit! erg stabiel, houding is perfect en trapt uitstekend. In de winkel direct afspraak gemaakt en 2 dagen erna werd hij netjes thuis geleverd.

Bekijk hier het product Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle >

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle

Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle 1 10 10 Thei Loen 2014-11-18

Volledig met onderstaande reviews eens, super spinningbike! via de site besteld en voldoet prima aan de verwachtingen. Had hem dinsdag avond besteld en had hem donderdags in huis, snelle levering en goede communicatie... aanrader!!!

Bekijk hier het product Keiser spinningbike M3i Bluetooth Indoor cycle >

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 1 10 9 Van de P 2018-05-04

Heerlijke spinningbike! Ben in de showroom wezen kijken en uiteindelijk toch voor deze spinningbike gekozen. Eigenlijk is dit het instapmodel maar het bespaarde me aardig in de kosten. Uiteindelijk netjes geinstalleerd en ben zeer tevreden met de fiets!

Bekijk hier het product Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 >

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 1 10 10 Wiel 2018-12-12

Kreeg de spinningbike de volgende dag in huis geleverd. Ik begreep iets niet helemaal tijdens het opbouwen terwijl ik best handig ben. Toen even gebeld en man aan de telefoon hielp me netjes verder. Complimenten voor snelheid en service

Bekijk hier het product Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 >

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 1 10 8 Azamra 2018-10-03

Ik train veel uren op deze spinningbike en hij bevalt prima!

Bekijk hier het product Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 >

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 1 10 7 C. Riemens 2021-02-13

Ik heb hem nu 2 jaar. En nu de sportscholen dicht zijn gebruik ik hem steeds meer. Het is een redelijk stevige fiets. De geometrie is echter erg kort. Ik ben 1.76 en pas er net op. Als je langer bent zou ik toch een andere fiets aanraden. Verder bevalt hoj goed.

Bekijk hier het product Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 >

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC6 met MyRide VX Personal

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC6 met MyRide VX Personal

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC6 met MyRide VX Personal 1 10 9 Ron Scholten 2020-06-15

Een klein probleem met de eerste levering werd flexibel opgelost, met alle aandacht voor mijn standpunt. Complimenten voor het snel vervangen en het meedenken. Grote klasse!

Bekijk hier het product Life Fitness ICG Indoor Cycle IC6 met MyRide VX Personal >

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial 1 10 9 Henk Lelieveld 2021-02-05

In Oktober al een Schwin I C8 aangeschaft, een mooie en goede spinbike, waarbij het een groot voordeel dat ook wat zwaardere mensen hiierop kunnen fietsen, in combinatie met Zwiift id dit een heel goede aankoop geweest, ik ga nog een 2e aanschaffen

Bekijk hier het product Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial >

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial 1 10 8 Trek de velde 2021-10-16

Zwift werkt super op deze bike, heel blij mee voor goede prijs

Bekijk hier het product Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial >

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial 1 10 9 Kees van Leur 2021-10-17

De IC8 bevalt mij prima , geruisloos en prima instelbaar ben er blij mee.

Bekijk hier het product Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial >

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial 1 10 8 Nelis Smith 2021-01-12

<p>zeer degelijke , complete bike waar fijne apps op kunnenfiets. afstellen gaat goed van zadel en stuur met mooie spd pedalen. fijne training!</p>

Bekijk hier het product Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial >

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial 1 10 7 HJ Lommers 2020-02-05

<p>Bike heeft een mooie design en opbouwen ging vrij soepel. Fietscomputer was even goed uitzoeken hoe dit werkte.... wattage betwijfel ik hoe accuraat deze werkt</p>

Bekijk hier het product Schwinn 800IC (voorheen IC8) Spinning fiets - Zwift + Ridesocial >

Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets

Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets

Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets 1 10 8 Hans 2020-04-13

Fijne fiets voor redelijke prijs. Stabiel en makkelijk in elkaar te zetten. Voor mijn lengte nog net goed (ik heb zithoogte op max) en ben nog geen 1.90. Lekker snel geleverd. Al was het handig geweest dat DHL een track and trace had gestuurd (maar dat is niet mijn eerste minder ervaring met DHL).

Bekijk hier het product Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets >

Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets

Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets

Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets 1 10 9 Reinout E. 2021-08-10

<p>goede basic fiets voor scherpe prijs. twijfel met IC8 maar toch deze gekozen ivm prijs. Zeker geen spijt van!</p>

Bekijk hier het product Schwinn 700IC (voorheen IC7) Spinning fiets >

Hammer Racer s spinningbike

Hammer Racer s spinningbike

Hammer Racer s spinningbike 1 10 7 Henk lelieveld 2021-04-03

Geen duo pedalen,, jammer genoeg niet geschikt voo zwift app. Progamma. Aanbevolen kinomap software is moeilijk te gebruiken

Bekijk hier het product Hammer Racer s spinningbike >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001