Powerbike spinningbike

Powerbikes bieden u meer dan welke spinningbike dan ook! Op Fitness24 vindt u de powerbike van het bekende fitnessmerk Power Plate.

Lees verder

Powerbike
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Effectiviteit en tijdswinst

Wat een powerbike is? Net als elke ‘fitness fiets’ is het een stationaire fiets. Wat de powerbike anders maakt van spinningbikes is het revolutionaire ‘Pedal and Crank’ systeem. Hierbij worden twee methoden gecombineerd: fietsen en vibratietraining. De twee trainmethoden los van elkaar zijn effectief bewezen, maar door deze te combineren krijgt de oefening een upgrade. Door de vibratie-technologie in de pedalen van een powerbike wordt bij elke omwenteling vibraties geproduceerd. Hierdoor stijgt de intensiteit van de workout en tegelijkertijd ook de soepelheid van de spieren, waardoor u minder moeite heeft met de verhoogde intensiteit. Op deze manier kunt u op een hoger niveau fietsen en uw training resultaten verbeteren, zonder de duur van de sessie te hoeven verlengen.

Het grootste verschil tussen een powerbike en een spinningbike is effectiviteit. Met een powerbike worden uw spieren niet alleen meer gestimuleerd en traint u op een hoger niveau, maar werkt u naast conditietraining ook nog eens aan krachttraining. Daarnaast wordt er ook bespaard op tijd, aangezien extra tijd voor het gewenste resultaat op een powerbike niet nodig is. Ga voor effectiviteit en tijdwinst met een powerbike.

10.0
Power Plate PowerBike 1 10 10 10/10 Power Plate PowerBike

Prachtig design, staat mooi in onze sportkamer. Ook mijn vrouw zal hier veel op gaan f...

Bekijk alle Beoordelingen

Home | Spinningbikes > Powerbike

Print