Soundcast

Soundcast producten zorgen ervoor dat uw tijd buiten een stuk leuker is. Immers, een beetje muziek maakt elke activiteit beter! Of het een kampeertocht is of een ontspannende yoga sessie in de buitenlucht, Soundcast heeft het allemaal!

Bij sporten zijn er veel factoren die prestaties kunnen beïnvloeden, zowel bevorderend als verminderend. Zo werkt temperatuur vaak in het nadeel, aangezien kou de spieren in het lichaam aantast en warmte vermoeiend werkt. Een factor die bevorderend kan werken, is muziek. Tijdens het hardlopen is het belangrijk om een bepaald tempo aan te houden en muziek kan hierbij helpen. Bij andere activiteiten als yoga kan muziek weer rustgevend werken. Met de speakers van Soundcast kunt u bij alle activiteiten in de buitenlucht genieten van uw eigen muziek.

Waarom u specifiek gebruik moet maken van Soundcast? Dit merk richt zich in tegenstelling tot vele andere merken specifiek op outdoor speakers. Het Amerikaanse audiomerk heeft deze keuze gemaakt, omdat elk persoon moet kunnen genieten van muziek in welke omgeving dan ook. Doordat de oprichters van dit merk voor het ontstaan al ruim veertig jaar actief waren in de audiowereld, hebben zij de expertise om de best mogelijke producten te ontwikkelen. Maak gebruik van deze super bluetooth speakers en maak elke outdoor activiteit leuker met Soundcast.

Soundcast
Sorteren

     

Soundcast VG7 draagbare speaker luidspreker 10% Korting Soundcast VG7 draagbare speaker luidspreker (SCVG7)

De Soundcast VG7 draagbare speaker luidspreker is nu leverbaar en is de best klinkende draadloze out-in door speaker. Verder ook de grootste outdoor Bluetooth speaker die zeer muzikaal en robuust is. Door de speciale Soundcast energie management heeft u krachtige bassen, omni stereo geluid, hoge SPL en kunt u hiervan uren probleemloos genieten. Draadloos genieten van uw muziek of die van uw vrienden, waar en wanneer u maar wilt. Buiten in uw tuin, op de boot, op de camping, naast uw Jacuzzi, op het strand, bij uw zwembad of geniet van uw fijne muziek tijdens uw BBQ met uw vriende en geliefden. Geniet draadloos van uw favoriete de muziek waar u maar wilt met de nieuwe Soundcast VG7.

€999,-

€899,-

  uw voordeel €100,- (incl. BTW)

Soundcast VG1 waterproof luidspreker speaker 5% Korting Soundcast VG1 waterproof luidspreker speaker (SCVG1)

De Soundcast VG1 waterproof luidspreker speaker is een robuuste portable Bluetooth speaker die volledig waterdicht is. Dat laatste komt in ons land natuurlijk goed van pas. Niets kan de absolute muzikale prestaties stoppen van de VG1, waar u hem ook mee naar toe neemt. Of het nu bij uw BBQ, in de tuin, in de auto of bij het zwembad, de gymzaal, wandelen of in het hotel, de VG1 is uw perfecte reisgenoot ongeacht de bestemming. U kunt twee VG1 koppelen voor TWS (True Wireless Stereo) configuratie, de VG1 heeft een waterdichte behuizing (IP67), streamt High-Def Audio via Bluetooth d.m.v. aptX en AAC, On-Board Play/Pause en Volume control, externe auxillary aansluiting, en werkt ook met Siri! De VG1 heeft meerdere speakers en een passieve radiator om u versteld te laten staan van de audio kwaliteit, inclusief Soundcasts unieke ingebouwde Long Life oplaadbare batterij.

€179,95

€169,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Soundcast BlueCast bluetooth ontvanger voor OutCast en OutCast Junior Soundcast BlueCast bluetooth ontvanger voor OutCast en OutCast Junior (BCR404)

De Soundcast BlueCast bluetooth ontvanger voor OutCast en OutCast Junior is een Bluetooth-ontvanger voor de OutCast en OutCast Junior. Baanbrekende Bluetooth technologie – aptX, AAC lossless zonder kwaliteitsverlies. Gemakkelijk in gebruik, een knop voor het koppelen en naar muziek te luisteren. Speciaal op maat gemaakt – behuizing past perfect rond de minijack ingang van de OutCast en OutCast Junior. Oplaadbare batterij via universele USB-poort voor 8 tot 10 uur afspeeltijd. Maakt het mogelijk om je muziek te bedienen vanaf je telefoon of tablet.

€79,-

 (incl. BTW)

Home | Merken > Soundcast

Print