Queen Beoordelingen

Queen

Queen Boxing Equipment is hét merk voor boks producten voor vrouwen. Dit merk biedt uitrusting voor bokssporten, van handschoenen tot shorts en scheenbeschermers.

Waarom u de producten nodig heeft? Vechtsport is een sport waarbij het lichaam behoorlijk wat rake klappen moet incasseren. Het is daarom van essentieel belang dat het lichaam wordt beschermd. Queen Boxing Equipment biedt producten om de prestaties te verbeteren en het lichaam tegelijkertijd te beschermen.

Met de jaren is boksen onder vrouwen steeds populairder geworden. Het wordt steeds meer gedaan en het heeft over de jaren ook meer aandacht gekregen. Dat is waarom het Thaise bedrijf Twins een speciale tak heeft aangemaakt voor boks producten voor vrouwen. Queen Boxing Equipment is daarmee ook het nummer 1 merk op het gebied van boks uitrusting voor vrouwen. Het moederbedrijf, Twins, is al sinds 1992 actief in de bokswereld. Hoewel de focus van dit bedrijf voornamelijk ligt op het produceren van Thai boks producten, verbreedt Queen zich tot een ruimer gebied.

Op Fitness24 vindt u het assortiment van dit merk. Scheenbeschermers, enkelbanden, handschoenen en thaiboksbroeken, u koopt het allemaal hier. En omdat Queen wilt dat vrouwen er altijd goed uitzien tijdens het sporten: broeken in verschillende kleuren. Koop nu uw Queen Boxing Equipment.


Lees meer over Queen >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Queen gemiddeld met een 10 in de 1 reviews hieronder :

Queen QBG Fantasy bokshandschoenen

Queen QBG Fantasy bokshandschoenen

Queen QBG Fantasy bokshandschoenen 1 10 10 Carlijne Haarbrink 2014-09-30

Boks nu al een tijdje met deze handschoenen in de sportschool en ze zitten uitstekend. Erg tevreden met afhandeling, had verkeerde maat besteld (daarna erg snel goede maat in huis), ik zeg; TOP!

Bekijk hier het product Queen QBG Fantasy bokshandschoenen >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Queen > Beoordelingen

Print