Vacature E-commerce medewerker

E-commerce medewerker - Webshopbeheer

Als enthousiaste E-commerce collega ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor webshopbeheer. We zijn opzoek naar een allround webshop medewerker die zich focust op productbeheer en content creatie. Je zorgt ervoor dat nieuwe collecties geupdate worden, webshops actueel blijven, analyseert storingen en technische moeilijkheden en nog veel meer.

Het assortiment van Sanden bestaat uit premium producten in de triathlon en fitness sport. Op onze webshop is continue nieuwe content nodig zoals; product teksten, categorie teksten, blogs en nog veel meer. Jij zorgt voor inspirerende, informerende en enthousiaste teksten die onze verkoop stimuleren. Daarnaast zorg je voor het plaatsen en positioneren van producten in ons CMS systeem. In dit systeem vul je de producten met specificaties, tekst en beeld en zorg je ervoor dat het product ‘verkoop-klaar’ gemaakt wordt. In een later stadium bieden we de mogelijkheid om door te groeien naar feedmanagement, social media beheer, e-mailmarketing en SEA/SEO beheer.

Samen met jou team ben je de drijvende kracht achter onze online shops en commiceerd met ons verkoop team, online marketing bureau en legt doelstellingen af tegenover ons management. Je krijgt een boeiende en zeer gevarieerde functie met veel afwisselende contacten en projecten, in een continue groeiende en zeer ambitieuze organisatie.

Onze organisatie Het familiebedrijf Sanden is leader op het gebied van triathlon en fitness verkoop in de Benelux. Sport specialists sinds 2001 staat in de titel van het bedrijf en met de verkoop van alleen premium producten proberen we onze klanten te overtuigen van onze kennis, ervaring en service. Naast een directe verkoop in onze winkels in Nederland en Belgie beschikt Sanden over een zeer sterke online positie met meerdere webshops op het gebied van fitness (fitness24.nl) en triathlon (triathlonaccessoires.nl). Vanuit het hoofdkantoor in Nederland worden alle webshops in Nederland, Belgie en Duitsland aangestuurd.

 

Profielbeschrijving

We zoeken iemand met relevante ervaring in een vergelijkbare marketingfunctie of een zeer enthousiaste schoolverlater met de nodige online skills.

 • Je actualiseert onze webshops met behulp van ons CMS systeem.
 • Je analyseert storingen en technische moeilijkheden bij het gebruik van de website of diensten door klanten.
 • Je zorgt voor de nodige vertalingen op onze website.
 • je bent een praktisch ingestelde persoon met kennis van de juiste programma’s om teksten, data, foto’s ect. te verwerken (Word, Excel).
 • Je beschikt over een vlotte pen om mee te schrijven en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden voor het schrijven van inspirerende, afwisselende en commerciële teksten
 • Je hebt een goede talenkennis: Nederlands (+++), Engels (+++)en Duits (+)
 • Prioriteiten stellen is een must in deze job. Je weet wat wanneer jouw aandacht nodig heeft.
 • Je werkt proactief, efficiënt en nauwkeurig
 • Je bent enthousiast, leergierig, ambitieus en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent gemotiveerd en kijkt ernaar uit om persoonlijk te groeien

 

Aanbod

 • Een informele werksfeer met een gevarieerde job in een ambitieuze organisatie.
 • Werk als een gemotiveerde en prestatiegerichte teamspeler wordt van je collega’s verwacht maar ook van jou.
 • Voltijdse of deeltijdse tewerkstelling voor onbepaalde duur.

 

Wij bieden jou een afwisselende job met de nodige zelfstandigheid. Je zorgt samen met je team voor een succesvolle organisatie!

 

Verloop sollicitatie

Bent je geinteresseerd? Stuur dan je volledige CV inclusief motivering naar Mike van den Broek:

Mail; mbroek@sandenshop.com

Tel; +31(0)413256800

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Over Sanden Sports > Vacature E-commerce medewerker

Print