Mulebar Beoordelingen

Mulebar

Mulebar is het merk waar u de beste energiemiddelen vindt. Goede resultaten doet u niet enkel met wilskracht en conditie, maar ook met energie.

Voor sporten is energie nodig. Het lichaam haalt dit uit stoffen die zich in het lichaam bevinden, maar die zijn aanwezig in beperkte hoeveelheden. Wat nu als deze op zijn? Sportvoeding voorziet het lichaam in dit geval van een extra dosis aan deze stoffen, afhankelijk van het soort product.

Waarom u specifiek voor Mulebar moet kiezen? Een aantal redenen, waarvan een prestatiemogelijkheden is. De producten van dit merk zijn uitvoerig getest door experts. Een andere reden is smaak. Neem een hap van deze bar en u wilt nooit meer anders. Een heerlijke smaak en dat allemaal gemaakt van organische en Fairtrade ingrediënten. Naast Fairtrade ingrediënten maakt dit merk ook gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen.

Mulebar is het resultaat van een idee bedacht door twee avonturiers, Jimmy en Alex. Deze twee Britse mannen zijn zeer groot fan van outdoor activiteiten als hiken en fietsen. Tijdens een race in 2002 kregen zij energiebars die ze op een gegeven moment niet meer konden hebben, omdat ze naar karton smaakten. Na jarenlang experimenteren en testen kwam eindelijk het product waar ze op hadden gehoopt. Effectief, lekker en eenvoudig, ofwel: Mulebar.


Lees meer over Mulebar >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Mulebar gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Home | Merken > Mulebar > Beoordelingen

Print