Modern Movement

Waarom balans training:
Balans training heeft verschillende voordelen. Het zorgt voor een betere kwaliteit van leven (een beter gevoel van balans is geassocieerd met minder vallen en blessures). Wanneer je een nieuwe sport of activiteit aan het leren bent kan balans training de leercurve verkorten. Atleten kunnen een concurrentie voordeel verkrijgen door het verfijnen van de balans vaardigheden. Het probleem met de meeste bestaande balans producten is dat deze statisch zijn of een beperkt bewegingsbereik verschaffen. Modern Movement's focus is om een training tool te ontwikkelen welke in een grotere bewegingsvrijheid voorziet, en beter gekopieerde real-life bewegingen. Modern Movement's doel is om de gelegenheid te bieden bewegingen uit te voeren die nauwer geassocieerd zijn met de manier waarop ons lichaam beweegt, in balans sport en in het alledaagse leven.

2D Movement vs. 3D:
Training in 3D is beter in het nabootsen van bewegingen uit het echte leven. Echter zullen velen vinden dat training in de onstabiliteit van 3D-beweging veel moeilijker is dan het doen van 2D-bewegingen. Mensen die nieuw zijn met fitness of balans training zullen meer comfortabel zijn bij het starten van 2D-bewegingen en uiteindelijk werken naar 3D.

Make it Fun:
Modern Movement's doel is om je naar een punt te krijgen waarbij je meer plezier kan hebben tijdens het doen wat je leuk vindt om te doen. Of je nu aan het surfen, joggen of skiën bent, Modern Movement wil je helpen de balans en behendigheid te ontwikkelen. Balans training opnemen in je workout moet niet alleen je vertrouwen laten toenemen, het moet je een betere algehele ervaring bieden voor de dingen die je leuk vindt.

Modern Movement
Sorteren

     

Modern Movement Edge board 2.0 extension trainer Modern Movement Edge board 2.0 extension trainer (100578)

De Modern Movement Edge board 2.0 extension trainer geeft de mogelijkheid om vele verschillende bewegingen uit te voeren voor een volledige lichaamstraining en hiermee uw kracht, behendigheid en balans te verbeteren. Met behulp van de M-Trac app kunt u, zonder de hulp van een professionele trainer, eenvoudig vele verschillende oefeningen en trainingen uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om uw eigen trainingen samen te stellen. Plaats uw smartphone in de speciaal ontwikkelde houder, zodat deze uw herhalingen en bewegingen kan meten voor een accurate meting van uw training.

€99,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Modern Movement

Print