Vision Fitness loopband T9700 HRT console  VIT9700HRT Inclusief installatie + Installatie

Vision Fitness loopband T9700 HRT console

VIT9700HRT | Schrijf de eerste review!

De robuuste Studio-Loopband Vision T9700 HRT voldoet aan de hoge eisen van studio's, hotels en intesief thuisgebruik; hij is bijzonder robuust en stabiel gebouwd.


Bekijk uitgebreide omschrijving
Bezorgopties
4199.00 €4.199,-

(incl. 21% btw) Nieuw! Ruim op voorraad!

Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +31(0)413 25 68 00
E-mail: info@fitness24.nl

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Inclusief montage (NL en BE)
Extra opties
Optie Vision:
Omschrijving

Ten opzichte van zijn voorganger Vision-Fitness Loopband T9600 is de demping door de nieuwe Orthopedic-belt loopmat verbeterd en nieuwe trainingsprogramma's zorgen voor een gevarieerde training. Een absolute tip met sterke 3PK continuvermogen motor, 19km/h topsnelheid, 190kg belastbaarheid, extra groot loopvlak en 1 jaar volledige garantie bij commercieel gebruik!

Technische gegevens:

Motor: 3 PK constant vermogen
Mit PWM-controle
Loopoppervlak: 152 x 51 cm
Loopmat: tweelagig, 2.5 mm
Loopdek: 25 mm, Looprollen: 63.5 mm
Snelheid: 0,8 - 20 km/u
(verstelbaar in stappen van 0.1 km/u)
Steiging: 0 - 15 %
(verstelbaar in stappen van 0.5 %)

Trainingscomputer:

Aangave: tijd, afstand, snelheid, steiging, pace, kalorien, pols
Aangave van de trainingsprofilen met LED
Trainingsprogramma´s in totaal: 16
daarvan hartfrequentiegestuurd: 4, gebruiker individueel: 5
9 snelheids-direktkeuze toetsen,
9 steigings-direktkeuze toetsen

Uitrusting:

Hartfrequentiemeting: handpolssensoren + borstriem
Borstriem voor telemetrische hartfrequentiemeting bij levering inbegrepen
Studiotoestel!
3PK continuvermogen motor van Baldor
De 3PK sterke motor is geproduceerd door Baldor, een toonaangevende leverancier van loopband-motoren. Baldor gebruikt uitsluitend hoogwaardige kogellagers en een perfect ventilatiesysteem voor zijn motors. Deze motor beschikt over een 3PK-continuvermogen en PWM-motor-controlesysteem; hierdoor wordt de motor duidelijk minder belast als een standaard-motor met weegave van de maximale snelheid
Gebruikersvriendelijke cockpit met uitgebreide SMART MATRIX HRT
16 trainingsprogramma's: 10 voorgeprogrammeerde programma's op verschillende niveau's, een manueel programma, geheugen voor 5 gebruikerprogramma's
Extreem stabiele stalen constructie
Studio-kwaliteit van de rollen, band, kogellagers, etc...
Goede dempingseigenschappen door 8 elastische schokdempers in ideale indeling. De zachtste daar waar de voet het loopoppervlak raakt en de hardere ter ondersteuning in het achterste gedeelte.
Siegling COOL-WEAVE (TM) loopmat
Vooraf in de was gezette ovetrokken phenol loopdek
Een vooraf in de was gezette, phenol overtrokken loopdek heeft minder onderhoud als één behandeld met silicone. De waslaag van de loopdek geïmprigneerde binnenkant, biedt een slijtvast, duurzaam oppervlak.

Garantie:

thuisgebruik / semi-professioneel: 30 jaar frame, 10 jaar motor en 3 jaar op de electronica en overige onderdelen
Commercieel studio-gebruik: 1 jaar volledige garantie
Max. gebruikersgewicht: 190 kg
Opstelmaten: (L) 203 cm x (B) 74 cm x (H) 145 cm

Garantie bij Thuisgebruik:

30 jaar Frame + Magneetrem
3 jaar Elektronica + onderdelen
10 jaar motor ( loopband)
2 jaar Reparatiekosten

Garantie bij semiprofessioneel gebruik:

1 jaar Frame + Magneetrem
1 jaar Elektronica + onderdelen
1 jaar motor ( loopband)
1 jaar Reparatiekosten

Wij zijn officieel Vision Fitness dealer en u bent bij ons gewaarborgd van de unieke Vision Fitness service en garantievoorwaarden waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt. Alle Vision Fitness produkten worden door ons standaard geleverd en geinstalleerd op uw lokatie. Daarnaast hanteren wij een laagste prijs garantie op de Vision Fitness collectie. Mocht u hetzelfde produkt elders aantoonbaar goedkoper kunnen verkrijgen, dan maken wij u gegarandeerd een betere aanbieding!

Specificaties
  • Loopband gebruik Intensief gebruik
  • Bezorging Installatie en montage
  • Gebruik Thuisgebruik
  • Conditie Nieuw Model
  • Merken Vision
Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +31(0)413 25 68 00
E-mail: info@fitness24.nl

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Inclusief montage (NL en BE)
Gerelateerde producten
Life Fitness loopband T5 Go Console display nieuw + Cadeau + Installatie Life Fitness loopband T5 Go Console display nieuw (LFT5GO)

De Life Fitness T5 Go loopband is speciaal ontworpen voor de thuisgebruiker en is extreem stil, aantrekkelijk en gemakkelijk in gebruik. De Life Fitness T5 Go loopband past perfect in een actieve levensstijl. De loopband is verkrijgbaar met Go console en het uitgebreide Track console.

€4.495,-

 (incl. BTW)

Tunturi Treadmill platinum collection demo 11PTTR1000 34% Korting + Installatie Tunturi Treadmill platinum collection demo 11PTTR1000 (11PTTR1000DEMO)

Deze loopband van de Tunturi Treadmill Platinum Collection DEMO 11PTTR1000 is ontworpen op basis van de vele jaren ervaring die Tunturi als pionier in dit vakgebied heeft opgebouwd. Het loopvlak van de loopband heeft een uitstekende schokabsorptie, zodat pijn aan de gewrichten wordt voorkomen. De sterke motor garandeert solide en stabiel hardlopen, ook op lage snelheden. Dit demo model is in zeer goede staat. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd onder de volledige fabrieksgarantie.

€5.150,-

€3.395,-

  uw voordeel €1.755,- (incl. BTW)

Life Fitness loopband T5 go gebruikt + Cadeau 11% Korting + Installatie Life Fitness loopband T5 go gebruikt (LFT5GOGEBRUIKT-NLF)

De Life Fitness T5 Go loopband is speciaal ontworpen voor de thuisgebruiker en is extreem stil, aantrekkelijk en gemakkelijk in gebruik. De Life Fitness T5 Go loopband past perfect in een actieve levensstijl. Dit model is licht gebruikt en is verder nog in top conditie. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd met 1 jaar garantie. De loopband is verkrijgbaar met Go console en het uitgebreide Track console.

€4.495,-

€3.995,-

  uw voordeel €500,- (incl. BTW)

Life Fitness loopband T5 go tweedehands + Cadeau 13% Korting + Installatie Life Fitness loopband T5 go tweedehands (LFT5GO2deHANDS-NLF)

De Life Fitness T5 Go loopband is speciaal ontworpen voor de thuisgebruiker en is extreem stil, aantrekkelijk en gemakkelijk in gebruik. De Life Fitness T5 Go loopband past perfect in een actieve levensstijl. Dit tweedehands model is tijdelijk gebruikt en op wat gebruikerssporen na nog in zeer goede staat. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd met 1 jaar garantie. De loopband is verkrijgbaar met Go console en het uitgebreide Track console.

€4.495,-

€3.895,-

  uw voordeel €600,- (incl. BTW)

Life Fitness T5 go loopband showroom + Cadeau 4% Korting + Installatie Life Fitness T5 go loopband showroom (LFT5GOSHOW-NLF)

De Life Fitness T5 Go loopband is speciaal ontworpen voor de thuisgebruiker en is extreem stil, aantrekkelijk en gemakkelijk in gebruik. De Life Fitness T5 Go loopband past perfect in een actieve levensstijl. Dit showroom model komt uit onze eigen winkel en is nog zo goed als nieuw. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd onder de volledige fabrieksgarantie. De loopband is verkrijgbaar met Go console en het uitgebreide Track console.

€4.495,-

€4.295,-

  uw voordeel €200,- (incl. BTW)

Life Fitness T5 go loopband demo + Cadeau 6% Korting + Installatie Life Fitness T5 go loopband demo (LFT5GODEMO-NLF)

De Life Fitness T5 Go loopband is speciaal ontworpen voor de thuisgebruiker en is extreem stil, aantrekkelijk en gemakkelijk in gebruik. De Life Fitness T5 Go loopband past perfect in een actieve levensstijl. Dit demo model is voor beursdoeleinden gebruikt en in perfecte staat. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd onder de volledige fabrieksgarantie. De loopband is verkrijgbaar met Go console en het uitgebreide Track console.

€4.495,-

€4.195,-

  uw voordeel €300,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Loopbanden > Niet opklapbaar > Vision Fitness loopband T9700 HRT console

Print