Life Spa

Life Spa heeft alles in huis om uw spa of hot tub zo goed mogelijk te beschermen. Haal met deze accessoires het meeste uit uw spa.

In vergelijking tot vele merken voor wellness apparatuur en producten is Life Spa nog relatief klein. Het merk richt zich specifiek op een lijn spa accessoires. Door de sterke focus op accessoires is het Australische merk inmiddels toch uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en distributeur van accessoires voor zwembaden en spa’s in Australië. Als land dat populair staat om haar altijd warme temperaturen en zonnige dagen is het dan ook niet niets om een dominante rol te spelen op de spa’s en zwembadenmarkt.

Waarom u een de producten van Life Spa in huis moet hebben? Sporten kan intensief zijn. Het lichaam krijgt behoorlijk wat te verduren, dus herstel is van essentieel belang. Sportvoeding helpt daarbij, maar een spa is toch een van de fraaiere alternatieven. U kunt genieten van een heerlijk warm bad en tegelijkertijd de spieren laten herstellen. Belangrijk is echter dat uw spa goed wordt onderhouden. De accessoires van Life Spa zijn niet alleen perfect voor onderhoud, maar ook een leuk extraatje. Ook spa’s kunnen zo nu en dan wat badzout gebruiken. Geniet van een heerlijke aromatherapie met de accessoires van Life Spa.

Life Spa
Sorteren

     

Life Fitness ligfiets Integrity Series CLSR gebruikt Uitverkoop Life Fitness ligfiets Integrity Series CLSR gebruikt (BBLFRBCLSR)

De Life Fitness CLSR ligfiets is ontworpen met de geavanceerde techniek en betrouwbare onderdelen die je van een Lifecycle Exercise Bike verwacht. De Integrity Series Ligfiets brengt de Life Fitness beleving naar diegenen die de voorkeur geven aan een zittende positie. De ergonomisch gegoten rugsteun en zitting positioneren het lichaam correct voor een nog comfortabelere workout. Als aanvulling op de Upright Bike, hoort deze ligfiets thuis in alle sport faciliteiten die hun klanten graag afwisseling willen bieden. Deze gebruikte hometrainer is volledig nagekeken en getest en is in een zeer goede staat.

€4.995,-

€2.995,-

  uw voordeel €2.000,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Life Spa

Print